- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Утайка от кафе срещу пъпки?
Интересува ме този начин като маска ли се прави с тая утайка, хващаш и мажеш цялото лице или мажеш само местата с пъпките и петанта и колко време седиш с него?
Никога не съм си правила маската, но знам, че трябва да масажираш лицето с утайката. Чувала съм, че е страшно ефикасно, но досега не съм пробвала...
Бтв това не е ли против черни точки?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз съм си слагала на лисецо,но после кожата ми на допир е странна ... сякаш стои мазна![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
аз мисля,че е против черни точки..![]()
Често си правя.На цялото лице слагам,,изчаквам малко и след това масажирам(няколко минути)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
^ и ефекта е ?
аз знам,че е за черни точки![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
помага и за черните точки и за тези червените гадни пъпкимокриш си лицето и търкаш с утайката 1-2 минути като ексфолиант,след това кожата е супер мека и е хубаво да се намаже с крем Здраве например
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+ ексфолира
Saatana vittu perkele hate crew!
супер .. е,тва трябваше да го пуснеш в темата за домашните маски ..
едит :: преди малко я пробвах , супер резултат сега няма да ми се наложи да ходя на козметик за черните точки !! Всичко изчезна !!!![]()
![]()
колко често я правишПървоначално написано от billytalent
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
това е за черни точки бе
Просто аз
хах това е за черни точки.
И аз съм пробвала много добре почиства лицето
Според мен е най-добре да се прави веднъж седмично
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
По принцип 2 пъти в седмицата ако не ме мързиПървоначално написано от GaBiIi__
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
бе колко време тряа се стои с тва
Първоначално написано от adizitk1
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
^ ^ мм масажираш си лицето 1-2 минути и я измиваш...Първоначално написано от fAshi0nche7o
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
демек майка ми като си изпие кафето да зема чашата и да си намажа лицето с утайката?![]()
??? ммм утре ще пробвам
![]()
майка ми работи в такъв магазин където мели кафе и прави и ще ми донесе колкото искам утайка утре ще го напрвя и да видим![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ