- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
и при мен е добре..е горе долуПо бг ще имам 6 най-вероятно по мат. 4 или 5,втория срок мощно учене за 5,майна
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Нещо замря темата..
Иначе аз си купих помагала по БЕЛ и Математика
По БЕЛ е този - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-251...0&latconvused= - супер си..
По математика е този - http://www.book.store.bg/p32372/sbor...&latconvused=0 - тази също е много добра..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нас ни караха да си купуваме, по БЕЛ помагалото на Анубис и по математика книгата за ученика на Архимед.
Този на Архимед съм го гледала..Лично на мене не ми харесва многоПървоначално написано от somanycookies
и аз смятам да си взема няакви сборници..значи тези по бг и мат са добри.. ще си ги взема.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Аз се чудя да си взема едни анализи по литература, нещо за преразказ и задачи по български език, но не знам какви.Предложения
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-498...&latconvused=0 Днеска гледай този..Грабна ми окото,мисля да си го вземаПървоначално написано от SunLov3
Аз мога да ви препоръчам Нови анализи на литературни творби за 7 клас на изд. Дамян Яков.![]()
http://www.damyanyakov.com/index.php...id=32&Itemid=2
Изглежда добро..Ще го потърсяПървоначално написано от Infinity
А в училище какво правите повече преразкази (какви) или съчинение разсъждение.Тя моята госпожа каза, че у хубаво всяко събота и неделя да правим по един преразказ и ако има нещо не ясно да отидем на консултации.Аз като гледам и много помагала за съчинения, но преразказ са много малко.
П.п:как се оформяте за срока![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Определено преразкази, даже само тях.
По БЕЛ - не са върнали класното, което правих на 7-ми декември.
По математика - 5
По биология ще ме изпитват за 6.
По другите предмети не е много ясно.
Предлагаха ми да ходя на олимпиада по химия, но аз отказах и най-вероятно по нищо няма да ходя.
Аз ще ходя по БЕЛ, математика и химия (егааааати лесния предмет).
На олимпияди ще ходя по БЕЛ,физика и биология.Можеше и по матаматика да се запиша,обаче не се чунствам сигурна,макар,че ще имам 6 първия срокЗа сега успеха ми се оформя,доста зле.
БЕЛ-5
Математика-6
Английски-5
История-4
Биология-5
Физика-5
Музика,Рисуване,Физическо-6![]()
Никак не съм доволна,но вече започнах да уча по-сериозно.Последните ми оценки са предимно шестици и една-две петици.Дано втирия срок да успея да си повиша успеха.
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Хей , време е и аз да се включа .. Ам аз само по география съм оформена - 6М аз си мислих да кандидатствам в НПМГ-то ( в София ) <-- Случайно и някой друг да се е насочил натам .. Но не съм решила на 100% , ще помисля още малко ..
![]()
![]()
На олимпиада най-вероятно ще ходя по математика, биология и български език.)
//Училището засега върви добре, не се оплаквам. Доволна съм от себе си(от части и недоволна, но...). Остава още малко и нямам търпение всичко да приключи.)
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз ще отида на повечето, предполагам.
Най-много искам по география, миналата година
2 точки не ми стигнаха, за да се класирам.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
The_Devil_Girl,аз също мисля да влизам в испанската .. или поне да кандидатствамОобаче не познавам никой,който да е бил там,че да ми поразкаже малко ..
А иначе олимпиади по История и БГ..Не ми се занимава с друго![]()
Мисля да си взема някое от помагалата на ВЕДИ, видях ги в Пингвините. Някой препоръчва ли ги?
Ще ходя на националното състезание по БЕЛ и математика.
решавам от тях и по БЕЛ и по математика.И двете ми учителки казват,че са много хубави.Заслужават си парите.Първоначално написано от somanycookies
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Успех седмокласници)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Добър избор!Първоначално написано от FatallyGirl
С каква паралелка искаш да си??
)
Аз сега съм 9 клас в НПМГ с химия(английски) и съм много доволна!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Хм .. мисля с биология ( с английски )Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
ох с тея олимпиади.. аз всяка година съм записана на всичкоии на всичко се класирам
само дето съм голям мързел ии 2-3 години я карам някак си без да уча ама почва вече да ми става трудно така и ще се стягам
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Моя съвет е да се запишете само на олимпиадите по БЕЛ и математика, за да си проверите знанията за изпитите ;р Плюс тва не се стремете във всеки един предмет да сте перфектни, гледайте си само математиката и българския, щото те са ви най-нужни тая година ;д