.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

притеснявам се от космите си...

значи аз съм момче и съм на 14...обаче изглеждам по-голям и ако се получи нещо с по-голямо момиче от мен ще ме е срам от едно нещо....имам косми по целите крака и когато тръгна да правя секс (не знам кога ще е...не бързам, но и не вярвам да е след много време) ще ме е срам от окосмяването ми...обезкосмявам се под мишниците и по интимните части...бръсна си лицето, но някак си по краката мисля, че е гейско...повечето ми приятели го правят, но на мен не ми се ще...нямам кой знае колко косми, но не са и незабелязващи се...сега ще съм 8ми клас и ще ме срам в новото училище....може да ме ебават (и да си изядат боя някои) и се притеснявам заради тва...особено ако космите отблъснат някое момиче...наистина срам ме е...на мен не ми пречат, но някои от приятелките ми са ми казвали да си направя коламаска...как мислите вие момичетата във форума? би ли ви отблъснало това в едно момче? аз имам горе долу хубаво тяло и съм спортист....но не знам дали космите по краката са отвращаващи...наистина ли вече за да си харесван не трябва да имаш косми никъде?

Заглавията на темите трябва да са описателни.
    Punisherrr

мм мене лично изобщо не ми харесва мъж който си бръсне краката ...
    Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Град
    Planet Vegeta
    притеснявай се
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Град
    ВаРнАаАа
    Мисля, че много добре правиш като се обезкосмяваш, а инъче за краката.. Какво да ти кажа, има много момчета, които го правят, а други го смятат за гейско. Лично аз няма да имам абсолютно нищо против момчето да има гладки крака, както и не ми пука ако не ги обезкосмява. Всеки случай няма от какво да се срамуваш. Все пак това са едни косми...много момчета и мъже си ги оставят. Никое момиче няма да ти направи проблем. Ако те е срам да си с тях повече от колкото те е срам да ги махаш, тогава ги махни. Според мен е готино да са гладки и когато двойката се гушка в леглото ще е много приятно, гладко. За мен лично е все тая. В днешно време на никой няма да му направи впечатление и в двата случая, освен може би на повърхоностните хора.. Решението си е твое - както се чувстваш най-комфортно. Като си хванеш приятелка, просто я попитай тя как предпочита и готово.

Град
    [На Метри От Земята]
    ей ппоко де едни косми няма как да те сринат.. хич да не ти пука. Щом толкова се притесняваш ги премахни.. в никакъв случей не е "гейко" както ти каза.. много мъже го правят.. а тфа за секса щом момичето те харесва.. повярвай ми в никакъв скучей няма да гледа космите ти
    айде и по спокойно
    Просто аз

Супер фен
    Боууужее ....

Момче...послушай ме просто
    Това,че приятелчетата ти носят розови блузки и прилепнали панталонки,оформят веждичките и си обезкосмяват краченцата от 14 годишни НЕ значи,че така трябва и че космите ти са нещо срамно...

Абе... смешно е бе хора... как ще те е срам,че имаш косми по краката?? Ти си МОМЧЕ!!!

МЪЖ ли искаш да станеш или жена? избери си ....

Ако някое момиче (съмнявам се да има много такива) се отврати от това,че ти (МОМЧЕТО) имаш косми (които дори казваш,че не били кой знае колко) - значи просто е зле И теб тва не тряя да те бърка! Ако ти каже и че веждите са ти твърде буйни да не ги изцъкаш и тях?

Айде не се излагай...моля ти се.

не виждам причина от какво може да те е срам ако става въпрос имаш косми и на главата ... а тези на краката според мен отличават мъжете от женчовците ... единственото място на което според мен трябва да си обезкосмяваш е под мишниците и след време лицето \/

Повече от фен Аватара на YourPoison
    абе спокойно ... ако не са страшно много космите няма да ти се подиграват ... и да не ти пука ей ... не отблъскват момичетатаосвен ако не си биг фут

Град
    Go Skate Day ! ! !
    omg geisko e da si mahash kosmite po krakata pone spored mene... nqa smisal ko she otvrashtavat da ne si nekoe momiche she si praish kolamaska
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Голям фен Аватара на play23
    А след като сме започнали да питаме момичетата какво мислите за обескосмяването на интимните части на момчетата ?

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Боууужее ....

Момче...послушай ме просто
    Това,че приятелчетата ти носят розови блузки и прилепнали панталонки,оформят веждичките и си обезкосмяват краченцата от 14 годишни НЕ значи,че така трябва и че космите ти са нещо срамно...

Абе... смешно е бе хора... как ще те е срам,че имаш косми по краката?? Ти си МОМЧЕ!!!

МЪЖ ли искаш да станеш или жена? избери си ....

Ако някое момиче (съмнявам се да има много такива) се отврати от това,че ти (МОМЧЕТО) имаш косми (които дори казваш,че не били кой знае колко) - значи просто е зле И теб тва не тряя да те бърка! Ако ти каже и че веждите са ти твърде буйни да не ги изцъкаш и тях?

Айде не се излагай...моля ти се.
    Напълно съгласна!
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Sofia
    Аз пък предпочитам да си ги махам и по краката, незнам може би самия футбол ме накара да тръгна на там и така ми е по-добре.

Иначе не мисля, че момичетата с които си ще има нещо против от това в какво състояние са ти краката, с косми или без ...
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Град
    Planet Vegeta
    Не ги пипай,че ш измръзнеш зимата.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от play23
    А след като сме започнали да питаме момичетата какво мислите за обескосмяването на интимните части на момчетата ?
    Нека няма косми... Леко наболи ме възбуждат ноо не и гъста растителност
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми на мен ми е противно, когато момчето ми е с...космати крака..държа да е идеално гладно навсякъде..
    но всеки с мнението си
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Лицето , подмишниците и оная ти работа са единствените места на които трябва да се бръснеш според мен. Няма от какво да се срамуваш и притесняваш.
    Има момчета които си бръснат краката заради спорта ( ако се контузят раната се обработва по лесно ) ,но има и такива метросексуални дето напрао ...
    Аз не си бръсна краката и не съм срещал нормално момиче (изключвам мутреси с 2см фон дьо тен и грим ) дето да ми каже ,че мъжките крака трябва да се обезкосмяват ;]
    Така че няма от какво да се притесняваш , никой няма да те ебава

П.П. BigFakeSmile като е с гладки крака по-добре ли ще те чука ??

--------------------------------------------------------

Град
    Planet Vegeta
    Учението няма косми,може да го пробваш.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

мерси много за отговорите...моля не заключвайте темата за да може и други хора да си кажат мнението...иначе форума е супер...мерси

Град
    Planet Vegeta
    моля,пак заповядай!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Супер фен Аватара на Amateur
    Защо да е гейско?90% от футболистите и другите спортисти си бръснат краката!!!

Град
    Варна Сити
    ПфФф незнам какво му е толкова крамното пък ... Повечето момичета нямат претенции, но и ае не е кой знае ко нищо няма да ти стане да си вземеш едни лентички и да ги махаш на 1-2 месеца Не вярвам някое момиче да ти направи проблем ама по принцип харесват да са по гладки момчетата и няма лошо да се поддържаш обезкосмен
    Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Говорим за хора които не са спортисти . За спортистите е задължително да са с бръснати крака !

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Di
    да бе,откога космите правят мъжете..
    направи го ако ще ти е по-добре..
    но не го прави с ръцете си..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Говорим за хора които не са спортисти . За спортистите е задължително да са с бръснати крака !
    Цитирай Първоначално написано от fireball121
    аз имам горе долу хубаво тяло и съм спортист....
    не се изказвай неподготвен,прасе

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Един мъж винаги трябва да е космат !
    За жената вече е друго
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове