- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Има ли някой, който ще кандидатства в Търново, ПМГ ? ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ние по химия имахме да определяме коя схема е на атом,коя на положителен и коя на отрицателен йон.Имаше още да определяме какъв вид е химичната реакция,какво различава атомите на едно в-во от тези на друго,да изчислим относителната молекулна маса ии за друго не се сещам.Въпросите ни бяха 11,но някои от тях съдържаха в себе си по 2-3 под въпроса![]()
Окей , ще преговоря задачите , атоми , молекули и йони (по Химия).[/i]
Хах, химията е лесна бе.
Щом аз успях да изкарам 6.
Нели, ти в кое училище учиш?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^79 СОУ
Да, химията наистина е лесна. На мен ми харесва. Ние в училище преговорихме атомите, молекулите и йоните.
Аз преговорих:
- химично съединяване
- химично разлагане
- химично заместване
(май така бяха?)
- просто вещество
- сложно вещество
и за сега това![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абе.. не можах да не се замеся.
Химията НЕ Е лесна!Просто не е!
Гадна си е
Толкова пъти съм пробвала да я разбера,да науча нещо,да се концентривам върху уроците.. но НЕЕЕЕ,дами и господа.За мен е трудна,ПЪК!![]()
Физиката е същата работа.
Блах.. май няма предмет,който да обичам.Е.. има и приятни,ноо..![]()
^На мен физиката не ми е чак толкова интересна, но искам и ЩЕ я разбера и интересна ще ми стане, като баща ми ми обясни всичко. Поне госпожата дава да използваме калкулатори, защото няма да проверява знанията ни по математика, а само знанията ни по физика, което си е добре.Първия урок си го схванах, научих го и всичко си разбрах, ама другите не знам как ще са.
Химията ми е мнооого интересна.Биологията също.
Да ви се оплача. Миналата седмица, за първи път имахме история и тая ни даде входно без дори да сме преговорили. Аз помнех много малко неща, сигурно се прецаках, ама е нова госпожа и се предполага, че няма да ги зачита.![]()
По БЕЛ госпожата ни е прекрасна! По математика също!
Хах , на мен Химията и Биологията са ми интересни.
Ноо .. Физиката , тц. Не ми хареса.
Историята е по средата , ама май е интересна тази година.
По английски правихте ли входно .. и върху кои неща ?![]()
Физика-4
БЕЛ-5
Математика-5
Математика-6
Това са ми оценките до сега.Мразя началото на годината.Вече декември-януари съм спокоен.![]()
НЕ Е ВЯРНО.Първоначално написано от YouCantStopMe
Химията е лесна!!
ОБАЧЕ физиката е гадна. Ужасно гадна.
Абе, Криси, к'во правиш ти?
Ай, ще ти пиша по скайп, като те видя.![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
леле хич не ви завиждамаз миналата година бях 7ми клас не ми беше особенно весело
уроци,учене якоо..ако искате да сте в готино даскало сядайте си на дупетата и учете,защото хич не е лесно
айде успех :P
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
аз по математика имам 5, както винаги 1на точка не ми стига за 6 ;P~
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
тва е гадно и на мен ми се е случвало по много предметиПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
успех ви тази година ,на мен не ми беше особенно лесно ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На мен така не ми стигна по биология.Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Утре имам входно по математика, стискайте палци.
Някои учители, като например тази по химия и тази по физика, не мога да ги разбера. Разбирам, че държат на предмета си, ама всеки път да дават на цял випуск по 7-8 задачи за домашно + урок, вече е прекалено.![]()
от доста време следя темата,но до сега не съм писала.Е,мисля че вече е крайно време![]()
За мен учебната година започна ужасно.Всеки ден по няколко контролни,а по всичко имам петици,освен по математикаНай-лошото е че днес ни върнаха контролните по физика и имам 3.Не знам защо съм се представила толкова зле
не помня от кога не съм имала тройка и се ядосах ужасно много,но нещастието ми не свършва до тук-ИЗПИТА МЕ
писа ми 5 :P е,сега поне знам че трябва яко да уча за напред
Айде утре пак ще пиша
BTW-Има ли някой който мисли да ходи в 4-та във Варна![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Милата тя... тежко ти и горко като се усетиш, че си на даскало. Ние вече почваме и нови уроци, ти още си на вълна ваканция...Първоначално написано от NoContinuation
Да ви се оплача. 2/3 от входните съм ги направил за 5 дена. Всеки ден по 2 входни, нямало е ден с по-от две входни. И... за капак.. утре Немски, английски и музика. Да му се незнае....
Английски-лесно, за 15 минути съм готов.
Музика-е та вече 4 пъти се готвя и тая пръдла все отлага.. не съм ли достатъчно готов вече?!
Немски - УЖАС! Миналата година нямах 1 петица!! И ся всичко съм забравил! Словоред глупости, все едно ги уча наново. Да не говорим за родовете и падежите. Като почнат с техните едно снимка, една момиче, Математика - среден род, тъпотии и полвина. От къв зор почнах да го уча тоя език. Турския ми е по-приятен.. Примерно.. според мене Бен Варна гитмек истейорум ми звучи по-красиво от Их мьохте цу Варна геен........... жалко, че в езиковата няма японски или турски.Ще трябва да се примиеря с тъпия немски и английски.
П.П. 3,50!?!?! R U insane!? Опази боже на входно 3,50!!!
ЕДИТ: Досега оценките от входните ми са:
БЕЛ - 6
Математика - потенциална 6-ца
Физика, Биология - 5
Химия - още не са ни ги дали, но вероятно 5 или 6
Информационни - 6
История - няма да правим
Музика - от толкоз преговаряме имай късмета 5 да изкарам...
Енг, немски - предполагам 6
БТУ ОПАЗИ БОЖЕ да изкарам 5 по английски! Пу пу, пепел ми на езика! През живота си съм имал 2 единствени 5-ци по английски. Искрено се надявам да си останат само толкова, понеже възнамерявам да ходя в езикова с английски и немски(досега и по немски съм имал май само 2 5-ци).
Първоначално написано от Dreamscape
![]()
Вчера "готините" класа ми пак се изпокараха и ся всички ми пишат по скайпа,че да си излеят душатаоще не съм казала на нашете за 3-ката,защото много ще ми се ядосат
ама те и г-жата е една тъпа
BTW-И на мене ми е такова ваканционно настроението ОЩЕ.
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Моето входно по англ. език си беше голЕма глупост. Понеже тази година съм при нов учител (за една година ни смениха учител, който ни беше от 4-ти клас досега) и преговаряхме само времената, а на входното имаше доста неща. Малко беше трудно да направиш 30 въпроса + кратко съчинение за 40 минути
Ще видя колко имам в сряда. По география също.
Както споменах в предишния си пост тези по химия и физика започват яко да ме дразнят, особено по физика. Разбирам, че си държат на предметите, ама всеки път да дават по 7-8 задачи + нелесен урок, мисля че е прекалено.По география вие купувате ли контурни карти?
По БЕЛ отново се разболя един от най-добрите учители в града и пак ми замества съществото от 6-ти клас, което едвам,едвам съм изтраяла. Откровено ме дразни - вчера например взехме нов урок и тая, вместо да ни обясни неща с няколко изречения, само ни кара да пишем без никакви упражнения.
По музика Слава Богу г-нът е печен, повечето часове минават в слушане на музика или изпяване на някоя или друга песен. Добре, че не държи на теорията, че и там щях да загазя.![]()
Да ти имах учетля по Музика...
Наща дето ни е по принцип е пекана и прави квото искаме, ама сега я замества една смотла... Питам я нещо(понеже тя пък само на теория дава, музика въобще не слушаме) и тя "Офф, устаи мъ, були мъ глъвътъ"................. <_< Като те тресна с тъпото пиано ще видиш кво ще те боли тебе...
Стискайте палци днеска на 3-те входни! Не знам що, ама имам чувството, че по английски ще е Epic Fail... колкото и странно да е за мен. Пепел ми на езика.
Никога не съм мислила, че ще го кажа, но математиката и физиката (забележете!) са ми адски интересни. По математика мога да решавам задачи с часове, много ми е интересно. Дори българския и литературата не са ми чак толкова! Хах.
![]()
и аз като бях 7 клас на входното имах 4 .Първоначално написано от MadeOfWater
после бях най-добрата в класа ,ходих на олимпиади имах 30 от 30 точки ,тоест нито една грешка . смятай ..,все още сте в началого и материала не е толкова труден![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.