.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Съединението прави силата.

Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ше има тОпалка...

тцтц

Еми ще дойда сигурно

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Очаквайте включване!

Дано папагалите размислят и си променят глупавите планове за празника!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    страхливи са, нема да направят нищо.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Поредното лицемерие и популизъм....
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Еми ще дойда сигурно
    ЕЕЕЕ няма как... За къде без теб...
    As S1m
    KuRwA

Цитирай Първоначално написано от Kya
    Еми ще дойда сигурно
    Ти хубаво го казваш това, а някаква мисъл пробва ли се да вложиш при изпълнението на тая задача?
    Умопомрачително тъпа.
    Разбира се, че без мен не може, ти си потривай дебелия задник в леглото, поти се и се чуди какво да измислиш за да ме подразниш във форума, защото това е смисълът на живота ти.
    А аз ще ида в това време.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

То на думи е лесно да се каже: "Съединението прави силата"..

Еми ще дойда сигурно
    Ти хубаво го казваш това, а някаква мисъл пробва ли се да вложиш при изпълнението на тая задача?
    Умопомрачително тъпа.
    Разбира се, че без мен не може, ти си потривай дебелия задник в леглото, поти се и се чуди какво да измислиш за да ме подразниш във форума, защото това е смисълът на живота ти.
    А аз ще ида в това време.
    Не че нещо ама....
    Твоя не е ли дебел ?
    Помним едно клипче отпреди време....
    Пък и на снимките ти са винаги под такъв ъгъл че не се вижда добре...

И?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Нищо бе...само питам и си задавам въпроса - Да ти е дебел задника пък да казваш на други хора че им е дебел...

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Нищо бе...само питам и си задавам въпроса - Да ти е дебел задника пък да казваш на други хора че им е дебел...
    Едното няма отношение към другото
    И ако не си забелязъл, друга беше целта на поста като цяло. Някак си не ти ли се струва, че не е нужно да коментираш?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Защо да не може - мога да коментирам всичко !

Права си че не са свързани, аз само напомям...

С право напомняш. Прави се на голяма гъзарка,ама всички я видяхме как си тресеше сланините на един клип от новогодишен купон.

Новогодишен купон
    И като сте видяли ?
    Аз не разбирам какво се очаква от мен, да се засрамя ли?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Очакваме да слезеш на земята.

Аз нормално се държа, само Kya съзнателно нареждам, защото тя сама си го търси.
    Или нежните ви душици страдат?
    Кое те засегна, че София има по- голям трафик от Силистра, защото има 40 пъти повече хора ли? Логическото мислене изгаря съзнанието ти?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    kurvi
    Новогодишен купон
    И като сте видяли ?
    Очаква се да спреш да обиждаш безмислено а и + това даже не си ме виждала, а теб гледаме всеки ден с фотошопнатите снимки (няма нищо лошо в това; не говоря за сички разбира се). Само се надуваш пред всички и се правиш че знеш всичко, а когато някой ти каже нещо което не знаеш - той автоматично става тъп. Това че можеш да обиждаш не те прави "умна". Мен не ме интересува какво мислиш за мен и за който и да било, просто искам да спреш да лижеш г******е на отбрана утайка от форумът и да говориш някакви неща които само да се харесат на въпросната утайка. Много си красива и сладка и не ти отива да обиждаш така. Казвам ти че се държах като теб когато бях на 13...
    As S1m
    KuRwA

Това,че София има 40 пъти повече хора е ваш проблем,който всекидневно обсъждате,ако си забравила. Може би ти се засегна от факта,че се придвижвам по-лесно в родния си град за разлика от теб. Всъщност аз изтъкнах едно от предимствата на това да живееш в малък град.

И между другото - отдавна ме дразниш; не,че ще ти пука,а едно време ме кефеше. Бе,ари.. някъв форум,кво се обеснявам тука.

Новогодишен купон
    И като сте видяли ?
    Очаква се да спреш да обиждаш безмислено а и + това даже не си ме виждала, а теб гледаме всеки ден с фотошопнатите снимки (няма нищо лошо в това; не говоря за сички разбира се). Само се надуваш пред всички и се правиш че знеш всичко, а когато някой ти каже нещо което не знаеш - той автоматично става тъп. Това че можеш да обиждаш не те прави "умна". Мен не ме интересува какво мислиш за мен и за който и да било, просто искам да спреш да лижеш г******е на отбрана утайка от форумът и да говориш някакви неща които само да се харесат на въпросната утайка. Много си красива и сладка и не ти отива да обиждаш така. Казвам ти че се държах като теб когато бях на 13...
    Кое си ми казала, което е ново за мен, моля те дай конкретно. Много се обиди в темата за мензиса и оттогава ти ме преследваш да се заяждаш, не те закачам аз първа.
    Кой кого обижда? Виж малко назад за какво става дума.
    Аз не лижа ничии гъзове във форума, както виждаш си заставам сама зад мнението и после на никого не чакам, когато съвсем конкретно някой се отнесе към мен.
    Да не говорим, че можеш да си спестиш анализите за поведението ми, радвам се, че си надраснала моята фаза, аз нямам никакъв проблем да живея със себе си така.

LinkTon, не очаквай да ти давам обяснение за това защо сега те дразня, а преди съм те кефела. Аз и против Силистра нямам против, имам против хората, които рият против София без някаква логика.
    Всъщност живяла съм и в София, живяла съм и в забутано село на майна си райна, сега съм в Пловдив и да ти кажа- предимствата идват и със сериозни недостатъци и не е нужно да си гений за да стигнеш до тоя извод. В София има повече хора, ерго по- интересен културен, светски и какъвто още искаш живот. Как очакваш трафикът да е като в Силистра?!

Ако имате още въпроси- на лично.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    kurvi
    Новогодишен купон
    И като сте видяли ?
    Кое си ми казала, което е ново за мен, моля те дай конкретно. Много се обиди в темата за мензиса и оттогава ти ме преследваш да се заяждаш, не те закачам аз първа.
    Кой кого обижда? Виж малко назад за какво става дума.
    Аз не лижа ничии гъзове във форума, както виждаш си заставам сама зад мнението и после на никого не чакам, когато съвсем конкретно някой се отнесе към мен.
    Да не говорим, че можеш да си спестиш анализите за поведението ми, радвам се, че си надраснала моята фаза, аз нямам никакъв проблем да живея със себе си така.

LinkTon, не очаквай да ти давам обяснение за това защо сега те дразня, а преди съм те кефела. Аз и против Силистра нямам против, имам против хората, които рият против София без някаква логика.
    Всъщност живяла съм и в София, живяла съм и в забутано село на майна си райна, сега съм в Пловдив и да ти кажа- предимствата идват и със сериозни недостатъци и не е нужно да си гений за да стигнеш до тоя извод. В София има повече хора, ерго по- интересен културен, светски и какъвто още искаш живот. Как очакваш трафикът да е като в Силистра?!

Ако имате още въпроси- на лично.
    Не сис ме обиждала в темата за мензсиса. Ти не можеш да ме обидиш. Опитваш се но не можеш. И си доста смешна и се опитвам да ти го обясна а ти ми казваш че съм тъпа. В темата за мензиса ти ме нарече лигла и всички които ги боли - лигли и че сме били опищявали света и някакви такива (някое от изброените може да не си го казала ти). Това че ме боли според теб значеше че съм лигла. Продължаваш да говориш че съм лигла (нямам нищо против, но не разбирам защо) И за лизането за г******е е логично, пресен пример за това е мероприятието на което желаеш да ходиш. А анализи НАД поведението ти няма да спра да правя докато не се научиш да се държиш добре със силистрични например :P :P :P :P
    As S1m
    KuRwA

всички сте смешни

жАлтите наистина мн ше се осерат ако занимават другите хора с "христолов във ковчег"...
    carpe diem quam minimum credula postero

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си