- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми свърши извън мен
мисля ,че няма за какво да се притесняваш![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Я четете важните теми, ве..
Първоначално написано от eliyiy
Няма страшно. Но за вътрешно спокойствие можеш да направиш тест, колкото и излишно да е.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Вий продължавайте да си го правите без презерватив, и ке ти се лепне нещо далеко по-неприятно от опасенията за евентуална бременност.![]()
![]()
![]()
Относно темата, не я отписвайте толкова лесно, чела съм че и по време на коитус може да изтече малко семенна течност във влагалището, за това прекъснатия полов акт не е толкова сигурен метод.![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Ми да ти кажа може и тризнаци да излязат!Еееее,голяма мания с тая бременност!То явно сега е на мода!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
nqma kak da si bremenna edisntvenniq variant e da sv1r6i v teb na men mi se slu4i minaliqt mesec sv1r6i napolovina v men... pravih testove no nqma6e smis1l za6oto ne ot4itat veren rezultat hodih na lekar i 3 p1ti v meseca me nakara da hodq na kontrolni i se okaza ,4e ne s1m za6oto ne sm1 bila v ovulacioenen perido dmek kaza da si broq koga s1m v tozi period togava moga da zabremenqvam a prez ostanaloto vreme bil mn mal1k 6ansa
Като почне да ти расе тумбаха да знаеш че не е от кроки и колаПървоначално написано от rojbeto
Нищожен шанс![]()
Но може да си вземеш един тест, за всеки случай.
Поредната тема,която ме разплака от смях![]()
![]()
Споко! Ше имаш 5знаци!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Незнам дали някой го е споменал но искам да кажа че ако имаш представа как да си сметнеш дали си в овулация би била мн по-спокойна също така трябва да знаеш че ако си в овулация и го правите без презерватив пениса отделя сперматозоиди през целия полов акт (дори и да са малко) така че отново има възможност за забременяване също ако е свършил в близост до влагалището както е станало винаги има възможност сперматозоиди да попаднат там имай предвид че сперматозоидите оцеляват във фалопиевите тръби около 3-4 дена така че забременяването е възможно дори дни след половия акт.Целта ми не е да те плаша,но такива са фактите все пак възможността за забременяване е малка,но по-добре е да правите секс само с презерватив поне в дните в които си в овулация.Зада не се притесняваш може да си направиш тест,но изчакай няколко дена преди това.Прочети малко за забременяването тестовете и всичко останало в интернет да речем в някой по надежден сайт ровенето по форумите няма да ти помогне.![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Абе ако се забременяваше така лесно... ехе 1 в/у друг щяхме да сме![]()