- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся си работа
профила ми в софианци ли ???
и кво snoop dogg, pharrell, lil john, flo rida, lil wayne, 50 cent, the game и т.н са гангстери защото се обличат с рапъски дрехи ? имат си достатачно фенове концертите им са препълнени не им трябват топълнителни пари от дрога или крадене на коло това не са бг рапърите кадето на концерта им са само мангали, пияни палищаци на по 25 години мах или дрогирани кой слуша мишо шамара днес ? никой искарва си пари от дрога и кражби това си е истината
а на мен ми трявбат пари само за рапърски дрехи защото мама казва като си искараш пари си купи каквото исакш аз пари за такива дрехи няма да дам !
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Както е казала старата мъдрост - виж какво правиш добре и намери някой да ти плаща за това. Малко по-трудно е като нямаш 18, но пак се намира работа. Един приятел разтоварваше камиони. Момичетата по-лесно си намират, защото имат повече избор. Аз бях детегледачка преди да стана на 18, сега също де![]()
eeeeeeeeeeeeеееееееее най после 1 свестен отговор![]()
Завизта ма е убзела.Първоначално написано от FockidyFockFock
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
дори незнам какво е еманципиран![]()
защо да съм завистлив ??![]()
Ти си бавноразвиващ
На 14 е! И мама му плете негърски плитки.Първоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Стига ебавахте момчето. Той не иска нито да става рапър, нито негър. Само да им носи дрехите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да се ебават колкото искат щом им харесва да се ебават не ми дреме аз дори ч от тях не познавам мн ми дреме кво говорят за мен
но благодаря за подкрепата