- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли униформи?
"Аз съм ЗА униформите. Така учениците ще се различават само по ума си, а не по парцалките, за които всъщност, самите те нямат принос, а са благодарение на родителите им. Трябва да се направи нещо по въпроса и с GSM-ите, както е по цял свят."
Взето от http://kakvomislish.com/za-uniformite-v-uchilishte.htm
мдаа... всякакви ограничения са като в другите страни, като в ЕС... само заплати и стипендии не са като в ЕС.. интересен факти накрая кво - всичко ИН ДЪ ЕСС
![]()
Има да но съм за първа година в училището все още незнам дали са удобни![]()
![]()
ДА!!!Абе стават
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не нямаме и по-добре ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не.. :P
ИмамеНямам нищо против униформите в училище, но нашите са неудобни. Имам чувството, че всичко беше направено колкото да се отбие номер
иначе сме с риза, вратовръзка, сако и някаква значка, панталон/дънки който каквото иска това да си носи надолу. Задължителни се водят, но ги носят хора които се броят на пръсти
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ИмамеНа момчетата са много яки, ама наште...
В смисъл ризката е яка, елечето се преживява, ама полата ни е един цвят...
Гаден
И е вълнена
Засега само веднъж сме ги носили /на 24-ти Май/, щото са ни от скоро иии сичко живо зяпаше като минавахме през центъра
![]()
nicolepcd
Не, но предпочитам да имаме... То се ходи на училище, не на модно ревю, а и най-вече ще се ликвидира цялата женска злоба на тема: тая к*рва си е купила еди кво си кат' мойто... тая ме копира... яко досадни са!
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Айц, имаме.
Все тая ми е, честно.
Но това да ме карат на 15-ти да съм носела бяла риза, щото било по-официално, като аз действително и 2 часа няма да вися... айц, айц. Могат само да ме гледат злобно, щото нЕма да я бъде тая.
BlueAvalanche, mArMaLaDkA - следващия път си изпишете 2 страници ,обаче на ЛС. За това е направено.
Не и няма да имаме. Само от 1-ви до 4-ти клас ще имат униформи, а ние носим бадж само.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Нямаме. Понякога не ми се вижда лоша идея, при положение, че повечето идват, за да се изфукат колко им струва новата придобивка, но друг път ме ужасява мисълта да си се представя в пола или каквато и да било униформа. Така или иначе споровете на "богаташките" мен не ме засяга по никакъв начин, май без униформи ни е по-добре.
Не,ама нищо чудно и това да направят![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
нямаме, но искам
и то не заради друго ами защото ме кефи самата идея всички да са еднакви и да са различни само телата, лицата, косите.. някакси забавно е
мислете ме за смахната, ако искате![]()
Първоначално написано от detelina101
Първоначално написано от eliyiy
да![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Нямаме.
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Az mn se bqh pritesnila dali imame za6toto NE PONASQM uniformi. Spored men te ni pravqt ednakvi kato ma6ini nikoi ne e razli4en nikoi ne moje da si izrazi svoq sobstven stil. Za moe 6tastie v novoto mi daskalo nqma da ima. A ako ima dr godina....nz moje bi 6e naprava podpiska protiv tqh XD
ако са ни такива нямам нищо противПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d