.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Абе един човек каза,че с удоволствие ще си напазарува за преди 15ти и са всички решихте да се заяждате.Момичето не е казало,че ще си пази дрехите до 15ти,че пази боже някой да я види...просто и е кеф да си ходи с нови дрехи на училище...какво лошо има в това?И много ясно,че няма да лъсне със селския анцуг на първия учебен ден.Не че е бог знае какво,но пък с анцуг да отидеш..пълна селения.А и принципно анцугът е дреха за спорт,а не да се разхождаш с него по центъра и да се прайш на голям гъзар,защото носиш марков Адидас.А по едно време ги продаваха за по 25-30 лева,сега не знам как са...
    По темата: Купих си няколко чифта дънки и яке понеже вече си дойде есента и започва да става студено.Сега обмислям варианта да си купя нова раница.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Абе един човек каза,че с удоволствие ще си напазарува за преди 15ти и са всички решихте да се заяждате.Момичето не е казало,че ще си пази дрехите до 15ти,че пази боже някой да я види...просто и е кеф да си ходи с нови дрехи на училище...какво лошо има в това?И много ясно,че няма да лъсне със селския анцуг на първия учебен ден.Не че е бог знае какво,но пък с анцуг да отидеш..пълна селения.А и принципно анцугът е дреха за спорт,а не да се разхождаш с него по центъра и да се прайш на голям гъзар,защото носиш марков Адидас.А по едно време ги продаваха за по 25-30 лева,сега не знам как са...
    По темата: Купих си няколко чифта дънки и яке понеже вече си дойде есента и започва да става студено.Сега обмислям варианта да си купя нова раница.
    ма и ти си яко комплексирана от малкия град... Може Ханцунга да ми е от 150 лева и да не е адидас и що да не ходя с него като ми е удобно??? Кво значение има дали е 15 или 20 същата работа е. Селяния било...
    InnchetO-така е майна, на който му е беден речника и не може да мисли... Добре че има хора по-умни от тебе.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Неска си зех 1 тетрадка и лепещи лист4ета суупер доволно

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    "джинджефръчки"

WTF

якоо

Фалшивата, супер яките неща, много ме кефи стилът ти. Само последните ботушо-кецо-циганийки са меко казано отвратни...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да е и точно есента имаш нужда от часовник нали,точно на 15ти.
    Ебаси вас всичките ви дрехи от миналата година ли не стават :д
    Уважение можеш да покажеш и с дънките и блузката от миналата година,да речем.Не става въпрос за това,че хората есента имат нужда от дрехи,да ясно е че като стане 10 градуса няма да ходиш по бански.

Въпроса е,че всички говорят как на 15 ще са точно с лилавата блузка и точно с ония ми ти изсулени дънки,щото са нови и трябва се покажеме.Щото сички други ше са с нови дрешки,а старите вече са ни ги виждали.Така както показваш уважение с облеклото,така не си там,за да си показваш облеклото.

И,да,не е много яко да не можеш да си изкажеш мисълта и някой друг да го прави по-добре от тебе
    На мен не ми пречи да си облека старите дрехи, ама ще се чувствам по-добре в новите си.
    Няма ли да се чувстваш добре, когато си си купила нещо и си с него?
    Няма ли да ти стане яко, ако някой ти направи някакъв комплимент? (Говоря примерно, не за дрехите.)
    Просто има някои малки неща, които те карат да се чувстваш добре. (:

Град
    Wonderland
    тва да си купиш дрехи специално за 15ти (ебати и празника),е доста.. зле.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    абе, тихо сега. нали трябва да си покажеш новите дрехи в даскалото?
    we give it all.

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    абе, тихо сега. нали трябва да си покажеш новите дрехи в даскалото?
    оо разбира се трябва да се изфукаш

Вие го обърнахте на анцузите от 25 лева на "адидас" и на малките неща,дето те карат да се чустваш добре.

Има много малки неща,които те карат да се чустваш добре и това да си купиш дрехи за 15ти не е от тях
    + тва повечето хвърлят ебати парите за парцалки за училище така,че нещото никак не е малко.
    +тва не си на училище да си покваш дрехите
    и се чуствам добре в моите си дрехи,стари или нови,и не си ги купувам нови за даскало
    и не виждам кво общо имаха комплиментите,освен ако не чакаме комплименти за дрехите си.нали ги обличаше за себе си,кво те боли за комплименти?

вече ми е тъпо да повтарям едно и също

Извинявай, но ТИ ТЪПА ЛИ СИ, БЕ?
    Къде по дяволите съм казала, че съм си купила дадените дрехи за 15-ти?!
    ААА, НЕ.
    Значи това, че ще съм с тях на 15-ти, автоматично ги прави специално купени за този ден.
    Аз спирам, не ми понася...
    И на мен ми е тъпо да повтарям едно и също, не си сама.

Хубаво.
    Темата е кой кво си у купил за 15ти.Не те питам ти дали си си купила.Тъпа ли си?Намесваш се,обяснявам ти.

...ама си си планирала с кво ше бъдеш,се тая :д

сегаа млъкни вече

Няма да млъкна, защото ти си казала така.
    Да, самата тема е тъпа, но ти и някои други хора променихте темата на това, колко е тъпо ВЪОБЩЕ да избираш с какво ще си на първия учебен ден.
    НЕма отговарям повече, безсмислено е...

Град
    На слънцето :>
    Бианка просто има повече нерви (Евала, за което) да спори с вас.. Мене ми писва да обяснявам едно и също като за малоумни.
    И.. новите дрешки вече си ги обличах, не са специално за 15ти, СПОКОЙНО. Не се притеснявайте за мене
    Няма и да се обяснявам, безсмислено е. Като сте толкова self involved, че неможете да приемете и друга гледна точка, ми добре. Изобщо не ми се занимава

аз си купих дънки , кецове , чанта , но те са ми за рд-то то просто е два дни преди да почнем училище ... иначе няма да си взимам нещо специално да не отивам с желание да си губя времето с глупост та и парите да си харча

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Фалшивата, супер яките неща, много ме кефи стилът ти. Само последните ботушо-кецо-циганийки са меко казано отвратни...
    Оф да ти кажа и на мен нещо вече не ми мязат.. До зимата има много време.. Сигурно ще измисля други.. А и не знам как ще се крепя на този ток..
    Днес си купих още един розов суичар.. http://storage3.album.bg/9ca/on61282...9_11098130.jpg
    Маниачка съм на тема розово..

мацка много ми харесват всички дрехи,от къде си ги взела,някакъв сайт ли,ъде и колко парички

мацка много ми харесват всички дрехи,от къде си ги взела,някакъв сайт ли,ъде и колко парички

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    взех си кво си взех,тетрадки и химикали...и един молив с гумичкЪ...и едни обувки на ток,маратонки,панталон,яке и потник...обаче те не са ми за великия петнайсти ами са ми нови дрехи за есента...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Сицилия
    напазарувах за 15-ти купих консумативи за колата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Оф да ти кажа и на мен нещо вече не ми мязат.. До зимата има много време.. Сигурно ще измисля други.. А и не знам как ще се крепя на този ток..
    Днес си купих още един розов суичар.. http://storage3.album.bg/9ca/on61282...9_11098130.jpg
    Маниачка съм на тема розово..
    много е як тоя суичър аз си взех като модел е същия ама без качулка и е синичък :P

Мега фен
    Град
    София
    Ако пък си мислите, че някой ще ви обърне голямо внимание как сте облечени на 15ти, в голяма заблуда сте. Нито сте първи клас майките да ви гледат, нито сте на бал след 12клас

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Къпих си пакет химикали на промоция от БИЛА само за 70 ст.
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Цитирай Първоначално написано от ellikok

Пазарувам си от кадето намеря.. Обикалям и каквото си харесам си го купувам.. Но предимно са от мола в софия... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си