.
Отговор в тема
Страница 12 от 35 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 862
    На мен физиката, химията и биологията са ми интересни. Разглеждала съм учебниците на сестра ми и ми се струва доста интересно, колкото и да е трудно. Имам си едно рамо по тези предмети - на сестра ми. Обеща, че с удоволствие ще ми помага, а аз с удоволствие ще си уча уроците и формулите. Утре първия ми час е химия.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Химия.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Хора, според вас нормално ли е да ни искат по 2,60 за листа за тестове? Лично на мен може би от химията, физиката и биологията нито едното не ми е интересно (засега ) , но по натам ще видя...

Ами, за мен е грозно, просто не ми харесва. Не ви забранявам да се гримирате. ;/

Тази нощ се наспах за пръв път като хората, от няколко седмици. Искам още. Не знам, защо станах толкова рано.

Имаме 5 нови учителя.Те ги сменяват всяка година Само математиката и бг са ни от 5 клас .Иначе вчера и днеска ми е приятно на училище, минаваме само при госпожите да ни кажат какво искат и се чудим тази година как да ни запомнят , макар че досието на нашият клас е пълно.Кви глупости сме правили .
    А сега на всички ни много странно като казваме 7г.Спомняме си кви бях ние когато бях ме 5 клас. 7 и 6 клас ни изглеждаха много големи даже ни беше малко страх.
    А във всички 7 класове има само една нов и то кифла.Горкото момиче.Нашето даскалско нямаме нито кифли , нито емота.Само по някой метъл, но иначе си ходи облечени нормално. :P
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

И аз още си мисля за 6 е и ми е странно, когато ме питат от кой клас съм, аз да кажа 7 е...

Супер фен Аватара на diksi
    как вика майка ми ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО

^Не се плаши. Супер яки предмети са. Днес имах химия, госпожата е супер печена.

И да, дупе да ни е яко.

Тая година ще ми е най-тежка Не само ,че трябва да се спукам от учене ами с почти никой не се понасям

Ооох.... дупе не яко да ни е, а направо от стомана. Като видях отзад в Химията Менделеевата таблица просто паднах. И тва нещо ще трябва да го уча цялото... да ни закриля девата от Гладелупе! Физиката само от корицата ми стана ясно, че няма да ме кефи особено. Билогията що годе... И учителката ни по химия ми изглежда строга, ма пекана. Чиновете са наредени перфектно за преписване, пък и май в тоя кабинет камери няма, тей чиии...
    Ама днеска първия час класната ни обяснява кво ни е забранено(съответно цял астономически час ни го обясняваше) и накрая г-жата спря и всички си говорят и изведнъж Виктор се обажда и всички по случайност млъкват: 'Пффф.... МАНАСТИР "Св. Патриарх Евтимий"...' СМЕХ!
    Бе въобще няма да ми е леко тая година. Добре че са ми тетрадките и етикетите на ЗДРАЧ да ме успокояват.... ^__^

Здравейте!

Днес беше меко казано отвратителен ден. Веднага 'убавиците от моя клас започнаха да се карат и то за простотии. Момчетата от класа ми започнаха с обидите към мене, ама честно казано няма да им обръщам внимание.

Раздадоха ни днес учебниците.
    Бълг. език:
    Литература:
    Химия:
    Физика:
    Биология:
    История:
    География:
    Математика:

...и другите няма особен смисъл да ги пиша.
    Бълг. език не е лош, но има доста теория. Математиката е що-годе добре. Химията определено не ми хареса, май този предмет няма да ми е любим, пък и като го знам каква учителка ще ми е...Другите учебници ми харесаха, бяха интересни. Пък и най-важното - бяха запазени.

Ох после и аз ще пиша по темата, но сега някой може ли да ми припони нещо, че лятото супер съм затъпяла, или пък не мога да се съсредоточа заради депресията...значи нас ни метнаха още от първият ден с домашни. ииии...
    Сега преговаряме рационалните числа - най-лесното, но не се сещам когато се събираше - и - накрая к'во ставаше, мунус или плюс?
    Например
    -3-5 = -8?
    Сори 0.о

Еми понеже съм малко по-пълна и фамилията ми е някаква странна и е свързана с повече килограми. Това не е от вчера, а от близо 6 години. Не е постоянно, ама на моменти яко ме нервира. А една лигла си говореше с един съученик и вика, че всички момичета от класа ми са дебели и грозни, като гледаше мене в момента И други простотии, за които не ми се разправя...

Цитирай Първоначално написано от DeatAndBroken
    Сега преговаряме рационалните числа - най-лесното, но не се сещам когато се събираше - и - накрая к'во ставаше, мунус или плюс?
    Например
    -3-5 = -8?
    Сори 0.о
    Мисля, че е правилно. Когато се съберат - и - се получава винаги минус.

Цитирай Първоначално написано от DeatAndBroken
    Ох после и аз ще пиша по темата, но сега някой може ли да ми припони нещо, че лятото супер съм затъпяла, или пък не мога да се съсредоточа заради депресията...значи нас ни метнаха още от първият ден с домашни. ииии...
    Например
    -3-5 = -8?
    Сори 0.о
    Дам правилно е.

В смисъл не съм затлъстяла, а се водя с наднормено тегло. Утре имам физе, мисля да поиграя малко. Някой да е с учебника по математика на Анубис?

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Оо и аз се включвам в списъка със седмокласниците. Много ми беше притеснено преди, ама сега просто разбрах, че с притеснение нищо няма да постигна.. И на мен много често са ми се подигравали за различни неща, забивали са ми пергел в ръката, взимали са ми чантата и са я мятали по целия коридор..и накрая казах на госпожата и тя не направи нищо. Ама просто не искам да обръщам внимание на ония богаташчета. Гадното е че днес не отидох на училище, защото имам много висока температура и не ми се искаше да отсъствам, но няма как..поне ще започвам с уроците по математика - утре от 9 часа, а пък и си е наша позната и е мн добра. По български се справям добре и по другите предмети също. Английския си ми е лесен + защото ходя и на Британика, само математиката ме плаши, но няма да спирам с уроците и ще се справя. Само горе главата и това е
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Днес е ден на София и не съм на училище. Има някакъв спортен празник и ще отида за малко, само да си 'зема учебниците. Ще се прибера и ще се наспя като цар, 'баси.
    Тъпа ми е новата класна, деба ;/

Е, лошо е това с класната
    Днес имам химия, биология и география От тези 3 предмета май най-интересни ще са ми биологията и географията. Химията ми изглежда кофти.

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ И аз имам Химия днес.
    Ама ми се стори интересна , като разглеждах учебника.

http://www.dnes.bg/stranata/2009/09/...a-sofiia.77848

Май сега няма да имаме министър, знаещ проблемите на училището.

Привет и от мен. Днес и аз ще имам биология. Не ми се мисли за физика и химия.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Днес е ден на София и не съм на училище. Има някакъв спортен празник и ще отида за малко, само да си 'зема учебниците. Ще се прибера и ще се наспя като цар, 'баси.
    Тъпа ми е новата класна, Д**а ;/
    И аз съм от София,ама днес учихме

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Град
    морската столица
    Аз пък имах химия при директорката..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си