.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Сутиен - Варна - размер АА

Такам... искам да ви попитам къде във Варна мога да си намеря сутиен размер АА . Вече на няколко места питам но все ми казват, че нямат .
    ПП. : И като си намеря как да кажа на мама,че искам да ми купи ... много се притеснявам

Заглавията на темите трябва да са описателни.
    Punisherrr

Няма място за притеснения при покупката на първия сутиен.Провери в Seven Second,Triumph,NEW SILHOUETTE,Golden point...
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Туй АА къв размер е? Малък или по-голям?

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Няма място за притеснения при покупката на първия сутиен.Провери в Seven Second,Triumph,NEW SILHOUETTE,Golden point...
    мерси много ама в тези магазини доколкото знам единия сутиен е минимум 40 лв

Град
    София
    какво е тва АА?

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    какво е тва АА?

AA??

Мега фен Аватара на ameli
    иди в Клеопатра ( на пазара) или на път към пазара до големия магазин за 1 лев пак има магазин за бельо

срещу формулата (банка дск и сибанк) точно на ъгъла има пак магази за бельо ... ако и там не намериш носи си бюстиетата и толкова ... щото няма голяма разлика между АА и бюстиетата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    какво е тва АА?

AA??
    АА е размер ... най-малкия...

Град
    София
    че за какво ти е сутиен тогава?

еми за да са създали такъв размер защо да не нося ?! Е ако не си намеря "ще си нося бюстиетата" и ще си купя сутиен по-нататък

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^еми за да и прикрива зърната на момичето примерно.дори да няма гърди не е нормално да се покаже по бяла блуска и да и стърчат напреде нали,пък и все от някой размер се почва.не се събуждаш една сутрин и да са ти С75 нали ...
    по темата:най добре директно излез с майка ти на пазар и да ти помогне и тя в избора,все пак ще е по компетентна.и да 40лв за първи сутиен е много,защото ще ги сменяш често първо заради гръдна обиколка и второ заради чашка.успех в издирването

Град
    София
    не бе, странно ми беше защото не мога си представя какво е АА. аз съм Б и не нося почти никога, стърчат едни неща, да не разправям по-добре.. та затова питах

Град
    В света на чудесата..
    Оо,да и аз имах тоя проблем със зърната и мога да кажа,че е отврът ..Защо не си вземеш бюстия със сутиенообразна форма т.е. със подпълна,върши работата на сутиен и ще си намериш много по-лесно точния размер..аз лично си взех комплекта бюстието + прашка ( не я нося,но то просто така си вървеше ) за 10 лв.Това е моя съвет...

мерси много beautyful ама къде във Варна продават такива "подплатени" бюстиета

В почти всеки магазин за бельо ги има /или поне ги имаше на много место/ .
    До денонощния магазин на пазара има няколко за бельо - виж в тях и в "Клеопатра", както вече някой каза.

е така и не си намерих АА ... обиколих магазините за бельо по Колхозния,по центъра ама никъде нямаше.Аз съм виждала момичета от училище с АА ама не знам от къде си ги купуват,а ди ги спра и да ги питам от къде си купи сутиенаа ....

Мега фен Аватара на ameli
    ^защо не

бтв къде пише какъв размер е? питам сериозно
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

а аз 70Е къде да намеря
    иначе в Цезар и Клеопатра има доста малки размери - иди там

Цитирай Първоначално написано от ameli
    ^защо не

бтв къде пише какъв размер е? питам сериозно
    е нали виждам колко е голям и мога да преценя

и в Цезар и Клеопатра няма ... ама и там ще проверя

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ^еми за да и прикрива зърната на момичето примерно.дори да няма гърди не е нормално да се покаже по бяла блуска и да и стърчат напреде нали,пък и все от някой размер се почва.не се събуждаш една сутрин и да са ти С75 нали ...
    по темата:най добре директно излез с майка ти на пазар и да ти помогне и тя в избора,все пак ще е по компетентна.и да 40лв за първи сутиен е много,защото ще ги сменяш често първо заради гръдна обиколка и второ 5заради чашка.успех в издирването
    предпочитаме D..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Мисля,че знам къде има,но там ходих преди най-малко година.
    Начи от трета природоматематическа слизаш до пицария аладин,пресичаш на отсрещната страна и сбарваш първия магазин който мернеш за бельо. Е те там имаШЕ,не знам сега как е..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    В света на чудесата..
    А потърси ли от бюстиетата,които ти казах?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    защо не поръчаш на някоя позната от форума или твоя приятелка от друг град ?в стара загора съм виждала и са по 7-8лв

Ох...Сега и сутиени...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си