.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че няма за какво да се притесняваш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Я четете важните теми, ве..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен Аватара на glamouros
    Няма страшно. Но за вътрешно спокойствие можеш да направиш тест, колкото и излишно да е.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Вий продължавайте да си го правите без презерватив, и ке ти се лепне нещо далеко по-неприятно от опасенията за евентуална бременност.
    Относно темата, не я отписвайте толкова лесно, чела съм че и по време на коитус може да изтече малко семенна течност във влагалището, за това прекъснатия полов акт не е толкова сигурен метод.

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Ми да ти кажа може и тризнаци да излязат! Еееее,голяма мания с тая бременност!То явно сега е на мода!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Цитирай Първоначално написано от prokyrocheto
    Не си.. ако секретът не се е стекъл до влагалището в продължение на 20-25 секунди всичко е наред...

nqma kak da si bremenna edisntvenniq variant e da sv1r6i v teb na men mi se slu4i minaliqt mesec sv1r6i napolovina v men... pravih testove no nqma6e smis1l za6oto ne ot4itat veren rezultat hodih na lekar i 3 p1ti v meseca me nakara da hodq na kontrolni i se okaza ,4e ne s1m za6oto ne sm1 bila v ovulacioenen perido dmek kaza da si broq koga s1m v tozi period togava moga da zabremenqvam a prez ostanaloto vreme bil mn mal1k 6ansa

Цитирай Първоначално написано от rojbeto
    ami nezna dali se e steklo ili ne, znam samo che mmentalno se izmih, no ot ta natuk shte se razbere po kusno.... blagodarq za otgovite...
    Като почне да ти расе тумбаха да знаеш че не е от кроки и кола

Нищожен шанс

Но може да си вземеш един тест, за всеки случай.

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Поредната тема,която ме разплака от смях

Споко! Ше имаш 5знаци!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    TRQVNA
    Незнам дали някой го е споменал но искам да кажа че ако имаш представа как да си сметнеш дали си в овулация би била мн по-спокойна също така трябва да знаеш че ако си в овулация и го правите без презерватив пениса отделя сперматозоиди през целия полов акт (дори и да са малко) така че отново има възможност за забременяване също ако е свършил в близост до влагалището както е станало винаги има възможност сперматозоиди да попаднат там имай предвид че сперматозоидите оцеляват във фалопиевите тръби около 3-4 дена така че забременяването е възможно дори дни след половия акт.Целта ми не е да те плаша,но такива са фактите все пак възможността за забременяване е малка,но по-добре е да правите секс само с презерватив поне в дните в които си в овулация.Зада не се притесняваш може да си направиш тест,но изчакай няколко дена преди това.Прочети малко за забременяването тестовете и всичко останало в интернет да речем в някой по надежден сайт ровенето по форумите няма да ти помогне.
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Абе ако се забременяваше така лесно... ехе 1 в/у друг щяхме да сме

Град
    Асеновград, България
    Нищо ти няма!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си