.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз имам такава на дясното ухо. Попринцип като ти я пробиват не боли. После се усеща малко се едно на ухото ти е горещо и аз не знам как точно да го обесня. После трябва да я промиваш редовно (се пак е рана и няма знамение дали е на ухото или на някое друго място, трябва да се промива). Аз моята я промивах по 2-3 пъти на ден, обаче после като махнах медицинската обеца (след 1 месец) и дупката ми се възпали. Стана бяло топче пълно с гной. И така почти се запуши, обаче аз пак я надупчих вкъщи с обица просто. И сега я нося и почти нямам пробели!

Град
    Lyon
    аз имам на лявото ухо 1 на хрущяла и 3 на мекото а на дясното 3 на хрущяла и 1 на мекото .. скоро ще си правя трагус ;p

божее.. тва е втора дупка на ухото .. УАУ !! .. и ако е на мекото може и с пистолет : ) ако почервенее или се подуе го мажи с кислородна вода 3% или гентамицин .. : )))) айде
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    а кой умник up-на тема пусната Септември 2009 ? Мацката вече се е пробила и е забравила

Емии и аз мн0г0 исках да си пробия втора дупка на едното ушоо ии трудн0 събрах смелост ама все пак отидох имах чувство , че ще стана и ще си трърна от тааамм амаа мойте приятелки ме укоражиха всичко става за една секундаа .. не беше болка за умиране , но чувстваш малка болка и се зачервява , на мен ми каза да я въртя на другия ден а мен ме болеше и така не се напъвах да я въртя при положение че ме боли защото една приятелка има 4 дупки на едното ухо и тя ме посъветва когато вече не ме боли тогава да я завъртя така и направихх на следващия ден се изкъпах при самото къпане не ме боля , но п0сле имаше МАЛКА болка , а ако някойй ви кажее , че като си пробиете втора дупка примерно на дясното ухо и няма да можете да спите на нея страна просто не му се връзвайтее аз си спах нормално минаха около 2-3 седмици вече и нямам никаква болка ако човека който ви пробива ви каже да я свалите до няколко дни просто не му се връзвайтее на мен ми каза след 4-тия ден да я сваляя ама мен ме болеше и не я свалих вече е трета седмица и 0ще не съм я сваляла само си я въртя а ако искате е хубаво да си слагата глана плюнка колкото и гадно да звучи е полезно амии мисля че това е което имах да кажа ако нещо съм забравила ще пиша пак... Чао Чао

ПС. пиша това не за момичето което е пуснало темата , защото вече сигурно се е пробила пиша го за тези които нямат смелостта но хайде п0 смело не боли
    Любовта не съществува тя е просто временно увлечение !

2ра дупка имам, на меката част . начи всичко става точно за една секунда .боли след тва близо минута но не е болка за умиране. аз си пробивах ухото заедно със сестра ми та общо беше 30 лева . един месец носиш медицинска обица ама не я сваляй по рано че на мен ми се възпали . пък и да ти се възпали - споко не боли . на мен майка ми ми го почисти 2-3 пъти и ест пак бях с медицинската обица един месец ;дд ама сега от месец или два не съм слагала обица само си минавам през дупката да не се запуши и никви проблеми нямам . надявам се да съм помогнала : )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Хейй пак съм аз бях писала преди значии когато писах на следващият ден си я свалих обецата без никакъв проблем ИЗОБЩО не ме боля имайки предвид , че мен винаги казвам , че ме боли нещо дори и да не ме боли :Д в смисъл примерно за дупката казвах , че ме боли а не ме болеше много и аз не знам защо го казах :Д така сега по темата свалих си обецата ии сега съм с друга медицинска просто защото ми харесва тая обеца не заради друго не боли изобщо давайте смело

ПС. както казах в предния коментарр не г0 пиша за момичето което е пуснало темата а за другии , който искат да се пробият
    Любовта не съществува тя е просто временно увлечение !

Цитирай Първоначално написано от lovelysister
    аз имам и на двете уши по 2-ра дупка
    както и две на хрущяла
    не боли изобщо

много е яко :P
    ти сериозно лии? ;DD аз имах обица на хрущяла и боли адски многоо.. както и когато ми я пробиха дупката, така и останалото време. мазах я със всякакви мазила-нищо не помогна.. не може да се спи с нея изобщо. после ми писна и я махнах и зарасна . колкото по темата изобщо не боли да си направиш втора дупка на меката част. аз имам и сега ще си правя и трета
    Is your ass from McDonald's? Because I'm lovin it ;DDDDDD

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ТЕМАТА Е СТАРА

edit: Също така си объркана лигла, която не знае какво иска. Не мисля, че е много нормално заради едната мода или защото така ти е прещракало да се продупчrш на хрущяла, пък да я махнеш щото ти е писнало.. Не знам обаче имам общо 5 обици по ушите и съм "привързана" към тях, нищо не би ме спряло да ги махна.. освен организмът да ми ги отхвърли, но тогава ще изчакам да зараснат и пак ще ги пробия.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Имам голям мерак да си направя втора дупка на едно от ушите ми. Страх ме е, че ще ме боли. Голяма ли е вероятноста да се възпали ?

krisito0o6
    Guest
    И аз искам да си направя втора че и трета дупка на едно от двете уши. Принципно искам на дясното, но понеже искам да си ги пробия сама, ще се наложи на лявото понеже с лявата ръка няма да успея :/ . А въпросът ми е задължително ли е да е в студио, смисъл не задължително ми препъръчително ли е? Защото мисля че ще мога и сама вкъщи.

Мега фен Аватара на tori
    Не можеш сама в къщи, отивай в студио. Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си