.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

35 СОУ "Добри Войников" !!!!!!!!!

Тази година съм 8 клас и ме приеха в 35 с паралелка Немски език/Руски език/ Математика (по 1-во желание - за това имам и тея газарийки в подписа ми :P ) . Таа, ако случайно някой е видял темата и съвсем случайно и той/тя е приет/а в Даскалото или още по- добре в тази паралелка, да драсне едно ЛС или да пише тук. :P
    Айде със здраве! :P

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Поредната тема.. тц.. За какво е тази тема? И аз съм заек, но не правя постоянно тема/и за моето даскало и за това, че съм влязла там. Сериозно вече е дразнещо, отваряш 'Училище и приятели' и какво да видиш поредната тема за някое си училище. То по тая логика нека направим теми за всички училища в България, че и на Балканите може. До 15-ти септември остават 9 дни, чакал си досега ще издържиш още няколко дни и ще се запознаеш със съучениците си, както и с тези от другите класове.

Loko Sofia
    Manchester United

Заеби....късно я видях. Сега ако кажеш и как да изтрия темата си ебати машината.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

оо шит шит шит ххаха Горкия Не губи надежда !!
    phah

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    МНОГО СИ СЕ ПРЕЦАКАЛ ДА ЗНАЕШ
    ДА ВЛЕЗНЕШ ТОЧНО ТАМ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

^ yeah Нищо споко може да стане "търкулнало се гърнето,намерило си похлупака" в противен случай "Добре дошли в Клиниката" хахах
    phah

Град
    софия
    хах и аз съм там тая година .. само че с френски :P
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас.
    Не бъди копие на другите, светът цени оригиналите.

Там имам мноу приятели,как е там,добро ли е училището,учениците,аз сега съм 8 клас също,колко сте в клас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си