- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ...
На 10 или 11,един приятел се опита да си го сложи на главата обаче не успя![]()
Westside rollin' all day, every day
На 12 надухме няколко пакета с тия от моя клас и ги наелектризирахме и ги залепихме на тавана в класната стая!![]()
![]()
![]()
Еми на 11 ... хванахме се на бас с едни момчетаОбзалагаха се, че не смея да ида в аптеката и да кажа на аптекарката, че искам от най-големите и да е шоколадов, щото така обичал тати... Ама добри пари събрах после с този облог
![]()
Иначе и по-рано съмм си играла с тях(без подробности)![]()
Обичам прясна сочна тревица !
И аз не си спомням кога точно беше, спомням си какво правихме веднъж, точно тогава когато ги раздаваха за борба със СПИН-а. Бяхме ги взели от мед. сестрата в училището и ги бяхме надули, а след това ги търкахме в косата на някой и те се наелектризирват и като го пуснеш отива към тавана и се захваща на него и не може да го свалиш след това.![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Аз май не съм купувала. Майка ми ми беше дала в началото някакви и ги използвах по предназначение.
12-13![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
емии всъщност на мен ми подариха за рождения ми ден (бях на 13)![]()
![]()
![]()
не съм копувала с приятелката ми преди 2-3 години почти всяка седмица намирахме у тях и ги пълнехме с вода![]()
на 14напълних го с вода и го пуснах на главата на заядливата ми комшийка която вечно държеше котката гладна, онази твар идваше нощно време на терасата, мяукаше, будеше ме а аз докато стана да взема метлата духваше ... бяха романтични времена
да не казвам как продавачката в магазина ме погледна като и изръсих ааммм искам един кондом
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Бях на 12 и с компанията "Гениални" решаваме , че вече ще се гаврим... отидохме и купихме 5-6 презерватива и като ги надухме ... ГОРКИТЕ ХОРА по главната и тяхните умирисани задни части.... последното изпълнение един от някакъв СОТ ни гонеше и викаше "Ейй лайненца такива ! Ако ви хвана ще ви покажа истинското предназначение на тези балони" спомени спомени.....
![]()
[-o<
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Не си спомням.. бях на около 12, може и по-малка да съм била : ) Една приятелка дойде до вкъщи.. напълнихме го с вода и го спукахме.. после се михме 1 час..![]()
![]()
![]()
13
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
На 3
не бе на 12и го подарих на едно момче а то си ваобрази, че искам нещо![]()
![]()
мии на 12 и го напълних с вода , обаче са пукна в джоба на якето ми![]()
![]()
и идно лапи почна да вика "на тая и истекоха водите"
![]()
![]()
![]()
мисля, че бях на 12![]()