- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да ви лижат?
Аз обичам, друг е въпроса че на него не му е приятно да го прави, и въпреки че са започва без никой да го кара... аз го спирам защотот не трябва да се прави нещо което е неприятно...
Как така неприятно ? Не е ли прекрасно ?Първоначално написано от sunnymoon
![]()
RUN THE SHOW
как така неприятноПървоначално написано от run_the_show
тва е все едно да питаш момиче приятно ли и е да лапа пишки...вярно е има такива на който им доставя удоволствие но булшинството не обичат да правят свирки....аз пък чесно казано обичам да лижа приятелката си но пък тя отдоло мирише по хубаво от колкото косата ми за тва че
![]()
Няма нищо общо с темата.Първоначално написано от t0d1t0
RUN THE SHOW
Обужавам...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
КОЙ НЕ ОБИЧА![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
как да няма? Все едно т'ва да те питам. И що не търсите темите?! Направи ли си труда да прегледаш последните 5 страници поне?!Първоначално написано от run_the_show
![]()
Станислава
Аз в началото не обичах но сега разбирам че е било така защото не бях попаднала на човек. Когато пича знае какво прави и го прави с кеф си е... доооооста яко..![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Е много ясно![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Много ми харесва,и не само на мен а и на него![]()
![]()
+1 и аз НЕ обичам....Първоначално написано от vellvet
![]()
![]()
Естествено
Бахти тъпата тема.. че кой не обича ?!
![]()
![]()
Obicham kyrvite , no ne i Kyrvenskite nomera !
защо да е тъпа темата ??? ... ми нз приятелят ми ми е предлагал да го прави , но аз категорично отказахпросто преди не са ми го правили и нз дали го искам.. притеснено ми е ...
иначе той има спр много опит и зн какво прави така , че ако му дам и щом всички вие казвате , че ви харесва мисля, че няма да остана недоволна.. но всичко с времето си за ега съм на твърдо - не да ме лижат !!!
![]()
![]()
....а не обичам да ме мааажат...лижи-мажи..охааа
аз.Първоначално написано от galu6a
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
чак да обичам-не. все още не са ми доставяли това удоволствие,което очаквам да имам от това. но се надявам скоро да ми го доставят![]()
няма любов