- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Тея от ВЕДИ са корумпирани.![]()
Male
Първоначално написано от iiordanova
Явно вашият випуск ще се справи по-добре от нас. Много учите... !!! 20 задачи на ден ... хора, остават ви още 8 месеца!Аз си решавах само домашните, което ми беше достатъчно, като включим и курсовете... така че- по-спокойно.
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Искам и аз да ходя на уроци по китара, но... т'ва ще стане в 8ми клас.
Математиката ми е интерсна и наистина се надявам да я разбера ;./
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абе аз като цяла година си ходих на тренировки не ми попречиха.. Въобще не се замислих дали да се откажа от спорта, защото не може да учите и само тва.. трябва да има и нещо , което да ви разтоварва и да ви харесва. Иначе за кви 20 задачи на ден става въпрос беПървоначално написано от Snickers
Май наистина тва поколение ще е по- умно от нас
Само не се натоварвайте много и то още в началото.. да не вземе да прегорите за изпите
![]()
тая година бях 7 клас цяла година не отворих учебник на изпитите искарах хубави оценки и сега съм в нпмг ае успехи
Аха.Първоначално написано от CRonaldo
Мерси.
Оф досега добре вървеше. Ама днеска просто така яко ни подпукаха. По английски като по чудо цял час писахме без да спираме(и нали даскалките за пръв път виждат бяла дъска и пишат ситно ситно, а то още повече не се вижда направо ми изпаднаха очите да се пуля). И много ме дразни.. абе тия учителки са толко неориентирани, че и пола сигурно не си знаят. Всяка - "Ми входното може да е утре, може във вторник, ама може и в събота(нали заучаваме)"...... Добре бе избери си един ден сега че ше ти фана китките на бюрото и щи ги залупа на главата патка заклана. И кво, освен домашните трябва да уча и за 2 входни...
А бту.. днеска ми беше по химия и просто..... всичко ултра елементарно, последните 3 въпроса О.О ........ Бас ловя, че поне 2 от тях са ми грешни. А те сигурно носят най-много точки...
Здравейте!
Днес беше горе-долу добър ден, не са ни натоварвали много.
По АЕ преговаряхме с класа сегашно продължително време и за утре имам домашно да залепя нек'ва снимка и да я опишеме с 10 изречения.Откъде ще изпиша толкова много не знам... По-вероятно е да е с много по-малко.
По ФВС класната изпитва на 50 м., по-добре да не казвам за колко време тичам.![]()
Утре имам входно по география, трябва да отделя повече време за преговор. Не знам дали ще стигна с всичко, ама по география ми е по-важно...
Аз да ви се похваля - утре входно по химия ,биология, география и математематика ,отделно по английски имам да препиша един текст и да го преведа. Кой е като мен, а?Абе не ,че е за смях ама от толко преговаряне нямам сила да плача.
![]()
Блазе ти.Утре - география, в петък - история и физика .
![]()
Ох ние поне г-жата(новата, не онова сбръчкано нещо, олицетворение на самия дявол Малинова се пенсионира) ни е много пекана и по история нямаме входно! Аз пък днеска преговарям по биология, то егати преговора. 100 часа(добре де, отделих полвин час за Забранена Любов, ама..) то тва.. особено тая пълна непълна метаморфоза просто идея си нямам какво животно е туй. И бас ловя, че ще ме питат "кои от изборените са само с (не)пълна метаморфоза" и тогава.. някой може ли да каже някво примерно.. гръбначни са с пълна, влечуги с непълна(не че е така, просто давам пример). Моля ви, щото... не искам още от първите оценки да имам 5 или пази боже 4 о.О ;(Първоначално написано от edelweiss96
Аааа! И такова... how the F се превръща от КМ/Ч в метри в секунда(м/сек)?? По физика и биология имам утре(по физика не е сигурно както стана ясно от предния ми пост..........)
Хора,ЗНАМ,че ви е писнало и ви дразни вече ние,осмокласниците,да ви даваме съвети(чак и аз се издразних от толкова коментари на зайците ;д).Обаче искам да кажа нещо(пък и без т'ва си нямам друга работа ХД ;Д)
Като прочетох по колко задачи решавате на ден и ми се зави свят.Има месеци до изпита.Ако решавате всеки ден по толкова,ще издивеете-сериозно.Накрая на годината аз се молих всичкия този ад да свършва,пък започнах да решавам задачи чак втория срок.Е,през първия си слушах всичко и внимавах в час.Пишех си и домашните.Това съветвам вас.Внимание и старание,а не 3140194019309 задачи,от които не се знае дали ще научите нещо и ще ви е от полза или накрая ще завършите годината като психично болен.![]()
Е,РАЗБИРА СЕ,някоя и друга задача е даже полезно,но не в големи количества.
Например: слушате си урока в час,след това си пишете домашната вкъщи и ако имате време решавате да кажем... 5 задачи.Е,не от най-лесните,които се решават на ум. И след това-свободно.Поне сега така трябва да се постъпва,според мен.
Пак повтарям-не говоря за цялата година,а просто за началото.След някой друг месец вече започва сериозната подготовка.Там вече влизат частните уроци,курсовете и т.н.
Пък ии... 3 часа са все пак.Така или иначе двойка едва ли ще изкарате(освен ако не ви анулират работата.разбира се за това се иска повод..).
'Айде,'айде,омитам се.![]()
Едва ли ще издивеем от задачи. Аз решавам по 10 задачи на ден. Е , понякога по-вече или по-малко. Събота и неделя решавам доста. Зависи.
Ама тя госпожата по математика дава oколо 10 задачи за домашно .. така че..![]()
Нашият изпит ще е МАЙ месец. Имаме време , но аз не искам в последния момент. http://www.mon.bg/opencms/export/sit...7-8kl-2010.pdf
В сайта на МОН пише всичко. Края на месец 05 ( Май ).
От другия месец съм на школа.Искам да започваме..
![]()
И това е от мен.
дупе да ми е яко тая година![]()
Първоначално написано от iiordanova
![]()
Една от разликите между изпита от миналата година и изпита, който ще се проведе е, че нашия изпит ще е май месец. Това означава, че аз/ние април трябва да сме приключили с материала от 5-6-7 клас и целия май да преговаряме. Май месец е натоварен, защото тогава за класните, дано поне ги изтеглят април.
Бившите седмокласници, приключваха с материала в края на май, вече оформени, а от 1 юни до датата на изпита преговаряха съвсем спокойно, при нас това няма да го има, но ние ще се справим.
На ден решавам най-малко по 25 задачи.
Днес бях на урок по математика. Решила съм 120 задачи от 230 и каза, че съм решила много. Е, имам малко грешки, които сама осъзнах и и казах. Поправих ги пред нея. Реших/ме някаква много сложна задача.
Честно да ви кажа, математиката ми е приятна. Ако има кой да ти обясни и да ти обърне специално внимание, може да научиш много.
В събота съм на урок по БЕЛ.
Утре имам класно по География, Биология и по Физика, мисля. След малко ще пиша в учебната тетрадка по Физика, ще преговоря по География и по Биология и така.
Дано имам добри оценки, надявам се на 5 най-малко. Вече нещата започнаха да стават сериозни.
Тази от частните ми каза, да не си позволявам да уча до 01:00 вечерта и да спя само по 3 часа, защото това ще ме изтощава много.
;/
Ох аз сега уча(преговарям) за външното по географияама и то мойто е едно учене, че направо
![]()
![]()
Дано да хвана пет.Стискайте ми палци xD
Аз съм болна. И стана една .. не ходя на училище ...![]()
Сега ще пиша домашните и ще решавам задачи.
Утре ще уча за контролните. Надявам се на високи оценки.
Я ходи се скрий нЕкъде..Първоначално написано от Snickers
Изобщо няма нужда да харчиш парите на ваш'те за излишни глупости. Просто слушаш в час, отиваш в къщи, решаваш и си си взел/а изпита ! Това е истината ! Не става по друг начин ! Решила си 120 от 240, аз пък, когато кандидатствах, не реших повече от 300 за цялата година и пак уча в най-елитното школо. Е ? Я го карайте по-спокойно и не се превземайте !
А само да кажа,че ние хич не си щракахме с пръсти накрая, щото изходните ни нива бяха в края на май/началото на юли.![]()
А бтв чух,че на вас тая година за преразказа щели да ви дават един час или нещо такова..Тъй ли е![]()
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
^ И на мен взе да ми писва от това " Аз нищо не учих и влязох където поисках ... ".
Добре , окей .. трябва ли и ние да правим така ?!![]()
Аз решавам задачи от преговора по математика.
Но съм забравила нещо .. едни текстови задачи.
Който иска да ми помогне да казва. Мерси предварително.![]()
Не лъжи децата бе, човек ! Ти може и да си го направил, ама не всеки е толкова добър. Аз без да пипвам изкарах 5.28 по математика и 5.39 по БЕЛ, влязох си в исканото от мен училище, можех да вляза в което и да е софийско. Но през ум и не ми е минало да се давам за пример на седмокласниците. Истината е че трябва внимателно да се изпипва всичко. Да, може и без курсове, но тогава трябва да се заляга над учебниците вкъщи. Ебавка не трябва с тези изпити, все пак те са първата важна стъпка в живота на човек. Само дето повечето лапета не го осъзнават.Първоначално написано от Lucho
Цаката на БЕЛ е преразказа. Ако човек се научи на правилата, 25 точки не му бягат. Аз имах 25 на преразказа и 58 на тестаАнализите са си чиста и проста загуба на време. Много по-добре ще е да научите правилата по български, хем ще ви трябват и за на напред. А по литература нищо повече от шитовете в учебниците и самите произведения няма да ви е нужно. На своя отговорност казвам, че всеки връзва поне 5.50 с тези знания.
По математика най-важна е геометрията. Доколкото си спомням, на последните 15 задачи дават по 3 точки. Е, от тях поне половината са геометрични. Съветвам ви просто да упражните геометрията. Ако я научите добре, ще ви осигури доста точки. Повечето от алгебрата са формули в употреба. Неравенстава и уравненията не са кой знае колко трудни, ама ако има параметър, на мен ми таковаше таковата доста често. Текстовите задачи и логическите са най-простото нещо, за тях ви трябва трейнинг по максимум 2 часа в месеца, колкото да не ги забравите съвсем.
П.С. Ако съм написал нещо малоумно, то е защото съм 9 клас и карам на спомени![]()
^ Един човек който да си каже истината. Благодаря ти ..![]()
Здравейте!
Входното ми ниво по география беше отврат.Беше 20 въпроса, но някои неща ги чувах за 1-ви път. Някои неща ги нямах в тетрадката и се бях ядосала яко.
Бях дотук просто и ме е яд, че не правихме никакъв преговор.
![]()
Вчера на родителската среща класната е раздала бележниците, учителите са дрънкали едно и също () и така. Трябва да купувам учебна тетрадка и тестови задачи по бълг. език, които не са много евтини. Надявам тази година поне да ги използваме през часовете, а не като предишните 2 години.
Не, че искам да се повтарям, но и на мен омръзна от коментарите тип "аз не отворих учебник и влязох където искам. "Аз лично не смятам да го карам по този метод. вярно е, че някои предмети си ми вървят по вода без много усилия, но не мисля да го прилагам на всички уч. предмети.
П.П: случайно на някой учебникът по руски да е "Школьник 2"?
^ Не , моят е на ' Радуга '.
П.С. Никой не каза за задачата .. на никой ли не му се занимава да ми помогне.![]()