.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Имам нужда от подкрепа

Здравейте!

Искрено се надявам да отделите 5мин. да прочетете темата, тъй като се чувствам много сам и объркан и вие сте единствените ми приятели...

Днес бе първият учебен ден.Аз съм момче на 14г. и съм зайче
    Няма с кого да поговоря, сестра ми учи в София, родителите са ми на чужбина, нямам добри приятели..оставате ми единствено вие и се надявам да съм попаднал на правилното място ..
    Проблемът е, че изпитвам много трудности при запознанството с нови хора.
    И сега се очаква да се запозная с около 26 човека, което за мен е оогромно предизвикателство
    По принцип човек като ме гледа ще каже, че съм много силен човек, бла-бла, но всъщност вътрешно се чувствам ужасно.Просто крия емоциите си.Писна ми от лицемерие, от злоба и всичко останало, още от малък съучениците са ми натяквали какви ли не глупости в главата. И макар всички подигравки колко съм бил тъп, дебел и кво ли не друго, аз смея да кажа, че съм много умно и възпитано младо момче, достойно за уважение.Но що се късае до запознанства, се чувствам зле.Повечето ми връстници си падат по лошите типове, които се бият, пушат, пият, а аз нямам намерение да правя нито 1 от тези неща.Твърдо съм решил да бъда себе си и никой друг! Но е трудно, защото се страхувам как ще ме приемат.Някои хора дори ме мислят за гей, просто защото не се интересувам от коли, футбол и побоища, а се интересувам от по-сериозни неща.
    Един вид никой не ме разбира, което не е нещо рядко срещано на моите години
    Знам, че има хора, които ще ме харесват такъв, какъвто съм си, бла-бла, но колкото и да не трябва ми пука за мнението на другите.

Та искам един вид да се отърся от тва гадно чувство.Искам да съм си нормално и общително момче..
    Как да се запозная с другите утре?
    В смисъл..не знам изобщо какво да правя.Не искам на голямото междучасие да седя като наказан на чина.Искам да се смея, общувам и забавлявам с другите ми съученици, но просто не знам как.Когато съм в компания на приятели съм едва ли не душата на компанията
    Но като съм с непознати хора съм катоо пън, просто се стъписвам и ми е нужно много време, докато се отпусна.Не знам как да постъпя.

Честно казано не знам и защо пуснах тази тема..просто имам нужда от хора, които да ме разберат и да си споделя това нещо..

Искрено благодаря на всички, прочели темата..
    Извинявам се за допуснати правописни грешки.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бате като тебе бях, ама едно ше ти кажа... ако има желание, се намира начин... това ми го натякваха мойте приятели колко пъти и осъзнах какво исках под тези думи хващаш си одеждите и се намилаш в някой интересен разговор... най-важното е да не ти пука, че ше те отблъснат, щото така или иначе ако не общуваш с тях, няма да те приемат

Точно от това се притеснявам - как да реагирам като ме отблъснат?
    Защото не искам да остана като наакан или засегнат.

Примерно намесвам се в разговора и някой ми казва - "Тебе кой те пита?"
    И аз кво да кажа?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    "човек да не общува днешно време"
    "баси кризата, чак мнението ми спестяват"

треа се изтъкнеш оригинален, ама да не е банално-оригинален, щото такива бързо омръзват... аз примерно се сдобрих с част от класа ми още в началото... и покрай тях почнах и с останалата част да се разбирам.. и сега малко съжалявам, ама няма значение

п.с.: внимавай да не те вземат за лигльо, че е кофти

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    С времето ще намериш език с някой. Ако те отблъснат заеби ги..голяма работа няма да си първия, нито последния. И аз имах същия проблем като теб, но имах приятели, които ми казаха да се осводя, да разговарям, и така направих бях отблъснат от много хора, но и от много бях приет такъв, какъвто съм! Затова общувай без да се страхуваш какво ще кажат хората за теб, защото това е най-лошото да си мислиш, какво си всъщност за някакъв Непознат!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    4овек ти сам каза какво харесва6 и какво не , сближи се с такива като теб

Много е хубаво че искаш да бъдеш себе си .. и че не се влияеш много от чуждите мнения .. А това че имаш проблеми с нови запознанства .. просто се отпусни и не му мисли толкова.Бъде себе си и най- важното вярвай в себе си .. бъди уверен ... И аз имам някакви проблеми с общуването, но когато имаш вяра нещата са по - различни ... това е моето мнение по въпроса ... Надявам се да съм помогнала някак ...

ами няма какво толкова да му мислиш .. аз днеска само се усмихвах и просто седя и си казвам името и подавам ръка и те на мен обратно и така :Д
    няма какво толкова да се шашкаш
    не е нужно да се намесваш в разговор чак
    просто отиди там и кажи "ей, как сте зайци" ии т.н
    не е трудно, ама не е и лесно ..
    то и аз си мислех как ще зацикля, ама като отидох обиколих 3 пъти училището и питах 10 човека кой клас са и къде са зайчетата :Д ..

.. както каза някой по - горе (сега не знам кой беше точно :Д)
    има ли желание, има и начин ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на montana6
    Ще ти кажа само едно - заинтересованият е интересен.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

кеч ъп уит йо каинд
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    ти къде ше учиш?(в кой град и кое даскало)

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Проблема ти е, че не гледаш футбол.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Да го набия на майка ти бе, неграмотен палячо.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

@FilmiranM не се шашкай, има време, ще опознаеш всички.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Гледай първата година да не страниш много, щото ако сега не те приемат, в горните класове става по-трудно. Там вече са сформирали "групичките" и е трудно да се впишеш Не искам да те плаша
    Утре се заговори с някой, започни с някви теми за даскало, новите учители и т.н.. и след това може да го питаш нещо интереси -филми, музика и такива но не ставай прекалено нахален. И не се притеснявай толкова, това може само да ти попречи. Дишай дълбоко и давай напред
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Изобщо не трябва да ти пука. Проблема не е в теб, а в днешното младо поколение.. За тях е важно да пият, да пушат, да ебат и да си бранят титлата на "лошото" момче. Не им се вписваш в представите за идеалния приятел - също "гангстер", интересуващ се от неща като футбол, коли и голи какички. Просто се включвай в разговорите им, като не натякваш мнението си, просто лекичко го вмъкни, бъди по-отворен и общителен. Бъди самоуверен, но не прекалено, върви с високо вдигната глава, не бъди срамежлив, няма от какво. Всъщност, да не мислиш, че те са толкова корави, колкото го дават? В началото и те са се спичали и са се чудели к'во да кажат. И не забравяй, че първото впечатление е най-важно.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Споко човече ..знаеш ,че човек трябва да поема и рискове,поеми риска и се представи пред всички и да те не боли "половия орган"
    Имам предвид общувай с всички ,намерете обща тема за разговор ,или се опитай да се приобщиш към тях ,като ги впечатлиш с нещо..примерно забавният човек винаги е интересен за другите . Не бъди толкова свенлив .

П.П. Никога не забравяй какъв си ..и не се опитвай да бъдеш друг .

Град
    във филма ..
    Колко хиляди теми, ще пуснете за тия "запознанства с нови класове" нали за 1ва година в този клас? Следователно и другите.. близо е до акъла.. просто отиваш и се запознаваш с тях, не е трудно. Ето примерно аз преди 2 години, когато бях 8ми клас просто отидох и се запознах с тях. Казвам нещо от сорта "здравейте", след това ме питат кой съм, от класа ли съм и така забивам приятелство. Миналата година пак смених училището, по същия начин.. отидох и се запознах (голями пичаги се оказаха съочениците ми) какво толкова се страхувате всички някакво запознанство? Представете си, че ако от това се притеснявате за напред в живота как ще е? Помисли малко.. какво толкова, не е нищо особенно.

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си