- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да разнообразим скучната стая с интересни идеи
Защо не ги пускаш в един пост?
Иначе хубави идеи, ама е много занимавка..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Има идейни неща, но все пак защо не заложим на ръчният труд и д апокажем снимки какво ние сме направли или клипчета за правене на нещо яко у домашни условия, а не само да пускаме картинки на неща които са ни изкефили и/или са неневъзможни за направа.. Купешките неща за стая трябва да варират около стола и компютъра, а окрасата да правим ние. За съжаление нямам снимка в момента, но една моя съуеничка си е окрасила добре стаята. Ще я помоля за снимки за бъдещи идеи![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Да, може да пускате снимки на вашите стаи, ако имате такива "интересни идеи"![]()
Аууу, чудесна тема!!Много ти благодаря.
Скоро ми предстои да обзавеждам стая, този път без брат ми и съм решила, че ще бъде чудесна.За нещастие, въображението ми хич не работи..Обаче от тук ще използвам доста неща
Темата е невероятн, има супер идеи =D>
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
тва е готино ... но ако направя нещо такова в къщи ... наще ще ме изселят :neutral:Първоначално написано от devi
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.