.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Аз лично не съм си бръснал краката, не смятам и да го правя. Единствените с бръснати крака, които съм виждал, и не са спортисти, са разни фешънчета, меки китки, метросексуални.

Цитирай Първоначално написано от Di
    да бе,откога космите правят мъжете..
    апФ.. Т'ва че си махаш космите на краката и си оправяш веждите не значи задължителноче си метросексуален или мека китка.. Някои момичета го разбират и като поддържане на външния вид, поне за мен е така. Инче не мисля , че ще ти се смеят в новото даскало.. зависи на какви хора ще попаднеш.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Щом като си спортист няма от какво да се притесняваш Показвай мускули
    А и ако искаш си ги минавай с кола маска от време на време , демек много рядко и когато станат пак в повечеко и ти стане конфузно ги махни
    Станислава

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    По добре горила ,отколкото лъснато ге*че. Както казваше 1 приятелче.
    Както каза ти си спортист затова е добре да ги бръснеш.
    ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ ХОДИ НА КОЛА-МАСКА. 1 път отидох .......... толкова не бях викал и псувал през живота си. Сега когато се сещам ми е смешно, но .......

аз лично нямам нищо против момчето да има косми по краката това не ми пречи, но естествено ми е по- приятно, ако няма

Придържай се към ''нашия'' отбор. Така се бъзикаме с един приятел на момчетата където си бръснат краката или искат.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ти на тва проблем ли му викаш....по гейско е да се плашиш от няколко косъмчета,отколкото да се обръснеш!

Голям фен
    Е аз лично съм против обезкосмяването на мъжете по краката,да го е*a то няма да има никва разлика тогава от моите и неговите (гладички краченца) кой е мъжки и кой е женски крак пък ся за половите органи,подмишниците там съм ЗА с двете ръце.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Познавам момичета,които смятат,че е противно един мъж да има косми по краката-доста тъпо. На мен лично не ми прави впечатление. Приятелят ми има косми по краката ( и то не малко ),но това по никакъв начин не ме отблъсква. Напротив намирам го за доста секси. Тъй че к'во да ти кажа,по тоя свят хора разни. Няма как всички да те харесват,номера е ти да се харесваш такъв какъвто си.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Аз си ги бръсна само като ходя на плаж, щото като излезна от водата и стават едни такива неприятни... :Д
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от nqqqqqqqqqqqqqqq
    Цитирай Първоначално написано от Di
    да бе,откога космите правят мъжете..
    апФ.. Т'ва че си махаш космите на краката и си оправяш веждите не значи задължителноче си метросексуален или мека китка.. Някои момичета го разбират и като поддържане на външния вид, поне за мен е така. Инче не мисля , че ще ти се смеят в новото даскало.. зависи на какви хора ще попаднеш.
    аз съм за
    не се изказвай неподготвен,прасе

Ами щом така смяташ не ги обезкосмявай,има хора които не ги махат ! [/b]

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    абе ти си мъж, и по тая тема аэ преди време имах 1 изцепка:"Ти косми по краката нямаш, па к*р ша имаш!!!" Та аз съм на мнение, че не е задължително да си махате космите по краката, освен на морето.
    Забавно е да правиш невъзможното!

Хмм...сам казваш,че не са много: ТОГАВА КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?! Никой няма да избяга от това,че имаш косми,повярвай Ако ти бяха като на оранготан тогава ДА,но иначе не е проблем

Аз бих те посъветвала един ден като си имаш приятелка просто я питай как предпочита да си !

Град
    Сливен
    To сега момчетата имаме по-малко косми от момичетата

Я не ги пипай!
    Това,че е модерно да си гол охлюв с розови дрешки,не означава,че на всяко момиче му харесва.
    Говориш,ако някоя си лягала с теб . Ами тя ще бъде с теб - предполага се,че ти ще си момчето .
    Познавам момчета,които си махат космите по краката,ръцете...оправят си веждите... и мога да ти кажа,че е ужасно. Не че не се намират момиченца,които да ги аплодират,просто е гадно.
    Едва ли някой ще ти се подиграва.
    Може да не си съгласен,но изказвам лично мнение.

Супер фен Аватара на l0lz
    Eто и един пример...

http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...045_00_600.jpg

Epic fail...

Не виждам кви са му краката, но мога да се обзаложа за една бира, че си ги бръсне... :Д Иначе "момчето" е готино.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Eто и един пример...

http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...045_00_600.jpg

Epic fail...

Не виждам кви са му краката, но мога да се обзаложа за една бира, че си ги бръсне... :Д Иначе "момчето" е готино.
    Варнааа,Варнааа... тц,тц,тц...
    ама какво се чудя,колко такива има в морската!?
    да,недей си пипа краката!

Еми поринцип мразя косми под мишниците и по интимните части, но не ми харесва гаджето ми да има по-гладки крака от моите. Извинявай ама ми звечи супер гейско хич не ми харесва. Преди 1 год. някъде и приятелу ми се беше сдухал по тая тема и му напрвих кола маска, въпреки, че бях против. Беше просто е така за негово успокоение макар, че на мен си ми беше доста гадно. Добре че след 2 седмици реши, че няма да ги маха повече. А и неговите не са много въобще даже и си ми харесва.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако толкова ти са свидни недей ги маха, ама аз лично предпочитам обезкосмени по краката ,а не няква вълна да ми се замотава а и ти каза че личат.. прежали ги .. или те е страх че ще ти е студено през зимата?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    pernik
    Пич прав си. Ще те бият, няма да си намериш гадже и т.н. И щом си тръгнал с толко косми да знаеш, че ще ти израснат и по езика и по главичката на пениса. Страшно е знам , но нищо не се притеснявай. Знам, че ще се справиш !!!
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

според мен е мнг женствено..седне приятелката ти до тебе и ако се епилира..не винаги краката и са страхотни ии те пипне тебе и твойте крака по-гладкииииии

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Боууужее ....

Момче...послушай ме просто
    Това,че приятелчетата ти носят розови блузки и прилепнали панталонки,оформят веждичките и си обезкосмяват краченцата от 14 годишни НЕ значи,че така трябва и че космите ти са нещо срамно...

Абе... смешно е бе хора... как ще те е срам,че имаш косми по краката?? Ти си МОМЧЕ!!!

МЪЖ ли искаш да станеш или жена? избери си ....

Ако някое момиче (съмнявам се да има много такива) се отврати от това,че ти (МОМЧЕТО) имаш косми (които дори казваш,че не били кой знае колко) - значи просто е зле И теб тва не тряя да те бърка! Ако ти каже и че веждите са ти твърде буйни да не ги изцъкаш и тях?

Айде не се излагай...моля ти се.

++

Важно е как се справяш в леглото,а не дали имаш косми или не..

Аз,лично,въобще не обръщам внимание на тия глупости..
    Познатите ми (момчета) си имат косми по краката и к'во .. не съм спряла да поддържам контакт с тях,'щото не са женствени..Аз го смятам за гейско това,но мое мнение..
    Приятелят ми също не се обезкосмява (краката) и дори понякога сам се шегува с това,но не съм го зарязала заради това..Дори ще ми се стори странно,ако си ги махне..

ако някое момиче те отблъсне заради това...ебаси момичето...а ако имаш проблеми с момчета пиши еин лс да ги поебавам малко аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си