- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Успех!!Сега не е много приятно да се учи,но после в новото училище е супер!!Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
Колебая се между ФЕГ и НФСГ...![]()
Кофти...
Времето ми минава изключително бързо и неосъзнато. Много бързо ще мине 7-ми клас, усещам.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
И на мен...Първоначално написано от Snickers
![]()
edelweiss96 ти къде ще кандидатстваш в Перник? Предполагам в езиковата или ПМГ-то??![]()
ПМГ - категорично неПървоначално написано от cool_doll
Езиковата - може би там ще съм, но не се знае какъв акъл ще ми дойде до тогава.
Икономиката - става, ама не ми се учат много специални (или там както се наричат) предмети.
Може и да се пробвам в София, въпреки че едва ли ще имам шанс за там.
Ами..предполатам,че и ти имаш някакви позната в Икономиката,но аз имам доста и бих те посъветвала съвсем добронамерено да не се прецакваш там и да не пропадаш в тая истинска пернишка простотия!![]()
Брат ми завърши там преди 2 години и предполагам, че и сега е същото...![]()
Началото на лятото много исках там, ама нещо се разубедих...
А ти сега в икономиката ли учиш?
Ами,не аз съм от Брезник / близо е до Перник / е си останах тук да уча след 7-ми клас просто,защото не виждам смисъл да ходя по Перник![]()
Сега съм 8-ми клас.![]()
ЪП!
Хайде, бе, седмокласници!
Защо не пишете? Как върви училищният живот? Осъзнавате ли какво ви чака? Страх ли ви е от предстоящите изпити?
Ми явно всеки учи и не му се занимава да пише У темата.Първоначално написано от Snickers
При мене върви горе-доле, преживявам някакси.
Еми може би страх при мен не е точната дума, но определено си имам притеснение по БЕЛ и математика.![]()
мойте притеснение пък e по- български обратно на всякаква логика![]()
Аз не се притеснявам.![]()
![]()
Уоу! От колко време не съм писал в темата...
Ми, училищния живот... върви някак... против мойто желание.
Досега имам 13 6-ци, 5 5-ци и 2 4-ки за жалост(едната е по физическо, така че...) и всичко що годе върви добре. По повечето предмети съм добре и тотално обратно на очакванията ми, съм отличник по физика. И пак обратно на очакванията ми до момента оценките ми по Биология са 5,4,6,6. Трябват ми още 2 6-ци за да стане 6 за срока, което ще стане малко трудно при положение, че вече съм горе-долу оформен. По математика засега са добре 6 и 5, ама утре имам контролно, на което е по-вероятно да се представя за 5, в четвъртък контролно по ЗИП, на което пак така... и става лошо. Винаги съм я мразел тая математика, ей затва искам в езикова. по БЕЛ нищо чудно - досега нямам нито една 5-ца. Така мисля. *проверява* Да, така е. Днеска си смятах оценките и досега съм за 5,85...
А встрани от оценките, при нас е много натоварено и отвратително. Не минава ден без да ме изпитат или да правя контролно. Само за тая седмица:
Вторник - Математика тест(цели изрази), Английски - първа част от теста за Unit 1.
Сряда: БЕЛ тест (Ботев, На прощаване, бту имам 6 за рецитиране)
Четвъртък: Математика ЗИП(Shit!), трябва да уча и по Биология и Физика, о да, и по География, най-вероятно ще правя контролно тогава(всеки час правим контролно, понеже г-жата миналата година ни едно контролно не ни даде и айде ся юруш да ни измъчи и...)
Петък: Информационни(лесно) контролно, Биология.
Направо вече искам само да се залепя за възглавницата и със снегорин да не могат да ме махнат от леглото чак до 27-ми(предпремиерата на Новолуние/Здрач/), иначе след тва пак същото до зимната ваканция.
Просто не знам дали след края на 7 клас ще съм психически стабилен. По всяка вероятност ще се побъркам, повтаряйки формули по математика и строеж на клетки по физика. А, и уроци по география...
Като я споменах.. и тя малко наболява... 6 и 5 и сега.. преди МЕСЕЦ правих контролно щото говорех много върху Релеф на Азия. Обаче ние бяхме взели само 1. Обща характеристика и 2. Произход и г-жата "Пиши каквото знаеш за урока от миналия път" и аз си пиша всичко сигурен направо искря от щастие, че ще имам 6. И на следващия път г-жата "Ми не си се представил никак цветущо". Е в тоя момент ако знае кви цветущи псувни ми дойдоха на ум... never mind, и сега 2 седмици по-късно дежурната ми връща контролното и КВО!? 3,50! Мали като се разфучах, излязох от часа ик я намерих тая идиотка и й показах дати от часовете, казах й че ако иска да пита и класа как сме вземали урока. И накрая ми драсна една 6-ца и пак заблестях! *sparkle, sprakle* ^_^
Та, хич не ми е лесно, ама се справям.. при вас как е?
Филмирате се страшно много, пичове...и в езикова, и в математическа, и в хуманитарна - по 2 пъти седмично ако трябва...но ще учиш математика. Без нея не може.
Много оценки имате, бе!
При мен т'ва го няма. Уау.
Аз по повечето предмети си имам по една оценка.![]()
Както и всички останали.
;/
Математиката и физиката ги разбирам. Интересни са ми.
Това е общо взето... ;/
А математиката горе-долу я разбирам, но от физиката - почти нищо.
Само биологията ми е лесна.
и аз се чудя колко много оценки иматенас по математика госпожата до края на срока ни е обещала че само 5 оценки ще имаме ии по другите предмети имам малко
![]()
Ти решили накъде ще поемаш?Първоначално написано от edelweiss96
![]()
To infinity and beyond.
Или ще съм в езиковата с френски, или евентуално ако имам добри оценки от изпитите (или както май сега се нарича външно оценяване) ще се пробвам да кандидатствам във ФЕГ, въпреки че нещо загубих желание за София.Първоначално написано от cool_doll
![]()
^ Иначе да пътуваш всеки ден ли мислиш?![]()
To infinity and beyond.
Еми...да.
Тая физика е мега скучна.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Казано по друг начин - г-жата ме отегчаваааааааааааааа ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Не искам да ви плаша, но в 8ми клас е още по-тъпа и скучна.