.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен

Нови забрани за Пловдив !

http://www.vbox7.com/play:5b1e6f12
    Пловдивчани , смятате ли да спазвате новите забрани

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ако се вярва на това, трябва половината училище да връщат.
    Като имат претенции за облеклото, нека въведат униформи.Ако не ни харесват-други модели да скроят.
    Не съм от Пловдив, ама това ще се спазва точно колкото и вечерния час.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Намерили са какво да забраняват.
    За телефоните .. едва ли някой ще го спазва.
    Изключването на звука е достатъчно.
    Гримът .. не знам. Донякъде съм ЗА , донякъде ПРОТИВ.
    Относно полите .. както каза момичето в репортажа , не може лятото да тръгнем с дънки.
    По-добре да измислят нещо друго , а не да правят безсмислени промени от който няма полза.
    Не съм от Пловдив.

Как ще говорим в междучасието, като е много шумно? А за в час само ще му спирам звука. Това, да си го слагам на бюрото, е тъпо. Дано в Стара Загора да не въведат тази тъпня, то бива ред и дисциплина, ама това е прекалено.
    Male

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Преди училище всички правят репортажи с всевъзможни глупости. По време на годината никой не се сеща за това.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ахуахуа .. гадно ли ви ее??

п.с. Де да можеше и в Софията така да го напраат ...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Намерили са какво да забраняват.
    За телефоните .. едва ли някой ще го спазва.
    Изключването на звука е достатъчно.
    Гримът .. не знам. Донякъде съм ЗА , донякъде ПРОТИВ.
    Относно полите .. както каза момичето в репортажа , не може лятото да тръгнем с дънки.
    По-добре да измислят нещо друго , а не да правят безсмислени промени от който няма полза.
    Не съм от Пловдив.
    защо пък да не може да тръгнете с полите? на 35 градуса жега излизах с момичета, които бяха с дънки... дълги... (и краката им стигаха чааак до земята )

изключването на звука не изключва възможността да се играе без звук...

гримът е голяма глупост... скрива естествената красота на жените, а понякога самите те без грим не мязат на нищо...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    До колкото се знаем ние провдивчаните надали някой ще ги спазва тия просотий наистина ще е голямо чудо да гледаш как най-големите гъзари на Пловдив спаднат всички тия глупости Аз лично,ако учех сега в Плд никога нямаше да ги спазвам,защото все пак живеем в свободна демократична държава
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    До колкото се знаем ние провдивчаните надали някой ще ги спазва тия просотий наистина ще е голямо чудо да гледаш как най-големите гъзари на Пловдив спаднат всички тия глупости Аз лично,ако учех сега в Плд никога нямаше да ги спазвам,защото все пак живеем в свободна демократична държава
    А къде учиш сега уе майнА, 'що да не ги спазваш, че не можеш да издържиш няколко часа без грим ли? Толкова ли е зле положението?!
    Айде спрете да се правите на интересни с тия "ДА БЕ ШЕ ГИ СПАЗВАМ КАК ПА НЕ" и производните.
    Нърдове такива.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    Пловдив
    оф голяма работа естествено,че не може да се ходи по джапанки(не се споменават сандалите),все пак т'ва е училище,не сте на море/село.за късите гащи при момчетата-аз в моето училище съм виждала само да играят физическо с къси гащи,не да идват с това облечени.за грима нищо не чух в репортажа,верочтно е добавен за драматизация от ъплойдера.аз съм за,защото мен никоя от забраните не ме засягат
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    А къде учиш сега уе майнА, 'що да не ги спазваш, че не можеш да издържиш няколко часа без грим ли? Толкова ли е зле положението?!
    Айде спрете да се правите на интересни с тия "ДА БЕ ШЕ ГИ СПАЗВАМ КАК ПА НЕ" и производните.
    Нърдове такива.
    Ми не уча в БГ и не мисля,че някой трябва да забранява как да се обличаме и какво да правим и не виждам защо само в Пловдив
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Пфф не съм ги чула и тва е!...Ще си ходя с пола не ме интересува!

Град
    Дружба
    аа тряа ограничат анцузите само за физическо, че доста ги взеха за ежедневно... и въобще защо идваме с дрехи? НОВА НАРЕДБА - всеки идва или с пижама, или с хавлия... какви са тия глупости - ше ми ходят с дрехи...

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Преди училище всички правят репортажи с всевъзможни глупости. По време на годината никой не се сеща за това.

Не знаеш колко си права (е може и да си седнала ). Не съм от Пловдив следователно не ме засяга , но нямаше ли за всички училища на територията на България да са тези правила 'без джапанки, къси поли и панталони, и грим'? Мен пак не ме интересува, защото само лятото ходя с поли (след като вече съм завършила), грим не ползвам, джапанки никога няма да обуя в училище, колкото и да е топло..

Loko Sofia
    Manchester United

Тоя Вълчев къв идиот беше ,а пък на Бате Бойко хората ни преебаха от всякаде.В тая държава все боклуци на управляват.Никога няма да си изклча телефона в час само го оставям на вибрация,ако е нещо спешно проблем със семейството злополука и пр. аз трябва да съм информиран на момента не ме интересува учелище даскали и т.н.Без джапанки и чехли абсурд лятото без шорти също.То никакъв смисъл няма в това.
    Ииии мама му стара дейба тъпаците по-бързо да ставам кмет че да оправя тоя град

Пп:Аз също уча в Пловдив

А и шопи и тем подобни не се радвайте защото това което става Пловдив е само репитиция

Като ви заплашат с изключване ще спазвате не ами...

Град
    Дружба
    Диманке, кой уважаващ себе си и интересите на училището си директор ще изключи ученик, защото е с дълга коса... или ученичка, защото е с грим... или ученик, защото носи панталони... имам чувството, че се опитват да върнат килийните училища... само дето на атеистите няма да ни хареса без къси гащи, без джапанки... със смокинг, става ли? И с цилиндър вместо козирка... защото зилиндъра повече пази от слънцето отколкото козирката

Дойде времето ви и на вас както написах в клипчето да не сте по големи шефове че ще ми ходите с къси гащи или като курви

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Фен
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    - вярно !

Никой няма да спазва тея дришливи закони
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

От Пловдив съм.Общо взето мога да кажа,че едва ли всичко ще се спазва .Знам ли,може би пък и да стане това и то не само на хартия или на приказки,а наистина да се спазва и да се дебне за нарушители.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    1- ако това с телефоните наистина стане задължително,вместо да го оставям на бюрото всеки час по-добре да не го взимам изобщо от нас
    2-не смятам че някой от училище ще спазва това с джапанките ама както и да е
    3-това с грима е хубава идея,по-добре естествени отколкото намазани до ушите с всякакви гадости
    4-нз как ще ходим юни месец на училище с дълги дънки и тениски,по добре щом е такова положението да сложат униформи,щото искаме не искаме ще ги носим
    5-ЗАЩО САМО В ПЛОВДИВ Е ТАЗИ ЗАБРАНА???!!!!!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Добре, че тая година завършвам

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Как ще говорим в междучасието, като е много шумно? А за в час само ще му спирам звука. Това, да си го слагам на бюрото, е тъпо. Дано в Стара Загора да не въведат тази тъпня, то бива ред и дисциплина, ама това е прекалено.
    Какво междучасие какви 5 лева...в моето даскало не ни дават и междучасието да говориме иначе няма въведени забрани като тези в Пловдив.От София съм.

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Какво междучасие какви 5 лева...в моето даскало не ни дават и междучасието да говориме иначе няма въведени забрани като тези в Пловдив.От София съм.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Първо да видим дали ще се спазват, пък после се оплаквайте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си