- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
O_______________________________OПървоначално написано от Snickers
Are you OK? Cause I think you're totally insane...
Докажете, че следното не е тъждество: математика+физика=любими предмети на квадрат, върху 2 - Вече е доказано!
БТУ... японски с оценки по-ниски от 4 надали може да се научи. Като се има предвид, че само едната азбука(канджи) е 600 букви(300 са официални, но се ползват всичките). Да не говорим за Катакана...
П.П. За входните днеска..
ПУ! Тъпия немски! Имам Frau ** und Frau ***, was ____ ____?(machen) и аз съм написал was maht ihr, а то било was machEN SIE, щото са госпожи(frau)........Мамка му и тъпия немски! И още 1 грешка имам, за член на съществително. Обърках die c der. И като се има предвид, че са само 3 елементарни упражнение, простооо...
ОМГ! Ся си изчислих. При положение, че коефицента е 0,3 за 2 грешки имам 5,40!!! МАМКА МУ БЕ! Deutsch ist sehr SEHR bl
waterflame96, в 38 ОУ ли учиш?
ЖИВОТА МИ Е СКАПАН![]()
Имам още една тройка,а българския ми е любимия предмет.Ходя на уроци и там съм една от най-добрите.В класа имам най-висок резултат от олимпияди, а сега какво 3![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
,,,,,,,,,,,
+1Първоначално написано от PurpleDream
R аз сега съм 7 клас![]()
Мне моя живот става все по-тъпПървоначално написано от NoContinuation
оставаше ми 1 точка до 6 по истерия
ама и 5 е добре
![]()
![]()
Горе главата хора...
В началото е нормално старта ви да е нисък. Споко, нататък нещата ще станат по-хубава картинка /ако си учите/, защото постепенно ще започнете да свиквате на темпото, ще преминете бариерата "предстои ми изпит" и ще започнете да си разбирате задачките.
Важното е за нищо на света да не се отказвате, да няма мисли от сорта на "не мога", "не знам, край" и т.н. . .
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
О ние вече взехме 3-4 формули за съкратено умножение, а вие чак сега заповатеПървоначално написано от edelweiss96
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
,,,,,,,
ние пък сме взели 4 формули,ама от началото на годината ги учим и в сряда ще праим трето контролно![]()
![]()
Горе главата хора...
Първоначално написано от MadeOfWater
о тези формули ги обожавам .
миналата година им бяха истинска фен ,страхотни са и са лесни![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ИМАМ 5 1/2 НА ВХОДНОТО ПО БИОЛОГИЯ![]()
![]()
![]()
![]()
Аз по физика имам 6 ... п Бел вече имам две оценки - 4,25![]()
и 6 ... По СИП-мат. днеска реших около 50 задачи .... и имам 6.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Е, вече напредвате в седми клас!Накрая на годината ще се чудите кога мина времето(поне така беше при мен), изпититие, кандидатстване и записване. В началото никой не тръгва добре - миналата година на абсолютно всички входни имах четворка, с изключение на българския и химията, която в последствие оставих и стигнах пак до 4 или 5. Иначе браво на Snickers за шестицата по биология.
![]()
Омг...егати простите сте, като нямате висока оценка, псувате наред всички учители, а не се замисляте дали проблемът не е във вас.![]()
П.П. Съжалявам, ако има обидени, но това е истината, deal with it.![]()
Male
По история ми беше даден втори шанс и на изпитването си изкарах 6.
По БЕЛ беше доста лесно входното, за 15 мин. бях готова, че даже си бях и проверила.![]()
По география имам само аз 6-ца от 7,8,11 и 12 клас, на които им предава нашия даскал![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
съгласна съм !Първоначално написано от faststep
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Никога не съм упреквала учител или някой друг за оценка, поне аз. Никой не е виновен за незнанието/невниманието ми...
Аз съм упреквала, то беше заради тяхна грешка ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Баси м******, като ви чете човек ще каже че вие сте нек'ви хипер зубъри и умни, учителте говорели, не могли да учат...по-назад в темата ви го казах, напрагяте се, като чели висше ще изкарате, карайте го по-полека, учете в час за да ви е лесно вкъщи, излизайте, пийте кафета, че с това темпо в 9 - 10 клас не ви виждам![]()
Как е сега?
Почнахме първите уроци физиката е ужас.
Сега трябва да учим наизуст Менделеевата и На прощаване.
Хей , къде сте всички ?!
Аз уча доста здраво.
Почти не ми остава време за компютър.
Ние нямаме цялата таблица , а само 20 елемента.![]()
По математика , доста задачи.
И това е.
,,,,,,,,,
На нас Мандалеевата не ни я дават да я знаем наизуст..имаме си 3 табла в кабинета и учителката ни каза в тях да гледамеПървоначално написано от somanycookies
![]()
а "На прощаване" ..в голям зор се видях цялото да го науча..даже не го бях научила цялото(без последната колонка) и тя класната (по бел) изпитва до някъде и след това от където ти каже продължаваш..та писа ми 4,с уговорката,че е разочарована и да го науча цялото и пак ще ме изпита.Е,научих го и ми писа 6![]()