- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СИ НАПРАВЯ КОСАТА ТАКА???
определено втората е с някаква ма6а ... а за първата даже си мисля 4е косата й си е такава ....
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Прическата на втората снимка съм я правила с преса за изправяне но предполагам че с маша ще е по лесно![]()
ми .... мойта коса е такава квато ти искаш аама не е нищо специално .... иначе преди ми бешее чисто права ама ато се подстригах на пластове и придоби подобен вид като тази прическа на първата снимка .... иначе с твойта коса нямам представа как ще стане така![]()
+1Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
![]()
и с маша сащо и с плиткии
![]()
![]()
![]()
на мен ми я е правил фризьор като на първата снимка,долу с дифузер и пяна...
на втората със сигурност е с маша,знам защото се правя така.пробвай да се правиш няколко пъти и ще се усъвършенстваш.колкото до първата-нямам представа.Успех!
на първата снимка мисля,че е естесвена![]()
а за втората..като бях с дълга коса и след като стоя една нощ с рибена кост и на сутринта ми е почти същата![]()
на плитки се получава мнооооого по-къдраво.Няма да стане,но и според мен е с някаква маша или преса,но не знам каква е точноПървоначално написано от adizitk1
ам въпроса ми ще е супер тъп ама не ми е ясно как се къдри с преса, просто навиваш косата около пресата или?![]()
+++Първоначално написано от POLLINA
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да,потърси клипче в youtubeПървоначално написано от brokeninside13
itsjudytime има такова клипче
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
а бе на това не му ли се викаше маша ?!Първоначално написано от tonie__
![]()
на пресата косата се слага между двете приставки
![]()
Малко си намокряш косата, слагаш обилно пяна от корените до върхорете и после сушиш с дифузера на сешоара. Втората става и с маша. След като се направиш обаче трябва да чакаш да спадната, ако ти и тежка косата ще стане по-бързо, но еначе започни да я опъваш надолу докато не се получи желаният ефект. С плитки няма да стане - става много по-къдраво и по ситно.
Има 2 начина : Първия е .. Нагряваш машата и на съвсем малки кичури го правиш .. ама стани рано за да може до обяд да се отпуснат масурите след което ги напръсваш от разтояние ( с една дума колкото дължината на цялата ти ръка) Или втория начин е също на малки кичури с пяна за коса .. щом се отпусне става нещо такова .. Абее задоволяващо
![]()
С бирата става много къдраво пробвай с ролки.. малко старомодноно не ги друж много мисля че ще ти се получи
![]()
Има и къдрене с преса която е само за изправяне стават такива букли ... аз имам такаваПървоначално написано от soni4kuu
![]()
da ama q dai link 4e ne moga da namerqq!!!!!Първоначално написано от tonie__
втората прическа се прави с една маша без много лак,за да се отпуснат малко къдриците.Първата прическа е пак маша,но държана по малко време на косата,за да се получат т.н Loose curls ,става и когато се накъдриш и като ти истине косата от машата минаваш леко с пръсти къдриците(внимателно,че можеш да ги разрушиш).
http://www.youtube.com/watch?v=piywqF5lpxw
Аз попринцип с много начупена коса и си правя такава прическа като си изправя косата с пресата обаче съвсем леко, отгоре отгоре, и тя си остава къдрава, и после я роша с ръце, предполагам, че не би се получило при всяка коса![]()
с преса
Hostis Honori Invidia