- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- сърбеж, болка при уриниране и вагинален секрет
Здравейте. Хора от както ходих на плаж имам сърбеж по срамните устни, болка при уриниране и някакъв жълто-зелен секрет. Не съм имала полови контакти . Нз от какво е и как да се махне моля ви се някой ако знае нещо по въпроса да пише![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
Сигурно е гъбична инфекция. Бягай на лекар.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
това течение ако е с неприятна миризма,са габички и върви колкото се може по скоро на гинекологПървоначално написано от AnNnG
ми да но при гъбичната инфекция не трябва ли да има някакъв обрив или най малкото зачервяване незнам... аз нямам такива неща
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
При наличие на сърбеж, най-вероятно има и обрив. Просто не си го видяла.
Върви на гинеколог. Никакви отвари от смрадлика, лайка и всякакви такива.
Надали е гъбично, по- скоро са Коли бактерии... Ако знаехте само какво има във водата, в която се плацикате... Всеки един път, когато ходя на плаж, аз получавам инфекция с Коли бактерии... Пусни си урина за урокултура и занеси изследванията при някой добър неФролог. Вероятно ще ти изпише хапчета, но да знаеш, догодина плаж през крив макарон...
Едит: http://bg.wikipedia.org/wiki/E._coli