.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Тема: бюст

Град
    България

бюст

Здравейте.Аз съм момиче на 13 и искам да задам няколко въпроса за бюста.1 На колко години горе-долу започва да расте и да се оформя,като имаш цикъл 2 До кога се развива?3 Наследствено ли е,зашото мама не е взела този на баба.На баба е по-голям,а аз едва ли ще съм го наследила от баба,защото мисля,че тя се е развила по-бързо от мен.А другата ми баба не е носила доста време сутиен,нямала е,какво да сложи А вероятно приличам на нея,защото от нея и тръгнала фигурата ми,после от татко...ако има значение 42-3кг съм и 157 висока.4 Има ли упражнения за увеличаването му ?5 И,ако все пак някое момче е попаднало на тази тема въпроса ми е само това ли гледате в момичетата?
    Предполагам някой разбират,как се чувствам между сегашните извън контрол развиващи се
    Моля Ви за помощ и съвети без забавни коментари!
    Здравейте!

Град
    Момини Цици
    Всеки организъм е различен..гурдите ти растът когато си си искат до колкото си искат.. тва за наследдството няма нищо общо, в гърдите ти има млечни и масни тъкани
    на 13 си има още време не се притеснявай за това,че гърдите си са малки момчетат гледат големи гъди до едно време после почват да се кефят и на малките
    няма никави масажи,кремове,лусиони или каквито и да е глупости няма да ти помогнат

Въобще да не ти пука за размера, не се гледа само това в едно момиче, лично за мен тва колко са големи циците няма никакво значение.
    I lost colors of my face
    In that moment I thought... I was dead
    What can I say the same old story
    I feel the pain but I am not sorry.

и аз съм на 13 и имам наи големите гърди от моя клас но пък всички ми се подиграват за това.Такаче не се бои когато му диде времето ще ти пораснат. А за момчетата има и свесни момчета които не гледат гърдите или пък други работи такаче не се притесняваи ако някои ти се подиграва прави се че не ти пука.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Децата са зли гадинки-ще ти се подиграват ако са ти огромни,ще ти се подиграват ако нямаш,ако са ти нормални пак ще намерят за какво да ти се подиграват.Да не ти пука.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: бюст

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Здравейте.Аз съм момиче на 13 и искам да задам няколко въпроса за бюста.1 На колко години горе-долу започва да расте и да се оформя,като имаш цикъл2 До кога се развива?3 Наследствено ли е,зашото мама не е взела този на баба.На баба е по-голям,а аз едва ли ще съм го наследила от баба,защото мисля,че тя се е развила по-бързо от мен.А другата ми баба не е носила доста време сутиен,нямала е,какво да сложи А вероятно приличам на нея,защото от нея и тръгнала фигурата ми,после от татко...ако има значение 42-3кг съм и 157 висока.4 Има ли упражнения за увеличаването му.4 Знам,че тук не му е мястото,но мислите ли,че,ако вярвам,че ще стане,с размера,които искам ще порасне?5 И,ако все пак някое момче е попаднало на тази тема въпроса ми е само това ли гледате в момичетата?
    Предполагам някой разбират,как се чувствам между сегашните извън контрол развиващи се
    Моля Ви за помощ и съвети без забавни коментари!
    Намери си друго за което да се притесняваш

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от mihael4eto
    и аз съм на 13 и имам наи големите гърди от моя клас но пък всички ми се подиграват за това.Такаче не се бои когато му диде времето ще ти пораснат. А за момчетата има и свесни момчета които не гледат гърдите или пък други работи такаче не се притесняваи ако някои ти се подиграва прави се че не ти пука.
    А бе свестни свестни, че чак обратни

Голям фен Аватара на Aicken
    ако наистина вярваш , ще се сбъдне моето момиче
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

при всички е различно .. зависи от тялото ти ... при някои почват да растат по късно при други по рано ... при други растат до 17-18 ... при други до 21 ... зависи ... пий боза и ще растат :P :P

Супер фен Аватара на pinki
    Аз съм почти 18 и все още не ми се е оформил едва сега забелязвам промени в гърдите ми При вс е различно, зависи от развитието ти. Все пак момичето/жената се оформя (като цяло) до 21 год и не само бюста, а и структурата на тялото , някой процеси в организма и др Така, че не се притеснявай
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Споко, нормално е да се притесняваш за какви ли не глупости около външния си вид и това навярно никога няма да престане, независимо дали ще ти пораснат гърди като дините дето ги продават на пазара. А и сега си на 13, докато пораснеш ще ти растат. И да не станат кой знае пък колко големи - не е страшно, все ще намериш някой, като мен който не гледа на жените като на чифт гърди. По важното е телосложението ти да се развива нормално, да е пропорционално. Защото ако се огледаш наоколо ще видиш, че останаха малко момичета, които да са нежни и женствени. Така, че си свиркай. :P

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Точно от размера на гърдите не се притеснявай. Живей си живота и им се радвай какъвто и размер да са :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    България
    Мерси,за подкрепата loveme,но аз нямам бюст!А не развили се до бюст гърди!
    Здравейте!

Цитирай Първоначално написано от loveme
    момчетат гледат големи гъди до едно време после почват да се кефят и на малките
    епа като махнеш сутиена оно си ебава мамата

Не се притеснявай ще повторя каквото казаха и останалите : организма на всеки зе развива по различен начин. Има време за всичко.
    Обаче не съм съгласна с това че няма хапчета мазила и пр. които помагат. Напротев има една позната си беше купила като беше на 11-12 най много на 13 да е била и беше адски грозно. Бързо увисваха а и момчетата й се подиграваха.
    абее радвай си се на каквото имаш

добре де добре боза боза ама ас повръщам от нея има ли някаква др храна питие или нещо което оголемява бюста
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

не се притесняваи! мойте пораснаха на 14 г. нo имам приятелки който се развиха доста по-късно.

Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    добре де добре боза боза ама ас повръщам от нея има ли някаква др храна питие или нещо което оголемява бюста
    еми мацка това като не ти понася ....химия пробвай като толкова искаш
    обачее препоръчвам предварителна консултация с лекар защото има вероятност хормоните които се съдържат в тези препарати да ти навредят а и все пак да ти се обеснят от специалист възможните последици

Слушай внимателно: 4 индустриални клампи и 2 вериги + 1 тролей ще те оправят. Хващаш 1 от веригите свързваш 2-та й краища с 2 от клампите и после единия край го връзваш за зърното другия за тролея.Повтаряш написаното горе с дргата верига и клампите и чакаш да тръгне тролея, а ти през това време тичай в противоположна посока.

А не почваха ли да се развиват "истинската стока" на 13-14?
    Лично мен ми харесват мацки с по-малък бюст.
    Айде, че имам по-големи проблеми от твоите, ама цел ден не мога да изгона тия винарки... ебати съдбата...
    “And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”

не ас химия не искам да ползвам нали не6то като бозата просто да не е тя

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    не ас химия не искам да ползвам нали не6то като бозата просто да не е тя
    Тц,тц.. ти не се ли научи ,че се пише аЗ ? Всичко друго ОК,но поне "аз" трябва да знаеш как се пише.. елементарно е

До авторката - както всички казаха.. не се притеснявай малко са тези,които са напълно доволни от бюста си,но не знаят колко много момичета може да им завиждат за това,което имат.

п.п. Извинявам се за спама.

мерси все пак а за "ас" просто ми е навик сру.

Град
    ВаРнАаАа
    A то ти си била авторката упс..
    и btw всички знаем,че след толкова поправяне си разбрала,че се пише "аз",но просто някои хора (като мен) ги дразни това.. някак си грешката е прекалено очебийна и за това ти правим забележка. То си е за твое добро,защото както ти е навик ,така някой ден и в тетрадката си ще започнеш да пишеш "ас" и ще имаш проблеми (повярвай ми го казва ти го човек,който е писал "мн" вместо "много" на класното )

spokoina badi ... opredeleno ne gledame samo busta ... e pone nqkoi ima takiva deto go gledat ... li4no az NE ...
    (sajelqvam za latinca no nqmam kirelica na PC-to)
    aa i stiga s tiq kompleksi be mom4etata za patkite si momi4etata za cicite im ... prekalqvate ^^ 6ti porasnat cicite ne sa pla6i na 13 si .. znam momi4eta koito minalata godina bqha plooski kat daski i za 1 godina taka im izrasnaha cicite 4e ne uspqh da gi poznaq kato gi vidqh

Умолявам те не мъчи тялото си с някви глупости, които си видяла в някой сайт .. изчакай дори да не станат големи - не се притиснявай .. : ) ти ако си добра, красива, умна и забавна няма да имаш нужда от цици .. не циците правят жената ..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си