- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Очила за работа с компютър
Е,използвате ли,и ако не мислите ли да го направите в бъдеще?![]()
не използвам, но мисля, че в скоро време ще се наложи да си взема, защото доста често ме болят очите ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Аз си взех такива. Още не съм сигурен дали има няква разлика. Попринцип се занимавам доста фотошоп и т.н и се взирам твърде дълго в монитора и като е тъмно в стаята -![]()
имам дабез значение колко време седя пред компа - нямам проблеми с очите
много съм доволна...
Аз имам такива очила с някакво специално стъкло точно за вредното излъчване от монитора на компютъра. Сега очите не ме болят, когато се застоявам за повечко и не изпитвам напрежение както преди.
Fuck you You fucking Fuckers
Моите очила също са с защитно стъкло.Носех ги в училище когато имахме информационни,обаче сега ще съм в ново училище и ме е страх да ги нося със себе си![]()
имам и преди ги носех, когато бях с обикновен монитор, но сега, когато съм с лаптоп не ги нося, защото той си има защитите и не ми трябват![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
от къде си взехте такива о4ила?![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
без значение колко седя пред компютъра, мога да се похваля с добро зрение...
Да,имам.Взех ги преди 1 година и сега чувствам облекчение на очите,когато съм на компютъра![]()
Все още нямам ,но определено мисля да си направя.
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Много добра инвестиция!
Който да съм питал и да има не казва лоши отзиви.
Дори аз се замислям вече..
най-малкото особено, ако не сте с LCD е необходимост.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А,някой знае ли сайт от който могат да се поръчат?![]()
Имам си LSD монитор,той си има защити,имам си и очила.Все още смятам че на 50 ще ми трябва зрение.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Имам бе, сякви защити! :P
Купуват се от оптиката...![]()
имам и ползвам да.. когато ме заболят и като ги сложа веднага ми минава.. и не чакайте да ви заболят а си вземете колкото се може по-рано![]()