- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува..
Кой купува презервативите?Ти/тя или Ти/той. Дано ме разбрахте.![]()
Попринцип аз![]()
Ми попринцип той,но понякога се случва и аз.
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
тои иска да разбере момичето или момчето ? ако съм разбрал правилно ? а вие какво отговаряте..
.....
Ми сигурно или не си купуват и го правят без презървативи или живеят в аптеките и хипермаркетитеПървоначално написано от Smite
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Мисля, че отговарят правилно.Първоначално написано от Smite
Аз купувам в 90% от случаите.
да правилно отговарятПървоначално написано от hamilcar
![]()
Не сме ползвали от 2 години сигурно вече, но в началото още, мен ме беше срам и той беше по тая част, след известно време вече, който дойде.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
най-често той,но се случва и аз да купя
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
той,но понякога аз
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Винаги той..![]()
Майка ми работи в аптечното и ми купува Дюрекс на едро![]()
Ние пък не се разбираме кой да купува,по принцип той винаги има по 3-4 в шкафчето си![]()
Винаги той.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз купувам дъвки.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Попринцип той.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
татю ми![]()