.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ТАФТ :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз съм ползвала какви ли не лакове , но най - доволна съм от Черния Тафт с лилаво.

Ммм Сери са си Сери....професионална марка са....но нз, Тафт смятам, че не отстъпват. До колкото четох мн сте зарибени по черния Тафт .....да ама защото не сте пробвали лилавия ако си мислите, че черния е добър ...другия е направо златен(черния го пробвах ведъж....че то без лак по фиксирана ми беше косата,дето се вика ) ...та ето го въпросния Taft Titan Looks----> Черният лак на тафт е с фиксация 5...а този с 5+,но е доста по силен от черния....и сега минавам към най-хубави лак (помислихте си че е лилавия...е да,ама не ).....пак на Taft Titan Looks...но оранжев (не намерих снимка в нета) страшен е, фиксацията му е 7 :P и мисля, че е от сравнително скоро на пазара,зашото само на 1 място успявам да го намеря....но е платина,ако лилавия е злато Ако някой иска силна фиксация в оранжевия тафт се крие спасението му

На мен на Гарниер ми хареса, но Тафт си ми е любимия Пробвах оранжевия е злато направо Останах изумена

Тия простотии от рекламите за нищо не стават!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Taft Titan Looks...но оранжев (не намерих снимка в нета) страшен е, фиксацията му е 7 :P и мисля, че е от сравнително скоро на пазара,зашото само на 1 място успявам да го намеря....но е платина,ако лилавия е злато Ако някой иска силна фиксация в оранжевия тафт се крие спасението му
    Аз го имам.. СТРАХОТЕН Е! Taft MAXX Power, 7ца. Този черен Тафт ми поникна незнам къде ... всички него хвалят, ама не! В оранжевия му е майката Три дни не ми мръдна правата косица! Истинско чудо.

така е :P

Голям фен Аватара на Dollystar
    Garnier Fructis
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

ччерния тафт си е най добрия

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Твърдо ЗА черния Тафт! Страхотен е! Но искам да ви питам дали някой е ползвал новите на Wella, които са за различните дължини коса? И каква цена е горе-долу.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Фен Аватара на Coke
    Град
    София

Re: Най-добрия лак за коса

Аз съм доволна от Garnier fructis и CHI . Черния тафт изобщо не ми харесва,много слепва косата,а и като го напръскам след 10-15 мин почва да ме сърби главата..

Супер фен Аватара на Transform
    Зелен Тафт

Аз имам черния Тафт,но него го използвам за други цели..
    За обем ползвам Londa Trend...става уникален обем и държи много време...
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Цитирай Първоначално написано от lizzy
    Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    сега съм с Nivea Diamond Gloss и съм доволна
    И на мен ми харесва
    +++
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Не използвам лакове за коса, но знам, че на intensa е хубав.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Черния Тафт,но този с лилавото (като онзи от картинката по-горе) От него съм адски доволна Сега съм пак с черен Тафт,но с червено ... Той също фиксира доста добре,но всякаш другия ми харесва повече

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Taft Titan Looks...но оранжев (не намерих снимка в нета) страшен е, фиксацията му е 7 :P и мисля, че е от сравнително скоро на пазара,зашото само на 1 място успявам да го намеря....но е платина,ако лилавия е злато Ако някой иска силна фиксация в оранжевия тафт се крие спасението му
    Аз го имам.. СТРАХОТЕН Е! Taft MAXX Power, 7ца. Този черен Тафт ми поникна незнам къде ... всички него хвалят, ама не! В оранжевия му е майката Три дни не ми мръдна правата косица! Истинско чудо.
    popricip cherniq taft s LiLawo e hubaw obachee oranjewiq taft Looks max power e nai nai nai qkiq Lak !! kosata ti ne myrda

Аз имам зеления Тафт и не е хубав, не съм доволна. Нямам търпение да свърши и да си купя нов по-хубав.

Град
    Бургас
    Черния Тафт номер 5 е най добрия .

Аз също имам оранжевият Тафт с най-силната фиксация обаче не съм толкова доволна колкото сте вие.. не е чак толкова ГОЛЯМА фиксацията.. Лак като Лак.. голяма ,голяма колко да е голяма..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Тафт 7 xD
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Seri...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от pamii

Голям фен Аватара на taamara
    Мнения относно лаковете за коса на Syoss? http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...ml?language=bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си