- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko ви е дебел?
Досега гледам много теми съсредоточени върху това колко е дълъг пенисът,но от много места чувам че е важно и колко е дебел така че реших да се сравня с другите. а да и на дължина не съм от най-конкурентните![]()
Та моя е 13см дебел
Не си измервам куро, мойто момче..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
моя е некъв тънък12 см обиколка
Затлъстял е,но сега го подлагам на диета и редовни тренировки в залата![]()
Еми горе-долу колкото е дебела тарабата на праxосмукачката![]()
Фи 50![]()
hold on bastard son I am the evel one!
нз как то4но се мери но с шивашки метар 14или 14.5
![]()
е не вие сте пълни ретарди![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
кви са тия теми е![]()
![]()
Както казваше един потребител: DEGRADEYSHAAAAN!!!![]()
Westside rollin' all day, every day
ретарди![]()
Офффф, не стига, че по дължина си ги мерите и се фукате в тоя форум ми сега и колко са ви дебели!Не смятате ли, че е малко...смешно!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Aз, може би?Първоначално написано от TheX
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Мисля че да,нз,помня само че много се смяхПървоначално написано от l0lz
![]()
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от TheX
![]()
Как ше е сменшно беПървоначално написано от sexyyyy93
На всички тука пишките им са по 20-30 сантиметра и минимум 20 сантиметра дебели...
1 :S ;(
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
8см![]()
еми по принцип е 17 см ама кат го надървя става кат топола и немога го измеря колко е дебел![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
хах бъркаш се с гънките на мозака сиПървоначално написано от tqnko
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ебати тъпия чат си отворихте двамата...предлагам да заключат темата...