- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЛЕНТИ ЗА ДЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ
мерси много мила ... наистина... да ми кажеш утре как са се развили нещата и дали те боли много... и аз ще взема утре едни лентички от аптеката пък ще видим какво ще стане
... мерси пак
![]()
Ммм, съмнявам се, че ще боли много, вчера ми направиха кола маска на целите крака, а аз си ги бръснех досега, тъй че, повярвай ми, едва ли ще боли повече![]()
![]()
абе не знам съвет колко ще мога да ти дам, но аз се справих с този проблем така: първо на краката започнах без знанието на майка ми да си махам космите. тя естествено разбра, защото няма как да не забележи и там малко ми мрънкаше защо така не знам си кво...аз и говорех че няма начин да не си махам космите, не мога да ходя космата и сички си ги махат. просто няма начин и така постепенно спря да ми мрънка се примири горе-долу. и преди 5-6 месеца бяхме на кафе със сестра ми, която живее сама вече и е голяма и от доста време си маха космите с епилатор, и на въпросното кафе ми видя ръцете и ме попита "ти на краката и ръцете как си махащ космите" и аз и казах с кремове и т.н и ми каза защо не съм и казала тя щяла да ми даде стария си епилатор и тогава майка ми каза "не мога да ви разбера аз вас защо си махате космите, нали сте мой деца" и сестра ми каза точно тва което съм и казвала и аз че няма как да ходим с косми. че това е нормално и т.н. От тогава вече никакъв проблем не ми прави с епилирането.Първоначално написано от darka1
![]()
ами аз пради на краката имах много косми ... бях като мечка направо... и доста време убеждавах майка ми и най - накрая тя се съгласи и ми ги махна с епилатор ... умрях от болка, ама си струваше... смятай колко много косми съм имала, че чак счупих епилатора, което беше 20-годишен![]()
... и на следващия ден ходих на даскало с един изчистен и с един космат крак, ама то не си личеше де, защото бях с дънки
... и така - както и да е ... аз пък да ти дам съвет - епилаторът е най - добрият вариант ... само дето понякога ми излизат подкожни косъмчета и тогава ги махам със самобръсначката ... иначе само с епилатор.... майка ми винаги си е чистила краката с епилатор и сега няма никакви косми ... чисти си краката на 3 месеца и има само по 10- 15 косъмчета :P .... аз на ръцете не ги махам, защото нямам много и не си личат много ама на краката това е начинът .. мен само ме притеснява като си махна мъха да не излезе повече и с по - твърди косми ... веждите ми растат много бързо и ако искам да са идеални ги махам на 2 дни ...
... вече съм решила, че ще го махам тоя гаден мъх, ама малко се притеснявам ... пък иначе не мога да ходя така ... не си личи кой знае колко много, ама пак се вижда .. пък да не говорим на слънце к'во е
... на приятелката ми е рус и си личи, пък какво остава за мене
... едно момче ми каза, че съм имала много хубави устни... искаше да излезем, ама аз отказах и оплесках всичко - заради шибания мустак ... много ме дразни и ме притеснява ... най -д обрият вариант са лентичките нали ?
А някой може ли да ми каже след премахването с тези лентички, след колко време излизат косъмчета отново, понеже аз смятам да си закупя за мустачките.. ( започнаха да си личат ) ?
MemoRieS и аз това се чудя ...
Използвам на Дева лентичките за лице от няколко месеца и съм много доволна. Излизат някъде след 3-4 дена първите косъмчета. но те не са фатални. Те могат и с пинцета да се отскубят.
а първите, които излизат по - черни ли са от обикновено и като се махнат с пинсета после не стават ли по - тъмни ?
на мен почват да ми излизат чак след 2 седмици някъде..
НЕ НЕ СЪМ ГИ ПОЛЗВАЛА ,НО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ВИЙТ
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ми не съм забелязала да са по-тъмни. същите са сиПървоначално написано от darka1
Аз от 5-6 месеца си махам косъмчетата по лицето. Първия път отидох на козметик и тъкмо да ми обясни как става точно. Махам си ги 2 пъти в месеца.Не съм пробвала лентички, а с течна кола маска и ми омръзна да се цапам вече и мисля да си взема лентички..та тези на Дева от аптеката ли мога да ги купя или ги има и по магазините ?
Между другото козметичката ми каза ''Никога не си ги махай с пинсети. Стават по-черни и по-гъсти''. Имало разлика м/у пинсетата и колата маска.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
make_me_love_you мисля, че можеш да си ги вземеш от аптеката ... аз днеска ще ходя до аптеката да си взимам ... а те как се слагат ? - трябва да е по дължина на косъма нали ?![]()
[quote="darka1"]make_me_love_you мисля, че можеш да си ги вземеш от аптеката ... аз днеска ще ходя до аптеката да си взимам ... а те как се слагат ? - трябва да е по дължина на косъма нали ?[/q
То си пише на кутийката![]()
да Jam, ама аз си взех само две - няма кутийка![]()
В никакъв случай на Вийт...няма такива боклуци просто![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
оффф днеска си ги махнах за първи път с Вийт ... беше меко казано ужасно ... адски болеше и като залепя лентичката почти нищо не хващаше ... гадни са лентичките на Вийт![]()
^ добре си хващат. лепиш по дължината на косъма и дърпаш от долу на горе. залепваш хубаво и дърпаш рязко. ако не дръпнеш много бързо, нищо няма да стане.
ясно.. аз за първи път днеска и малко се шашнах и сега ми е зачервено и малко подуто даже, ама ще мине
... малко се притеснявам сега да не излязат повече
![]()
За вийт не знам, но в ДЕВА има приложена кърпичка за след депилация за да махнеш остатъчните косъмчетата и да овлажни кожата, предполагам и да я успокоиПървоначално написано от darka1
![]()
и на мен ми дадоха такава кърпичка, но сега ми излезе някакво гадно петно - нещо като раничка и се чудя какво да правя... дали ще мине бързо ?
апф точно пък от ДЕВА не съм никак доволна,кожата ми седи червена и щипе,а космите си стоят. на Стреп ми вършат къде-къде по-добра работа,а пък най-добре ми е с пинсетата![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Искам само да кажа че реакцията на космите зависи от типа косми и типа на кожата.Ако 'мъха' ви е светъл може да потъмнее съвсем леко или да не се промени но ако сте с по-тъмна коса се боя че дори и след кола маска косъмчетата МОЖЕ да станат по-черни и твърди (не съм 100% сигурна, всеки е различен).С риск да сменя темата само ще вметна че лазерната епилация е най-ефикасният метод, но за жалост действа перманентно след определена възраст(около 17 години). Досега не съм си махала мъха но наистина много ме дразни единственото за което се страхувам е след това да не ми се зачерви кожата и косъмчетата да не станат прекалено дебели. Познавам 1 момиче което си ги маха и всеки път щом говоря с нея и се вижда по някой косъм. Моля кажете има ли резултат?
Първоначално написано от make_me_love_you
Наистина може да се каже че има разлика, защото колата маска е топла и предварително разтваря луковицата и косъма излиза много по-лесно от колкото с пинсети. Също така колата маска е естествена и успокоява до някаква степен.![]()