- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каде да го крия ?
Значи имам скапан проблем, днес бях на работа и си надървих патката а трябваше да върша едни работи там и имах и незнаех как да си го кашна да не ме осетят че е неудобно все пак.
Имам голям 20см пушен лешник и опитах в крачола и не стаа пак си личи, а аз понеже съм свръх надарен и много често го дървя и после немога да го сваля 20 минути. В даскало си го дървя постояно и като ме изкарат на даската ми е някво много неудобно
вие каде си ги криете![]()
Слагай го настрани и от горе тениската примерно..
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Ми намери си момиче, обикновенно като го дървиш така, значи скоро не си правил секс...
комплексар ... няма смисъл да лъжеш, че пишкатa ти е голямана никой не му пука
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
не е , аз си имам момиче, ам просто съм машина , само му свиркам и ставаПървоначално написано от MapTa
и сега имам важни срещи ала бала и някак не е удобно да седя с надървена патка пред шефове и партниори
Стои си в гащите,защо да го крия,да не съм го крал?
Не му свиркай тогаваПървоначално написано от experimental
![]()
абе, experimental, ти вярваш ли си на простотиите, които пишеш... смешник малък
еми има там едно нещо като клин за х*й слагаш го и отгоре боксерките и си Ок
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ти си машина човече ... нещо дайнамикс ли пиеш да го ева ....![]()
Бате вадиш го и тичаш към съученичка/колежка която те гефи да го укроти ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Бахти смешника хахахахахаха
Викни Астор да го накара да изчезне![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от experimental
Значи първо сега нормалните са ваканция...2-ро ходиш на даскало и имаш важни срещи с шефове и партниориПървоначално написано от experimental
![]()
![]()
Ако си мислиш,че като кажеш че имаш 20 сантима шмайзер и ще ти се наредят пичките от форумО пред вратата...![]()
![]()
![]()
хахах ЗАБИ ГОПървоначално написано от Alhimikat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
то па едни пички,
мишка бачкам през лятото
предлагам да ми изданите по една тръба ко ще кажете ?
"а аз понеже съм свръх надарен и много често го дървя и после немога да го сваля 20 минути."
тцЪ ... тука не ти повярвах ...![]()
По темата: Носи по широки дрехи ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тъпа тема...
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
моя през войната беша 30 санта парче кво да ти кажа един от военните ме виде и му стане неудобно една вечер ме издебна докато спа и резна 15 санта после като го надървих и не си личеше чудим се кво става ма той кура ми го нема хахаха вените приятел![]()
Първоначално написано от smeshnik
smeshnik казва : ''смешник малак'' ;D
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ще кажа само - Авторе,подбирай си по-добре думите при следващи теми.![]()
(надявам се виждаш защо ти го казвам)