- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съединението прави силата.
Пропуснах ли нещо?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Кое те наведе на тая мисъл и кога?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
As S1m
KuRwA
![]()
Ако ми издадеш къде се намират запасите ти от орината ще си взема 5 литра назаем (после ще ти ги варна двойно, споко)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Забележка: Ако орината не е усветена от отец сионий аз няма да свърша ритуалът за самонаказване. За мен само светена орина другата за турците и помаците които в момента ми стрят къщата в бояна.
As S1m
KuRwA
![]()
МИ не толкова колко ме изкефи колко хора не разбраха в какъв аспект бе използван той и кои от тях разбраха...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
As S1m
KuRwA
![]()
Kya, ама ти грам не сгряваш за какво става дума
Момичето не се занимава с форумни глупости и "баварски" изтъркани лафове. Това лошо ли е?Първоначално написано от bulgarche
винаги като се направи тема за нещо достойно или важно в родната ни история стават ебати зулумите вътре... : )
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кое е достойното и важното ? Че група скинове, лумпени и деградета ще минат през някаква уличка скандирайки неизпълними лозунги и накрая ще се напият някъде по тоя повод и всички ще забравят за това ?
Ако събитието не се проведе това ще промени ли историята по някакъв начин ?
Ако пък се проведе ще я промени ли ?
Или може би ще събуди родолюбие и патриотизъм в сърцата на "гражданите" ?
![]()
![]()
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
абе аз говоря за самото Съединение![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
моля продължете обиждането за дебелите гъзоветочно стана интересно ...
това за който го мързи ,да бе
"скинове, лумпени и деградета"Първоначално написано от Tokarev
![]()
![]()
![]()
carpe diem quam minimum credula postero