- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Светлосиня.Първоначално написано от term0t0
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Mухахахахх седмокласници как ще ви гавря..За мен,честито,8 клас съм :P Не сега серизоно, казвам ви никак не е лесно, особено 2рия срок,бая учене пада ама си заслужава ако влезете където искате.Още е рано за това де,но правя реклама на 9 ФЕГ, и ако някой се е запътил натам да е добре дошъл
![]()
Първоначално написано от Pooky
ФЕГ фтв!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от GbSy
моята е няква червено оранжева майй..![]()
Ако ви върви френския, повтарям, ако ви върви, само тогава влезте във френска паралелка. Френския не е хубав език като цяло.
Защо по дяволите никой не пише ?!![]()
Айде де , къде изчезнахте всички ?!
Аз решавам всеки ден задачи по математика.
Трябва иначе .. няма как.
Вчера си отбелязах задачите за почивните дни.
А след това по 10 - 20 задачи на ден.
През почивните дни по-вече.
Само тази година да мине.
И ще го давам по-спокойно с математиката.![]()
Днес учих и по другите предмети. Малко домашни и уроци ми останаха.
.. По Химия на кое издаделство са ви учебниците ?!![]()
абе вие много сте се наплашили бе,то хубаво да решавате допълнително ама все пак по 10-20 задачи на ден
аз решавах само тия от училище и от уроците дето ми даваха
![]()
Хах , всеки сам избира по николко или по 10 , или по 90 .. !
Аз избрах да решавам на ден по 10 - 20 задачи , а през почивните дни по-вече.
И това е , защото искам да съм по-сигурна , че ще разбера задачите. (:
Дайте си малко почивка, не се претоварвайте толкова, все пак сте на даскало само от 3 дена.![]()
Male
+1Първоначално написано от faststep
Аз започнах да уча по толкова чак втория срок..Миналата година по тва време бях още във ваканция
![]()
Моята химия е на Булвест. Не ми харесва.Първоначално написано от iiordanova
Тези два дни ще уча по география, физика и история за входните. Въобще не решавам задачи, само тези, които са за домашно.
В четвъртък ме очаква родителска - дано да не е с учениците., че обикновено става голяма лигня ...![]()
Вие ме убихте от всякъде, годината още не е започнала вече теми за изпитите отваряте. И сега какво цяла година ще треперите над един изпит, който минава за 3 часа и готово. Излишни нерви, но както и да е. Никой няма да ме чуе.
Напълно подкрепям двете мнения преди мене-Успокойте се малко,защото иначе наистина ще изпушите тотално до края на годината![]()
А спокойни сме, ама ако си го повтарям това цяла година до никъде няма да стигна. По 30-35 задачи най-малко на ден ще решавам.
Преди малко реших 16, след малко ще реша още 2 теста с по 16 задачи и така. Вечерта още и ще се справя някак. Утре ще уча по химия и география. По математика ще реша и тези от учебника, а по БЕЛ ще преговоря, защото до сега сме имали само веднъж.
Добра работа ще свърша през почивката. Не бездействам, а това ме радва.
Тази година ще уча много математика и БЕЛ. По принцип БЕЛ ми се отдава и съм по-спокойна. Абе, в БЕЛ ми е надеждата.
Lucho, френския ми харесва като език. По дяволите, как да разбера дали го разбирам, след като не съм го учила. Харесва ми, а и с моето "р" ще ми е по-лесно. Това не е най-важно, разбира се.![]()
Но все пак ми се учи френски.
Snickers, не се вкарвай чак в такива филми. Ако ще решаваш задачи всеки ден, 10-15 най-много. Иначе ще се претовариш много..Имам една приятелка, която така се беше притеснила и изнервила с тея изпити,че накрая точно преди тях беше й станало нещо и даже на психиатър я водиха..
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
По-скоро психолог...Първоначално написано от ElenorRugby
10-15 вече ги решавам за 20 минути... зависи. Нищо не ми пречи да решавам по 50. ;/
Нищо не ти пречи, ама накрая ще се психираш съвсем. Психиатър, психолог, не се научих да правя разлика![]()
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
Аз съм се психирала достатъчно от други неща, едва ли има накъде повече![]()
Това, че решаваш 15-20 задачи за двайсет минути нищо не означава. На пробните по математика и аз изкарвах 5.25, но на теста изкарах четворка. Още си в началото на седми клас и не решаваш истински гадните задачи и не се вживявай излишно, нито се вкарвай в някакви филми. За твое добро и успокоение, защото по едно време само това ще ти е в главата и ще започнеш само да говориш колко задачи решаваш за еди колко си минути. Карай по-спокойно!
Ама не сте ме разбрали, аз не претендирам, че решавам много задачи. Така съм преценила, така ще правя. Преди си мислих, че това са адски много задачи за един ден, но свикнах.Първоначално написано от elito6754
По-леко с тона, моля. Нито ме познаваш, нито нищо, за да ми се 'караш'.
АЗ така съм преценила и точка. Всеки си преценява възможностите.
Нито ти се карам, нито нищо. Само споделям моето мнение. Щоч ти така си преценила, ОК. Пожелавам ти успех в кандидатстването!![]()
Snickers .. само ти ме разбираш от тук .. май.![]()
И аз съм спокойна , защото не се вманиачавам.
Днес реших доста задачки , написах няколко домашни и така.
И мен ме радва , че през почивните дни не бездействам.
И даже когато решавам задачите ми е интересно .. вече , защото според мен и не само се справям добре.
Snickers .. ти от къде решаваш задачи ? :P
Ами на мен учителката ми по математика ми ги преснима от нейното помагало на ВЕДИ. И на мен ми е интересно. Не знаех, че математиката е толкова интересна наука.
И аз също не знаех , че е интересно .., но уви.
Имахте ли входно по математика .. вече ?
[/i]
Не, първо ще преговорим и тогава.