.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    определено втората е с някаква ма6а ... а за първата даже си мисля 4е косата й си е такава ....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Прическата на втората снимка съм я правила с преса за изправяне но предполагам че с маша ще е по лесно

ми .... мойта коса е такава квато ти искаш аама не е нищо специално .... иначе преди ми бешее чисто права ама ато се подстригах на пластове и придоби подобен вид като тази прическа на първата снимка .... иначе с твойта коса нямам представа как ще стане така

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    С пяна за коса..?
    +1 и с маша сащо и с плиткии

на мен ми я е правил фризьор като на първата снимка,долу с дифузер и пяна...

на втората със сигурност е с маша,знам защото се правя така.пробвай да се правиш няколко пъти и ще се усъвършенстваш.колкото до първата-нямам представа.Успех!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    на първата снимка мисля,че е естесвена
    а за втората..като бях с дълга коса и след като стоя една нощ с рибена кост и на сутринта ми е почти същата

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    а може да пробваш и да спиш на плитки
    на плитки се получава мнооооого по-къдраво.Няма да стане,но и според мен е с някаква маша или преса,но не знам каква е точно

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ам въпроса ми ще е супер тъп ама не ми е ясно как се къдри с преса, просто навиваш косата около пресата или?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    на втората снимка косата е правена с маша,
    а за първата- или естествената коса е така или с малко
    пяна без дифузер
    +++

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    ам въпроса ми ще е супер тъп ама не ми е ясно как се къдри с преса, просто навиваш косата около пресата или?
    да,потърси клипче в youtube itsjudytime има такова клипче
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    а бе на това не му ли се викаше маша ?! на пресата косата се слага между двете приставки

Малко си намокряш косата, слагаш обилно пяна от корените до върхорете и после сушиш с дифузера на сешоара. Втората става и с маша. След като се направиш обаче трябва да чакаш да спадната, ако ти и тежка косата ще стане по-бързо, но еначе започни да я опъваш надолу докато не се получи желаният ефект. С плитки няма да стане - става много по-къдраво и по ситно.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Има 2 начина : Първия е .. Нагряваш машата и на съвсем малки кичури го правиш .. ама стани рано за да може до обяд да се отпуснат масурите след което ги напръсваш от разтояние ( с една дума колкото дължината на цялата ти ръка ) Или втория начин е също на малки кичури с пяна за коса .. щом се отпусне става нещо такова .. Абее задоволяващо

С бирата става много къдраво пробвай с ролки.. малко старомодно но не ги друж много мисля че ще ти се получи

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    а бе на това не му ли се викаше маша ?! на пресата косата се слага между двете приставки
    Има и къдрене с преса която е само за изправяне стават такива букли ... аз имам такава

da ama q dai link 4e ne moga da namerqq!!!!!

Супер фен Аватара на Shia
    втората прическа се прави с една маша без много лак,за да се отпуснат малко къдриците.Първата прическа е пак маша,но държана по малко време на косата,за да се получат т.н Loose curls ,става и когато се накъдриш и като ти истине косата от машата минаваш леко с пръсти къдриците(внимателно,че можеш да ги разрушиш).

http://www.youtube.com/watch?v=piywqF5lpxw

Аз попринцип с много начупена коса и си правя такава прическа като си изправя косата с пресата обаче съвсем леко, отгоре отгоре, и тя си остава къдрава, и после я роша с ръце, предполагам, че не би се получило при всяка коса

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    с преса
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си