- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви бяха тия БОНБОНИИИИИ, много са хубавиииии <3 ? ! ..
такаа, имаше едни бонбони, шарени, дето са като дъвчащите, ама не са некви лепкави дето ги дъвчеш 3 години, ами са едни меки, като желирани, ама не са и желирани .. има много различни вкусове и ги продаваха в пакетчета .. ии са МНОГО ХУБАВИИИ .. ^^
eто точно за тия говоря .. охх супер хубави са ииии ако някой разбере за какво говоря ДА МИ КАЖЕ къде ги продават !!!!![]()
P.S .. НЕ , темата НЕ Е ебавка !!!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ооо да в моя град в един склад ги продаваха,но откакто го затвориха и не съм виждала такива бонбонкинякой тука има викаха "камъчета"
![]()
![]()
![]()
![]()
Еххх, и на мен тия бонбони са ми любими ахахаххаПървоначално написано от balon4eee
шш ало не ми осирайте темата, не ме интересува кой к'ви знае ИСКАМ ТЕЗИ БОНБОНИИИ ^^![]()
Доколкото знам се казват Jelly Beans, но аз лично в Бг не съм ги виждала...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Добре, мерси много .. сега разбрах как се казват ^^Първоначално написано от BrokenInnocence
.. ама ако може да ми кажете и КЪДЕ ги продават![]()
П.П .. ГОВОРИМ ЗА СОФИЯ !![]()
БИЛЛА,Панчатантра,Кауфланд![]()
Ако не се лъжа са на Харибо.
^ .. не не не, тези на Харибо са много по - различни .. тези тук не са желирани, меки са ама не са жжелирани
Ние в Сити Центъра си имаме щанд на Haribo и май има такива.
П.П. Ебати лиглата си.
една приятелка скоро се върна от Швейцария и имаше мнооого такива пакети бонбонки, даже ми подари 2 пакетчета, но аз си ги изядох за 1 дениникални са, ама в Бг не съм срещала от мнооооооооого отдавна.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Тея бонбони са много хубавииама и аз не сам виждала скоро,преди имаше ама сега никаде няма.
Another day,another drama
Във Варна мола бях мяркал,сега трябва да изляза от хотела в София,че да потръся из моловете/нищо,че не ги знам къде са/
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
E аз на Харибо ядох същите.Джели Бийнс?Първоначално написано от smiirnoff
ПС-И аз съм тотално откачила по тях.Много,много са ми вкусни!
омг след дълго мислене къде е възможно да има такива бонбони се сетиххххххх![]()
![]()
Преди си бях купила от МЕТРО бонбони на марката на МЕТРО - АРО, същите като тези бяха. Ако в твоя град има МЕТРО, върви при бонбоните и ще ги намериш, даже си спомням че бяха в жълто-кафява опаковка
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мерси МНОГО ^^Първоначално написано от gabi_94
Ще отида и ще проверя![]()
.. и мерси много на всички![]()
На мен ми приличат на Тик Так![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Просто аз
На мен са ми носили такива от америка и също искам да си взема,но никъде в БГ не съм виждала![]()
в мола вав Варна има огромен щант за бонбони и май съм мяркала ама мисля че тм са скъпички ама ддз може и да не са не сам обръщала внимание ама нали попринци в моловете си е малко скъпичко а за тватака предположих.
От Mall of Sofia си взех такива наскоро. На приземния етаж има магазин за бонбони и имаше такива, много са якиииии.![]()
![]()
airplanes..
ха,верно ли....там пред ескалатора...?Първоначално написано от twilightHeart
да не са едни на бъкс бъни![]()
не, не тея на щанд... има един магазин jeff еди къв си за бонбони и има всякви :PПървоначално написано от InisMona
airplanes..