.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ,МОЛЯ ВИ....

здравейте,аз сам момиче на 18години(без 5 дена),моят проблем се състои в това ,че нещата които ме вълнуват най много,са ми забранени от баща ми...става въпрос за така наречения "BODYART" а именно татуйровките...той баща ми неиска да разбере,че аз искам да се занимавам с това и ме вулнува много пряко..моля ви дайте ми съвет,защото иначе ще го подстрижа докато спи,от яд....

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Него не можеш да го убедиш да смени гледната си точка , че татуировките са лошо нещо , единствено можеш да се пробваш да му втълпиш че порастваш и се смяташ за голямо момиче , което може само да реши какво да прави с тялото си.
    А пък ако толкова не дава - татуираш се без да питаш - после ще има огън и жупел , амаа след дъжд качулка , няма да има какво да прави.
    Достатъчно голяма си според мен.

Re: ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ,МОЛЯ ВИ....

Цитирай Първоначално написано от anitica
    здравейте,аз сам момиче на 18години(без 5 дена),моят проблем се състои в това ,че нещата които ме вълнуват най много,са ми забранени от баща ми...става въпрос за така наречения "BODYART" а именно татуйровките...той баща ми неиска да разбере,че аз искам да се занимавам с това и ме вулнува много пряко..моля ви дайте ми съвет,защото иначе ще го подстрижа докато спи,от яд....
    Не те разбрах много добре. Ти искаш да правиш татуси или да си направиш такъв?

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз разбрах, че тя иска да ги прави.Ами щом ти харесва - няма лошо да се занимаваш с това, стига само баща ти да не ти помага финансово, иначе, щом не го одобрявя - според мен нямаш шанс.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Аз разбрах, че тя иска да ги прави.Ами щом ти харесва - няма лошо да се занимаваш с това, стига само баща ти да не ти помага финансово, иначе, щом не го одобрявя - според мен нямаш шанс.
    Абе и аз така си помислих, но не бях сигурна. Иначе съм съгласна с теб.
    Авторке, развивай се в това, което искаш да правиш. Кажи на баща ти, че си достатъчно голяма, за да решиш, и че имаш нужда от подкрепата му.
    Ако пък не иска да чуе, не му говори нищо относно тази тема. Почти на 18 си, прави татуси и толкоз. Предполагам той иска да учиш нещо. Ти си решаваш, но би могла да ги съчетаеш, за да ти е по-сигурно бъдещето. Айде и не му режи косата (явно е дълга), че горкия човек ...

да всички сте прави,искам да правя,но за да знам за какво става дума трябва да го изпитам в/у себеси...имам вече 1 татуйровка,но не ми стига явно...проблема е че живея още с него и ще ме набиe и ще ме прати май**** си...

Супер фен Аватара на maybelline
    Направи си татуировка, ако искаш. Не е нужно да я показваш на баща си веднага. След време като я види и те попита, кажи, че е от преди година (както и ще бъде). Изобщо, защо намираш за необходимо да държиш отчет пред баща си? Не е страшно да направиш каквото искаш.
    Помисли все пак, че човекът се грижи за теб и го интересува здравето и живота ти. Може би има причина да не одобрява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си