- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ходите ли на Фитнес или си тренирате в домашни условия?
Ходех преди, но вече си правя коремни преси в нас, разхождам се повечко и нямам проблеми.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз ходя на фитнес,но в последно време не съм ходила щото си имам други ангажименти
Ха, аз толкова търча навън, че не ми се налага ни на фитнес да ходя , ни упражнения да правя.![]()
![]()
![]()
Това лято нищо не съм правила нищо... сега от есента тръгвам на фитнес... вкъщи не мога, след 5 минути съм вече на леглото и гледам ТВ.![]()
попринцип ходя на два спорта, за да ми се запълни цялата седмица с тренировки, но ако някой ден не отида задължително си правя упражнения вкъщи![]()
тренирам тае бо вкъщи и ходя на фитнес два пъти през седмицата просто нямам повече време ..
in defense of our dreams...
Правя упражнения вкъщи, ето от този вид:
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
и веднъж седмично тичам..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Какво е пиатесПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
аз си тренирам вкъщи, имам велоергометър...доста често се разхождам също![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
не правя нито едно от двете,въпреки че имам нужда![]()
Нито едното, нито другото. Спортувам само.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
На фитнес ходя![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
"разходката" всекидневно до даскало брои ли се?![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи за каква дистанция говорим ;]Първоначално написано от Hilary_
Audio ergo sum
Мисля тези дни да тръгна на фитнесиначе всяка сутрин ходя до водопада за 1 час,ако се брои
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а някой да е ходил на пилатес, и дали там ходят и мъже и има ли хубави каки майна??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Само през лятото рядко ходя на фитнес, иначе редовно..![]()
А колкото до упражненията вкъщи.. когато се събудя се раздвижвам малко, така лека гимнастина за 10тина минути да се порасзсъня..нищо повече![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
у нас си правя упражнения.доста ме помръзва ама се налага...
не си падам ама хич по фитнес.предпочитам някъде навън да излезна да тичам или тренирам отколкото да седя на пътеката....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?