- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СИ НАПРАВЯ КОСАТА ТАКА???
От доста време се чудя как да си направя косата така!
Знам, че е просто леко начупена, но все пак...
По принцип коста ми е доста чуплива и ще трябва да се изправя преди да я направя така!
С дифузер няма да стане, с маша също...![]()
Някой има ли идеи как става?
Искам нещо средно между това:
... и това:
![]()
Да не е много къдраво, а по-скоро нещо като права коса, но да стои на разделени кичури и леееееееееееко чупливо...
Надявам се, че ще се сетите за какво става дума!![]()
можеш да я начупваш с бира и после със сешоара![]()
май точно тея се правят с маша , но не съм мн сигурна ...
ONE LIFE ONE LOVE
а може да пробваш и да спиш на плитки![]()
С пяна за коса..?![]()
Точно на втората снимка е правено с маша, само че не знам по какъв начин.. все пак професионалисти са я правели. Моята коса като е права и като се къдря с маша и след час така седи![]()
на втората снимка косата е правена с маша,
а за първата- или естествената коса е така или с малко
пяна без дифузер
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нито една от прическите не е правена с маша.Тези "вълни" се правят с тънка преса за изправяне.Потърси в youtube има много клипчета как да си направиш косата по този начин. :]
^ знам как се прави с тънка преса и ще ти кажа,че първата не е с пресас пресата стават много по-различни и по-къдрави
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз мисля да си купувам тънка преса и ако някой може да ми каже колко г/д струват . И как се прави косата така чуплива като на 2рата снимка.![]()
Моля кажете ми
![]()
влез в youtube и търси в channels - itsjudytime . тя има много hair tutorials и някъде там е и как се правят къдрици с преса
*пускала съм някъде клипчето,ама сега не ми се занимава да търся![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
зависи каква преса търсиш...моята тънка преса за изправяне е стъклокерамична (самите плочи са огледала) и струваше 65 лв. много съм доволна от нея, а и прави подобни къдрици на тези от 2-та снимкаПървоначално написано от freegirl93
![]()
![]()
Втората прическа ми се струва, че е с маша. А за първата може да пробваш с по-големи ролки, въпреки че ще стане малко по-къдраво...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
на мокра коса си правиш тънички плитни..спиш с тях.На сутринта като ги отвържеш няма да е така както искаш,затова слагаш малко пяна и почваш да я начупваш..поне моята така става (а е като твоята-начупена) .. няма нужда да я изправяш..Успех!![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
втората е с машаПървоначално написано от BoCupycake
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ем пробвай с пяна :P
Просто аз
За първата и идея си нямам, но втората мисля, че е навивана на охлювчета.Нали се сещате, ефекта е г/д същия.Не съм сигурна обаче.![]()
Big or small, lies are lies!
Мисля,че на мокра коса,ако я намачкаш със пяна и после малко дифузер ще се получи нещо подобно![]()
здрасти знам точно как става и ся ще ти кажа начи ако имаш маша я нагласяш на много ниски градоси примерно моята е на степени от общо 13 аз я правя на 7-ма примерно но преди това си изправям косата,защото моята е една ппършива не ми говори просто.И начи зимаш машата и навиваш косата нормално както си се навива на маша броиш до 10 и я отвиваш косата и готово.![]()
Много ви благодаря за всички отговори!![]()
![]()
![]()
- Къдрила съм си косата с преса доста пъти, но ефекта зависи от това колко лак ще сложиш! Като сложа повече си остава къдраво (на масури), а като не слагам става почти като на първата снимка, но доста бързо се отпуска и на другия ден хич го няма...
- С плитки мисля че няма да стане, пробвала съм с големи и с малки плитки! Стои по-скоро бухнало! Пак е хубаво, но не търся този ефект!
- С кръгли ролки не съм пробвала... мисля да пробвам! (имам и така си стоят...)
Опитвала съм с онези дългите, които се огъват... не знам как се казват точно!
- А с машата е почти същото като с пресата...
- С дифузер мисля че ще стане много по-начупено от това на снимката!
Ще започна да опитвам различни варианти... все някак ще стане!
*** За къдренето с ТЪНКА преса... Моята не е кой знае колко тънка и пак стават ОТЛИЧНИ къдрици... Така че ако имате малко по-дебела преса не си купуваите по-тънка за едното къдрене!
Това е моята!
![]()
Май ще се получи с бира , леко с ролки , маша и плитки ;![]()
с пяна се правим същата като първата![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
точно такаПървоначално написано от POLLINA
![]()
Хах аз съм се правила много пъти така и стои по същия начин... значи нали измиваш си косата, подсушашаваш я леко с кърпа и слагаш пяна за коса ама да не е много за да не стои на клечки. След това разделяш косата на кичури, по- дебели или по-тънки, зависи какви искаш, взимаш силиконови ластички или фибички и почваш всеки кичир да го правиш на масур
и като се получи добре стегнат масур го връзваш с ластички или с фибичка го прикрепяш и така всички кичури.Така стоиш докато не изсъхне косата, аз си ги правя вечер и сутринта е супер ама и да не е цяла нощ пак става мн добре.После фиксираш малко с лак и пооформяш ако има нужда и си супер
Това е ... :P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."