- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Размерът има ли значение?
Неее, по описанието се разминават, не е един и същиПървоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
Аз първия път като тръгнах да му духам беше на тъмно и така с мощна засилка тръгвам, а то тамън му лапнах началото и оп- ето го края
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Pigeon
дами дами и аз съм се зблъсквала ама с нещо дето направоооо!!!Отивам аз при него върви лафа намествам му се отгоре аха го разсъбличам и ...........тои измрънква нещо а аз в отговор куче от салам не се плаши и тои ме тушира "а от малък салам"....а иди ся продължи любовна игра и сичко останало![]()
Тук станахме клуб малки пишки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не, размера на пениса за мен няма значение, ама като го знам, че тоя до мен се комплексира от него - това е лошо .
Иначе и с друг малък съм била, за него говореха, че му е над 20, а се оказа под 10![]()
![]()
![]()
Беше забавно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пхах, тук някаква много пръфаунд дискусия се е получила...
активизъм/превенция; писане; музика
Не клуб направо партия хахах
чесно и аз си о признавам размера няма значение се пак този с "салама" та колкото и малък да му е (не чак критично) и сега да се обади съм навита хахахахха
КОИТО ГО МОЖЕ,ГО МОЖЕ ДОБРЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама аз не познавам жена, която да бяга от секс когато и да билоПървоначално написано от Schekspir
![]()
То и мъжете много-много не бягаме ^^Първоначално написано от jettlii
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
всяка дискусия има свая застои,краи дори