- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще еба мамата на тия съседи
И аз има проблем със съедите, даже в полицията са ме викали да ги ева..
няма спасение човек..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
другото решение е - отиди до тях, облечен, натокан, влез като отворят и кажи "купонче ли има тука?"![]()
![]()
Ние преди няколко месеца се преместихме и преди това един вид моето семейство беше проблемно за съседите ни - със сестра ми много се караме, тя слуша силно музика и т.н., но пък всичките ни съседи бяха стари и леко глухи, so... Обаче от както сме се преместили един нормален човек не съм видяла, който да е от блока. Нямам думи какви откачалки са всички. Преди два-три дена в 5:30 сутринта тези над нас така надуха няква нелепа музика, че събудиха хората от нашия блок и два съседни... И така музиката се чуваше до 7 часа сутринта, като не броим излизането на терасата и крещенето от тяхна страна, когато явно музиката им доскучаваше.
Знам, че не ти помагам много, но както виждаш и аз съм г/д в същото положение (както и много други, ако съдя по останалите коментари) иии просто трябваше да си излея мъката някъде. ;д Успех и ако намериш начин да се справиш с проблема си, сподели с нас, може да ни е полезно. ^^
И аз в 3 посред нощ слушам чалга дееба тъпата съседка![]()
![]()
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Начи музика имаше и от двете страни докато не спря тока от бурята. Сега обаче съм решил да започна тоталната война с тях, т.е. не само с музика, ще започна употребата на всички налични бойни средства.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
пускай нещо дето те мразят![]()
аз няам проблеми със съседите..усилвам колкото искам:P
Аз съм заобиколена от бабички.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
И тва е гадно, мразя миризмата на старо месоПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
А не е толкова лошо, те по цял ден спят.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Прави както правеше преди съседа ми с мен. Спирай им тока ако електромерите са ви на ниско![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Електромерите им са в двора им.Първоначално написано от golf_5_r32
Надупчи ги с въздушна пушка.Първоначално написано от kalashnik
![]()
XD, кфи идеи самоотрябва да ги пробвам някой път..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
имала съм същия проблем .. живея в къща и бившите съседи бяха ужасни ( Мара - майката и Слави- сина.. мъж в къщата няма, той си тръгна) Слави беше алкохолик , а майка му луда
той сядаше до прозореца и пееше "песните" на ивана 4 5 часа сутринта, ако тя не го слушаше или дърпаше завесите тпй чупеше прозореца... денонощно беше пиян
а Мара беше с посинени очи и избити зъби
милион пъти са крещяли и са се биели .. ние викхме полиция, полицайте го прибиваха и така всеки ден , возеха го в багажника
![]()
Според мен спасение няма, опитай да поговориш, ако не кажи на ваще на викат полиция.. това поне е временно. Ако искаш да си отмъстиш хвърляй развалени яйца миришат много![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Ааааа сетих си едно нещо, което правехме с една фр като бяхме по малки. Значи взимаш една купа и сипваш: олио, яйца, шампоан, червен пипер, вода, захар, кола, сок. После го разбъркваш, докато можеш да търпиш, сипваш го в една от ония малките торбички увиваш торбата, колкото да литне без да се разлее, но и да може да се отвори щом падне, и мяташ. После да се чудят как да го чистят. А и как вони само...![]()
![]()
оф кво да ти кажа и при мен е ужасно,аз съм в блок и съседния апартамент ми е най-добрата приятелка,а баща й през 2-3 дена надува тая скапана музика и то все късно вечер когато си лягам и не мога да спя от него,даже и снощи беше така то се чува тъй акто съм отворила прозореца пък ако го затворя ще умра от жега,пък не е чак толкова топло за да пускам климатика,но си мълча нищо не съм им казала нз що не ми е удобно,ама и той е един егоист (баща й на мойта пр) казвам го щото миналата вечер някой друг беше пуснал музика към 3 часа сутринта и той се извика Да ти е** п*****а майна,демек той като пречи н а другите никой нищо не може да му каже ама на него акто му пречат веднага е недоволен и вика
Аз имам същия проблем,и преди да се преместя в къщата ще утрепя някои от комшийте ама незнам на кои ще му излезне късмета сигурно на управителката на входа която е над мен!![]()
Само такаПървоначално написано от kalashnik
нема да се даваме я
.Аз също имам проблем само ,че не със хората от блока , а хората от съседния блок.Един път надуха чалгата до 3 часа а след тва се почна с некви мазни и все по-мазни чалгиикии ( добре че заспах)
![]()
Офф. До нас пък има хотел... По точно нещо като мотел ако схващате. Както и да е цяла вечер чалга на мах и некви пияници псуват кат за световно. Наще много се ядосваха и накрая извадихме тонклоните на терасата сложихме един диск на Моцарт до дупка затворихме вратата, за да не оглушеем и цяла вечер нежна и приспивна музика.
Най-накрая си отспах....
Охх! В тея жеги с отворен прозорец - цялаааа вечер слушам "Дай тука! Дай тука!" и некви мазни кючеци!!!![]()
![]()
Направо избухвам!
![]()
И при нас е така![]()
![]()
![]()
![]()
. Аз като си усиля музиката малко и почват да ми звънят... до полиция не се е стигало щото колко пъти да се обадя, че от тия шибаняци не мога да спя, ми викат "еми кво да се прави". Т.е същото като при тебе. Наще мн се ядосват и ми викат " усилвай музиката колкото можеш' ама то така не става щото и отгоре усилват и става няква пълна боза.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
а питате ли ме мене, майка ми като надуе чалгатааз кат не мога да викна полиция
отивам при нея и и викам да намали, пък то толкова силно, че не ме чува
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук