- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учебник по Английски език
Някой знае ли колко горе-долу струва OPPORTUNITIES for Bulgaria на издателство Longman?
Благодаря Ви![]()
яяя сега кажете колко струва .. че някой тука ми викат 125 лева![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аз имам синия ама не помня колко струваше ,отдавна учих по него
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз разбрах, че ще са 107лв, ама не съм много сигурна.![]()
мисля ,че 125 лева са двата комплекта по които учат англииските гимназии.такива спомени имам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
нз,ама четох в телеграф че тая година учебниците ще са 2 по-скъпи![]()
така - учебниците са нови - никой до сега не е учил по тях и са 3 на брой - част 1, част 2, част 3 ^^
http://www.longman-bulgaria.com/
ето ги тук - най - долу като отидете !
Първоначално написано от vanesa0pld
ужас .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Учих и ще уча отново по него на курсовете по английски.
Не знам за цената. Трябва да попитам майка ми.
Учебника е много добре написан. Има за учене по всичко - четене , писане , граматика , думи и т.н.
Преди учих по някакъв жълт -с учебна тетрадка около 50-60 лв.
Миналата година учих по един зелен (май такова беше де..) и само учебника беше 25 лв.Не са толкова скъпи..
бисквитке - тези учебници са по новата програма и едва ли някой до сега е учил по тях .. и да, ще са по - скъпи .. миналата година учебника ми по английски беше 40 лева + уч, тетрадка 8 лева + граматика 12 или 14 лева :Д![]()
мин.година не бяха ли безплатни?Първоначално написано от smiirnoff
спомням си ,че за граматика и уч.тетрадка дадох около 20 кинта
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
да де, точно така - миналата бяха безплатни - по миналата платих толкова ..
сорри, че се обърках
Сега съм 9-ти клас и 8-ми клас бях в подготвителна.Учихме по Opportunities Elementary,Pre-Intermediate,Intermediate.Първият беше червен,вторият син,третият зелен.Струваха доколкото помня 94-95 лева(към всеки учебник имаше учебна тетрадка и 3 диска).Тази година долкото знам нашия е лилав и се казва Opportunities Advanced for Bulgaria.Вашите за 8-ми клас ние ги видяхме края на учебната година,единствената разлика е,че някои от текстовете за забележителностите във Великобритания са изместени от български забележителности.Нищо повече.Тъй че не мисля,че има някаква съществена разлика в цената.В някой от учебниците ви пишеше за Madara Horserider![]()
добре, благодаря на всички - и все пак цената е 100 лева +/- :Д![]()
Учебниците са 3 - част 1, част 2 и част 3 + уч. тетрадки част 1, част 2 и част 3 ..![]()
Аз мисля,че не е честно защо ние да ги купуваме,а след това другите да у4ат по тях безплатно!![]()
![]()
^ другите дето ше са 8 клас, ше си купят нови
а аз имам 2 Opportunities (син и червен), обаче тея са обновени и не са същите. мойте ся струваха 105 лв.(3-те обновени)
100+ лева? Глупости. 45лв. учебник и тетрадка ми струваШЕ миналата учебна година. 40лв. с отстъпката, защото се купува от целия клас.. по-точно целия випуск.... Ама това за 100 лв.... хм..
така, последно учебниците са 3 + 3 уч. тетрадки + 3 диска
един комплект струва 35 лева (ако се поръчва от училището)
общо 3те комплекта са 105 лева, НО никой не е казал, че тия пари ще се дават наведнъж (:
аа моят ще е пак на Longman и ще е 16лв![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е щом ще са 3 комплекта е нормално да са 100+ лв.Първоначално написано от smiirnoff
120 лева струвамоя е същия.. абсолютно
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
няма да е много евтин...щом аз съм в икономика и английския ми струва 80лв......
Сега гледах старите ми учебници по английски и този от 7 клас който ни дадоха днес. Всички са на Longman. Само от 5 клас - НЕ.
Хах, а аз даже не бях забелязала.
![]()