.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Събирам мнения по въпроса!

Помооооощщщщ!!
    Миналият месец ми дойде с една седмица по - рано т.е на 5ти август а това не е нормално за мен,при положение че имам съвсем редовен цикъл. Прекарах една пневмония с антибиотици и инжекции към средата на месеца и трябваше да ми дойде на 1ви септември,но днес е 7ми и още чакам ... чакааам .. Тестче за бебе си правих вчера - отрицателен.Възможно ли е това да е от всичките тея хапове,които погълнах .. или не ..
    Събирам мнения по въпроса

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Възможно е да е от хапчетата след като не си бременна. Възможно е да е и от гинекологичен проблем.

Други мнения ..

Град
    ВаРнАаАа
    Според мен е от хапчетата, но няма да е лошо да се консултираш с лекар.

99 % от хапчетата
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Разбира се, че е от хапчетата... антибиотиците са адски силни, не знам какво има в тях, ама влияят адски много на организма, абсолютно възможно е да са ти объркали и цикъла.

Прегледах предишните около 3-4 страници, но не намерих тема, която да ми даде задоволителен отговор, дано не се разсърдиш, че питам в твоята.
    Имам редовен цикъл, даже супер често ми идва по-рано, но този месец ми закъснява с няколко дни. Нямам никакви основания да се притеснявам, ама ме изнервя да чакам да ми дойде. Въпроса ми е: възможно ли е да ми закъснява от прекалено много физическо натоварване, стрес, глад, промяна на сезона? Че всичкото това ми се стовари на главата в последно време..

Мерси предварително.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

мерси тоолкова много :P остава ми само да чакаммммм .. и чакаааам ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    от антибиотиците е те са силни лекарства,помагат за едно,но вредят на друго,спокойно нищо ти няма ще ти дойде

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Антибиотик е химическо съединение с подчертан биологичен ефект изразен в унищожаването или забавянето на растежа на редица микроорганизми, като бактерии, гъби и протозои.

Уикипедия

При условие, че убива нещо, нормално е да има ответна реакция... В случая забавянето на цикъла

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl

Прегледах предишните около 3-4 страници, но не намерих тема, която да ми даде задоволителен отговор, дано не се разсърдиш, че питам в твоята.
    Имам редовен цикъл, даже супер често ми идва по-рано, но този месец ми закъснява с няколко дни. Нямам никакви основания да се притеснявам, ама ме изнервя да чакам да ми дойде. Въпроса ми е: възможно ли е да ми закъснява от прекалено много физическо натоварване, стрес, глад, промяна на сезона? Че всичкото това ми се стовари на главата в последно време..

Мерси предварително.
    Колкото до твоя проблем възможно е от стрес, от глад от всичко, дори от климата. А и щом нямаш основания да се притесняваш бъди спокойна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си