- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Звездите" във форума.
Тука звезди нЕма. Но пък се сещам за няколко съфорумци, които ми се набиват в очи с определени мнения, теми и т.н. и т.н.![]()
Давам пример с Кремчето, Свастика, Тянко, Канис-а, Бианка, Наско, Глобал-а, Дарла и още няколко, които имат такива никове, че няма запомняне![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Тези, за които се сещам в момента са Death Whore, quench, Whisskas, brumze, OtherDimension и mo6no. Последните поприписват от време на време още.
Помня и ... какъв беше DJ_bal00n или нещо такова, но него не го включвам към горните по обясними причини...
Експлойтед и Кънт
От тях тръгва всичко,с тях и ще свърши.От както съм тук кънта е патентовал сиг на 10 лафа използвани всекидневно и сменяни през известен период от време.Завидно умение да гаври потресаващо добре идиотите.
Експлойтед го знам и ще го запомня,че това е човек,с който,ако си помислиш да спориш,то в 95% от случаите трябва да се откажеш като веднага приемеш неговото мнение за правилно.Също така е запомнящ се с богатия си речник,знания в различни области,както и това,че е псособен с изящното си красноречие да погуби който и да е![]()
И двамата имат и много ...интересни истории![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Регнал съм се преди всички и ще банат след всички![]()
буут?
И в същия момент ако спориш давайки добри аргументи се получава една наистина интересна дискусияПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
Но накрая пак се оказва, че не си правПървоначално написано от hottie
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Зависи. Обикновено съм на негово мнение![]()
Аз не говорех за теб.
Пък и когато си на неговото мнение, тогава няма спор![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тук важат правилата на форума.Първоначално написано от hottie
1. Ексо ИМА ПРАВО !
2.Ексо ВИНАГИ ИМА ПРАВО !
3. АКО НЯКОЙ друг потребител ИМА ПРАВО ВИЖ Т.№2 !
4.Ексо НЕ СПИ, ТОЙ СИ ПОЧИВА !
5.Ексо НЕ ЯДЕ, ТОЙ СЕ ХРАНИ !
6.Ексо НЕ ЗАКЪСНЯВА, ТОЙ Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАН !
7.Ексо НЕ ПИЕ, ТОЙ ДЕГУСТИРА !
8. Ексо НЕ ДРУСА, ТОЙ СЪБИРА ЖИТЕЙСКИ ОПИТ!
9.Ексо НЕ ЧЕТЕ ВЕСТНИЦИ, ТОЙ СЕ ИНФОРМИРА !
10.Ексо НЕ ГАВРИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ТОЙ ГО ОБРАЗОВА !
Grumpy old madman
Хахахахахаха Канисе от тази сутрин се заливам от смях от твоите постове. Оправи ми деня![]()
xixi и многото и версии, ама тя е много олдскуул, както и аз
tuzaro си е тука още
новата генерация форумни социопати сте безинтересни лузъри![]()
еми като се има предвид, че се регнах 2007...понаучила съм така да се каже "звездите" на форумаНапример: tuzaro, canis-a, bianca, global-a, swastica, gregaryhouse (него вече по-рядко го срещам), nasko kaulitz, ginnesgirl, hottie и некои по-нови екземпляри, които засичам като Hilary_ Съжалявам ако съм пропуснала някого, сигурна съм, че има още, ама никовете не мога да се сетя
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е па знам ли, на мен ми се представи като момиче. много злоба имаше, мисля че е момичеПървоначално написано от cherinka
![]()
а имаше и един пич seizureofpower - беше луд пичага
тва е от мене и моите наблюдения чат-пат от 2006та година насам![]()
тихо xixo !![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Bianca и SWASTICA никога няма да ги забравя![]()
SofiaRegularCuntпонякога дори имах чувството че вече усещам миризмата на тая баварска урина
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Защо ли...Първоначално написано от DebelaManekenka
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
точно пък тебе не специално заради форума, и все пак ..