- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да ви лижат?
Моя пък нейска да ми прави или го е срам или незнае как се прави, но да ви попитам как да го накарам
![]()
Не преставам да се бoря, страх0вете си аз побеждавам, и когато силно страдам,враговете си даже не мразя! Може да се уморявам, но намирам сили да кажа ПРОДЪЛЖАВАМ ....
Извинявай,че трябва да те питам направо. Красива ли си?Първоначално написано от sexapilnata0
Понеже приятелят ти може би иска да прави шпатулки само на красавици.
Един вид да се прежали с красавици,понеже може наистина да му е гнусно.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от pwnage
Ами щом е с мен от 5 месеца мисля, че ме харесва такава каквато съм,а и незнам какво значение има това дали си красив или грозен![]()
Не преставам да се бoря, страх0вете си аз побеждавам, и когато силно страдам,враговете си даже не мразя! Може да се уморявам, но намирам сили да кажа ПРОДЪЛЖАВАМ ....
аз не обичам след всеки следващ всеки казваше че не съм попаднала ,всеки по различен начин го праи ,но просро не ми харесва и от 5 мсеца вече съм с един човек нито веднъж не съм му дала направо влизма и се почваме такива тири мири няма
Ехехехех кой не обича е? Тряя да е ненормален... лижа и ме лижат (отзаде) (да не помислите друго)... обичам и свирчоци и сичко![]()
Нема стоп братка!
Естествено , че обичам....Няма нищо по отпускащо от това....Приятеля ми до скоро къде минавахме с лизане къде без...И честно казано ми липсваше малко ...Ама от една седмица насам не се е спрял...Вманиачил се е![]()
![]()
други![]()
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Ама ти шегуваш ли се ?
Първоначално написано от galu6a
АЗ !! ДАЖЕ СЪМ МНОГО ПРОТИВ !!!
ти си малоумен!Първоначално написано от t0d1t0
кво общо има срането с лизането, кретен?!
<N>
Разбира се. Но не всеки го може.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Много обичам![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
не ти е приятно ?!? не си попадала на човек който знае как да лижеПървоначално написано от martini
Това май беше намек :PПървоначално написано от dif4u1912
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Не мога да повярвам, че срещнах отрицателни мнения.
Явно всичко опира до човека, който е между краката ви и опита му.
Помагайте им малко на тез момчета де, давайте указания, недейте си мълча по време на ...
Никой не се ражда научен!
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.
+1Първоначално написано от martini
![]()
Първоначално написано от uNvaLuabL3
Първоначално написано от uNvaLuabL3
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
Обичам,но повеето са ЕГОИСТИ в леглото и гледат да минат без тази част.