- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Хах , като чудо за всички на мен Химията ми хареса.![]()
П.С. Къде се загубихте всички ?!
Аз по курви..Ся ше ме карат да ходя на уроци,майна..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ОО
Тази по биология, която ни преподава от 5-ти клас каза, че са ни се паднали най-страхотните учители.![]()
И аз ще ходя на уроци, искам.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Някой ползвал ли е тестовете за 7 клас - външно оценяване на Анубис и струват ли си?
И същото за тестовете на Архимед.
Вземи си на Архимед. С тях съм си изкарал изпитите, те са едни от най-добрите учебници. Търси ги по автори Георги Паскалев, Здравка Паскалева, Мая Алашка. Всичко е на разбираем език. Ако искаш по-трудни вземи си на Регалия 6, там има и решенията.Първоначално написано от somanycookies
![]()
Здравейте!![]()
Вчера по биология беше много якоГ-жата е много печена и готина, много ме кефи
Кабинетът по биология е много хубав, само не ми харесва, че ще седим по 3 на маса и то по номера.
Определено биологията ще ми стане любим предмет.
![]()
По химия общо взето ми беше много тъпо, г-жата е малко досадна и на моменти ме дразни. По-добре, че нямаме кабинет по химия, че щеше да става мазало...Предметът ми се струва скучен (малко)
Днес имах физика, г-жата не е лоша, но доста строга и май ще го загазя.Тъпото е, че следващия път ще имам входно ниво, а почти не преговаряхме...
Ха в нащо забутано даскало освен класните стаи имаме само кабинет по музика.... а той пък един кабинет - класна стая с пиано. Иначе на нас по химя ,биология и физика ни е една и също г-жа (тази ,която миналат година ни беше по човекът и природата). Иначе аз в клас рядко слушам какво говори госпожата ама я гледам с разбиране и кимам тук там ,а умът ми си е някъде другаде
. На 25-ти ни е родителската и ще гледам да не се оплескам до тогава поне
![]()
Мхм. Заради шибанаата математика, няма да вляза никъде. ;/
Е сега драматизираш прекалено. Гледай на изпита на вържеш няколко точки ,пък все някъде ще те приемат ,ако това ти е най-сложния предмет наблегни на него ходи на повече уроци и ако се стегнеш от личен опит ти казвам ,че до края на срока ще си супер с математиката. Само малко воля ти трябва.Първоначално написано от Snickers
И аз така си виках миналата година, пък на изпита изкарах четворка.. Не, че се хваля, но ако се стегнеш и седнеш да учиш малко повече ще имаш и ти добра оценка. Макар че вече и с тройка по математика може да влезеш в хубаво училище (ако имаш добра оценка по български).Първоначално написано от Snickers
Ако тая тъпачка не ме беше оставила по математика и аз щях да съм в ново даскало.Първоначално написано от Snickers
Физиката не ми хареса. Поне за сега. Ще видим по-нататък.
Химията и биологията ми харесаха.
По английски ще правим тест или контролно .. не знам.
По математика ще правим контролно. Но като свършим преговора.
По БЕЛ .. за сега няма. Другият месец .. може би.
По география ще правим другата седмица.
И това е за сега.
Днес следобед ще уча по география , математика , биология и английски.
Утре по БЕЛ , химия , физика , руски и математика.
За понеделник и вторник ще реша по-късно.
Ама всеки ден ще уча по нещо.
От другия месец съм на школа и така.![]()
Първоначално написано от iiordanova
Физиката е гадна. Най-тъпият предмет в 7ми клас.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Сникърс, споко.
Хич не й мисли много-много на тая математика, само си учи редовно и питай каквото не знаеш.
Ако имаш проблеми - питай в темата, може да ти отговоря, ако знам нещо.
Мм, моето мнение за тестовете на Архимед... според мен са твърде лесни и не са съобразени с нивото на изпита. Поне на тазгодишния. Иначе аз само по тях съм решавала, както и по някои сборници, препоръчани ми от учителката.
Ако ще си взимате от Архимед - само третата (зелено) и четвъртата (жълто) книжка.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
С 3ка във ФЕГ, няма да мога да вляза, а аз в друго училище не искам. ;/Първоначално написано от velinio
p1nk_girl4e, не драматизирам. Не знаеш колко зле съм по математика...
Аз си купих помагало на 'Архимед'. По точно 'книга за ученика'.
http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-...435&template=2 << Ето , това е.
^А да, и в даскало ни карат да си я купим, май. Не знам.. ;/
Сборника на архимед "книга за ученика" си заслужава.Миналата учебна година бях седми клас и много ми помогна.
Аз все още не съм го купила сборник, може би след 1-2 седмици ще го купя, че сега някои неща по география са ми по-спешни.![]()
Аз лично не, не съм, но трябва че следващата седмица имам входни нива по география, физика и история.![]()
Ее какво се нервите на физиката тя е толкова лесна в 7 клас
.. не съм 7клас![]()
Книга за ученика я купувайте, и аз по нея съм решавала, но по-стар вариант.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Една розова,нали?!Първоначално написано от GbSy
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Да, аз започнах да уча.
Да ви се похваля, вече решавам по-бързо задачите, свиквам. Не е чак толкова трудно, просто решавам неща, които съм забравила и си ги преговарям. Хм... с много учене и труд ще постигна всичко!![]()
След малко ще порешавам малко и така.
Физиката, химията и биологията са ми интересни. Физиката, може би ще ми е малко по-тудничка, но вкъщи има кой да ми обяснява.