- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 35 СОУ "Добри Войников" !!!!!!!!!
Тази година съм 8 клас и ме приеха в 35 с паралелка Немски език/Руски език/ Математика (по 1-во желание- за това имам и тея газарийки в подписа ми :P ) . Таа, ако случайно някой е видял темата и съвсем случайно и той/тя е приет/а в Даскалото или още по- добре в тази паралелка, да драсне едно ЛС или да пише тук.
:P
Айде със здраве! :P![]()
Поредната тема.. тц.. За какво е тази тема?И аз съм заек, но не правя постоянно тема/и за моето даскало и за това, че съм влязла там. Сериозно вече е дразнещо, отваряш 'Училище и приятели' и какво да видиш поредната тема за някое си училище. То по тая логика нека направим теми за всички училища в България, че и на Балканите може.
До 15-ти септември остават 9 дни, чакал си досега ще издържиш още няколко дни и ще се запознаеш със съучениците си, както и с тези от другите класове.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Заеби....късно я видях. Сега ако кажеш и как да изтрия темата си ебати машината.![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
МНОГО СИ СЕ ПРЕЦАКАЛ ДА ЗНАЕШ![]()
![]()
![]()
ДА ВЛЕЗНЕШ ТОЧНО ТАМ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
^ yeahНищо споко може да стане "търкулнало се гърнето,намерило си похлупака" в противен случай "Добре дошли в Клиниката" хахах
![]()
phah
хах и аз съм там тая година .. само че с френски:P
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас.
Не бъди копие на другите, светът цени оригиналите.
Там имам мноу приятели,как е там,добро ли е училището,учениците,аз сега съм 8 клас също,колко сте в клас?