- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми с родителите ми
zdraveites moqta fr sme se otchaqli na edna temichka znachii...imame problemche leko s roditelite (to koi li nqma de ama..) ta znachi za chasa nz 9ti klas veche i nashte vse oshte ne ni puskat nito na disko nito nikade ako izlezem nqk1de na kafe to sh e do 10:30 shtot imame vecheren chas i trea da sme tochni a tfa e yjasno t1po shtoto sichki nashi fr sa bez chas i si sedat kolko si iskat i nikoi ne gi tarsi a nie kat zakasneeme s 5 mins vednaga pochvat da zv1nqt se 1 nekoi sh ni izqde.Sestrata na frto mi tq veche e golqma de no predi kato mi razkazva priqtelkata mi sestra i se pribirala kogato si iska na nashata v1zrast iii si pravila kfo si iska a na nas absoliutno nishto i nakraq maika i na frto mi dignala r1ce ot neq...i takam i nali znaete malko e gadno kato sichki sa sednali na kafe nqk1de a nie samo si gledame telefonite kolko e chasa da ne da zak1sneeme i izvednaj kogato stane nai qko i nai veselo tochno togava idva momenta da si hodim tfa e ujasno glupavo..mn chesto si govorim kak kato malki samo ni puskaha navsqk1de i nqmashe nikakvi problemi i imame chyvstvoto che kolko po golemi stavame tolkova poveche ne ni puskat nikade ... kogato pitam nashte i kaja che edi koi si e do tolko chasa maika mi zapochva da me sravnqva s drugite deca koito ne izlizat ot tqh chetat knigi smradove....i kazva kakto ti me sravnqvash s drugite roditeli taka i az shte te sravnqvam
pobesnqvam napravo...s1shto taka do sa vinagi sme bili nekfi poslushni i uj ni imat doverie a ne ni puskat nikade i nikoga nishto ne davat sichki fr hodqt na kuponi samo nie ne hodime shtot roditelite se pritesnqt to da se pritesnqvat da ama chak pa tolko... na sichkoto otgore jiveeme v montana ne v sofiq ili nqkoi drug golqm grad ta tolko mn pritesneniq.... ta ako nqkoi znae nqkoe trikche ili ddz kak da predymame roditelite ni da ni psukat do k1sno na disko na kuponcheta i t.n. da pishe i da znaete che s razgovori ne stava mersi na vskichki koito se otzovat ;]]]
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
be hapPy...drinK Derby...be numBer 0ne