- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Нищо лично, но са елементарни... това е подигравка с нас, тазгодишните кандидатстващи..
Мхм.. лесни са, ама сега. Ще видим...
Габи, няма смисъл да се ядосваш, нали си влязла?;/
![]()
О,помня как миналата година по това време вече усетих,че ще имам изпити.Първия срок изобщо не ми беше и минавало на ум,че ще трябва да решавам толкова много задачи и тестове.Но втория срок се стегнах и стана.![]()
Не се тревожете.Не е толкова страшно,колкото изглежда.Тазгодишните изпити не бяха от най-лесните,но не бяха и от трудните.Да,изпитът по математика си беше ужасен,но пък почти всички влезнаха и го изкараха.
Като погледнах примерните-дааа,изобщо не са трудни.Ако наистина е нещо подобно съм сигурна,че един нормален 7-мо класник,който учи ще го реши без проблем.
Успех на кандидатстващите и дано влезете там,където искате.Не се шашкайте,няма нищо страшно.Няма нужда да си трошите чак толкова нервите за някакви си 3 часа в края на учебната година.
За мен един тест не може да определи НАЙ-ТОЧНО какви знания има един човек,но...
И пак-успех. ;>
I'm not in love this time,this night...
Нели, така е, просто е тъпо.
Но няма нищо де, успех все пак на всички)
Не вярвам да са толкова лесни...![]()
Това са елементарни знания,които 10 годишния ми брат има![]()
Ако теста е и на половина толкова лесен,ще успеем да всезем където искаме.![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от vanilievisez
Ха-ха .
Предпочитам да се подиграват с мен ,а не както СЕ ПОДИГРАХА С МЕН и останалите бивши седмокласници.
Изпита по БЕЛ мега лесен по МАТ мега труден.
Тоя по математика примерния е супер лесен ....
оф за кво не съм 96![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тазгодишните, моме.Първоначално написано от teenems
'Дето тая година кандидатстваха.![]()
Само по бел и по математика ли ще има изпити с тях ли жлизаш кадето поискаш
Това което не ме убива ме прави по - силна !
НЕ..Но по БЕЛ и по Математика теста ще е с два модула..С единия се влеза в по "простите" училища,а втория за езиковите и елитните = доколкото знам..Първоначално написано от sanyflower7
А може ли да ми препоръчате някакви помагала..Обмислям да си взема един по БЕЛ и един по Математика,но искам и по още един,но не знам по кой предмет..Помогнете![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мисълта ми е ще има ли кат миналата година по 6 предметаПървоначално написано от Stani46
Stani46 = да беше и сега така..![]()
![]()
![]()
С всяка година кандидатстващите са все по-малко, хващайте 3-ки и сте влезли![]()
Оф, к'во се оплаквате, бе?
Не виждате ли, че сега теста е безумно лесен и пак има недоволни, разбира се.
![]()
Плюс това има два модула, единия е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всички и с него не се кандидатства, а другия е по желание за тези, които искат да кандидатстват.
//Нямаме време, ей. :д
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Напълно вярно това от една страна е много добре защото вси4ки отиват в 4ужбина а от друга не е защото влизат всякаквиПървоначално написано от Unendlich
О , даноПървоначално написано от Snickers
И аз да се запиша в тематаОбещавам да я следя редовно
И аз споделям вашата съдба ( 7 клас съм ) предстои ми да кандидатствам не се притеснявам като гледам колко спокойно го карам чак се притеснявам
ще кандидатствам в Езиковата гимназия тук в моя град искрено се надявам да ме приемат
само да вметна ходя на уроци по математика 2 пъти в седмицата по 90 минути и сега от 4-ти ще ходя и по български 2 пъти по 90 минути и сега от новата година се захващам по сериозно решавам горе доло по 40-50 задачи от понеделник до петък а през уикенда пак 40-50 събират се по 100 на седмица +/-
смятам че са достатъчно по български я карам по леко защото ми е по лесно решавам от сборника към учебника пиша си домашните редовно и така горе доло
по другите предмети уча за към 5
английския най ми върви
ии това е от мен да не ви занимавам с моите глупости повече
![]()
![]()
![]()
![]()
да,така ще е..само дано да са лесниии,даноПървоначално написано от Snickers
че по математика няма да имам повече от 5 за годината..та и 5 дали ще имам
ще гледам да изкарам 5,по бг съм по-спокойна,2рия срок ще ходя на уроци..та,айде,ще следя темата
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Имам един въпрос-ако си направим задължителната матура и не изкарам например половин точка на кандидатсващият модул какво става?Те взимат оценката и от двата модула нали?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ами не съм много по обясненията но ще се опитам да ти обясня значи първия модул задължителен за всички е 65 точки втория с който ще се кандидатства е 35 точки и накрая се събира сбора и така се получава оценката за кандидатстване да речем на ч модул имаш 40 точки и имаш 4,234 на другия модул имаш 20 точки и имаш 5,034 събираш двете ии делиш на две така се получава което значи че ако на първото не направиш нищо и да речем имаш 5 точки и имаш 2,014 с тва което имаш от 2 модул ги събираш и така но оценката ти ще е много ниска![]()
какво обяснение само
ми дано си ме разбрал
![]()
![]()
![]()
А седмокласници = купихте ли си някакви помагала ? И ако да - какви![]()
Взима се оценката само от втория модул. )Първоначално написано от Pwnmaster
Първия модул е като текуща оценка.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Oh,shit!Първоначално написано от Snickers
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali