- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задължително ли е жената да дойде до оргазъм?
Задължително ли е жента да дойде до оргазъм в един секс за да и хареса? Днес една приятелка си загуби детвеността и не и харесало защото не получила оргазъм и се замислих и реших да ви питам? Ако мъжът свърши а жената не е стигнала до оргазъм какво да направим после или да я оставим? :Д
Не.
Но е жалателно :P
Това се учи с практика, опит, познаване на тялото на партньора и след време ще видиш как ще станеш като батко си (мен)![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Важното е на мен на ми е кеф .... мани останалото аз няма да се женя за нея .....Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
п.п. Кво стана с Акулата ... направи я на филенца или я продаде на части![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от MakeMeLaugh
ебати рекламата му удари![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Не е задължително, но....е, не трябва да си егоист. Не е задължително и мъжът да идва, ама защо винаги го прави?
Надали може първия път да получи оргазъм.Много жени никога не стигат до него, но това е върховият момент в секса - логично е тогава да е и най-хубаво.
![]()
Да дойде до оргазъм вика... АХАХАХХА
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
А ко праим,ако мъжът не е доволен от секса и не получава оргазъм?Или той е некакао играчка,дето служи за задоволяване на жени и ако не докарва оргазъм-го фърлят у бункера?Къде отиде интимността,привличането?![]()
то тва да не е халва режеш и ядеш всеки път.. , че и от първия още..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+1 А относно първия път си е напълно нармално. Аз получих първия си оргазъм около 10-тия път когато правих секс. Трябва да имаш малко опит поне, да си познаваш тялото и да знаеш какво ти харесва. А тези неща е абсурдно да ги знае на първият си път.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Па ако ще да идва,тук в Оргазъм си имаме и Бира и пържени картофки и цаца и всичко - не ни е нужна![]()
Да дойде ? ами купи и кола и по-бързо ще ДОЙДЕ до оргазъм.. пеша не бива да я оставяш..
Първия път.. не знам на кое момиче и е било приятно.. Ако свършиш сменяш Капута и почваш 2ри път![]()
"Днес една приятелка си загуби детвеността и не и харесало защото не получила оргазъм и се замислих и реших да ви питам? "
еми тази твоя приятелка трябва да е супер тъпата чесно извиняям се ама има жени които с години не могат да достигнат до оргазъм а тя иска още със сефтето да получи оргазъм (не казвам че е невъзможно) ама се пак.. Според мен секса не е само пътя към оргазъма.. Самата възбуда,допира на двете тела. ласките всичко си е важно и доставя удоволствие.. Да, оргазъма е много важна и съществена част от секса но самото удовлоствие което си доставяме по време на секс понякога е достатъчно.. А също така за мен това не е нещо просто -да щтракнеш с пръсти и да получиш оргазъм.. иска се време опит.. практика.. зависи от нагласата.. и така според мен : )
Не винаги има оргазъм,но това не означава,че сексът е бил провал.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Абсолютно задължително е хахах .. Вие пък кво му викате "Не е ама е желателно.." и други такива ?Кажете му,че е задължително,да се учи сам. Не после да пита "Верно ли че жената не може да се възбуди,ако не е правила свирка.."
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
+1Първоначално написано от seduction1mplex
Да,ако не я докараш до оргазъм ще ти отрежат "мъжкия полов орган"Първоначално написано от tqnko
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
желателно е , но това се постига с времето.
Не!
Все пак това и е първия път, за това трябва да има поне малко опит и от двете страни.![]()
Туи е се едно да ти прекъснат е***то посредата и да те оставят на "сухо"Първоначално написано от zqpako
Яко ли ще ти е ?!