- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Миналата годинка бях 7ми клас и ходих на уроци но си оставах след училище и излизах събота и неделя и пак влезнах в елитна гимназия въпреки злите даскалки които ми оставиха 2 петици и каквото и да ви казват най-вече по български и математика си учете.. няма смисъл по физика химия география освен ако не смяташ да кандидатстваш с тях. Айде Успех!
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
khh, az tochno na matematikata i bulgarski
se izlojih, ostavi .. epic.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
е седмокласници..Доволни ли сте от оценките ви..??
Аз лично не съм..Общия ми успех е 5,40,заради Руския
![]()
По БЕЛ имам 6,а по Математика 5- но започнах да уча сериозно..
П.С - Да попитам:
Някой ходил ли е на олимпиада по БЕЛ,че съм записана и искам да знам какви са задачите..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
5.40 е добър успех за първия срок, споко, втория ще имаш време да си го оправиш съвсем и да имаш 6 за годината. =]]
Иначе..миналата година олипиадата не беше трудна, има някои подвеждащи въпроси, но като цяло е лесна. ;]]
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
LiRRRa - мерси за отговора![]()
А нещо за състезанието по математика?
Тест ли ще е като по български или?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Абе олипмиадата по БЕЛ не е ли съчинение?Първоначално написано от LiRRRa
Ти да не говориш за онова национално състезание, където беше тест с около 60 въпроса?
Ама може и аз да бъркам.
От срочните оценки - не. Моят успех е 5,37 заради физиката. По БЕЛ имам 5, по математика - също. Втори срок ще се стягам яко.Първоначално написано от SmilezZz
Аз лично няма да ходя по нищо на олимпиада.
Миналага година олимпиадата по БЕЛ беше съчинение-разсъждение върху поставени теми. Не си ги спомням точно темите , но знам, че имаше една за 3-тата глава на " Една българка " - аз писах по нея.
Иначе националното състезание по Български език беше тест със доста кофти въпроси. Лесни са , но аз бързах тогава , което ми беше грешката. Просто четете въпросите внимателно и поне по 2 пъти.
Не изкарах тогава нужните точки за класиране и не се представих , както мога попринцип. От възможни 100т. бях изкарала 63 т. мисля , че бяха- УЖАС !!![]()
^ Мерси за отговора..
Значи отначалото се дават няколко теми за съчинение - разсъждение,а в националната (ако стигна до там де) с въпроси
![]()
т'ва съчинение е гадно, като помня колко
време ми отне вкъщи да го направя;\
Днес бях на олимпиадата по химия.
4 страници, супер лесна, затова пък много грешки :/. Едната задача гласеше "При взаимодействието на един химичен елемент с друг"... wtf? Имаше и един преход, където от калий трябваше да получим дикалиев оксид (калият образува пероксиди). Една задача беше за изравняване, само дето на уравнението нямаше какво да се изравнява и + това навсякъде безброй много печатни грешки... направо...
Аз пък вчера на олимпиада по БЕЛ,щото съм от област Враца.
Имахме избор на коя тема да пишем - "Страхът и смелостта в разказа "Една българка" на Иван Вазов" и "Подвигът и безсмъртието в стихотворението "Опълченците на Шипка" на Иван Вазов" .Аз писах по първата тема,само дано не съм се осралаЩото аз писах три листа и разглеждах цялото произведение по глави,хронологично и вадех нали смелостта и страха...Дали е грешно това според вас?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз ще ходя на някакъв тест по БЕЛ. НЕ на олимпиада .. тест , сигурно пробен ?! Ако знаете нещо пишете.![]()
Ние сме утре, а ти от къде си?Първоначално написано от somanycookies
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
20 21 са националните тестове, а пробните изпити са на 13 и 14
ще ми каже ли някой кога са изтинските дати (май месец) за всички предмети + балообразуващите за специалностите (рисуване, хореография, физика и т.н.)![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Явно е пробен..Първоначално написано от iiordanova
И аз мисля да отида..Най-вече по математика
Ние нямаме никакви пробни, 'баси XD![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Сори за въпроса-наистина ли си 7 клас?Първоначално написано от ameli
ми аз се записах по математика и БЕЛ за тези на 20 и 21 февруари мисля че се води състезание по БЕЛ до колкото знам ще е 60 въпроса а по математика както ще е на самия изпит![]()
![]()
![]()
е съжалявам, веднъж се е случило ... мога да твърдя, че съм една от сравнително грамотните във форумаПървоначално написано от green9
така по-добре ли е
и вместо да ми откриваш грешки, щях да се зарадвам ако беше ми помогнала![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Хора, моля ви, някой случайно да знае кога са олимпиадите в Русе?
Преди може би 2 седмици,госпожата ми по БЕЛ каза,че ще са на 14 февруари - трябва да попитам пак обачеПървоначално написано от rockin
![]()
мен общия ми успех за 1ви срок е 5.332рия щще гледам да оправям..а иначе и на нас ни кзаха за пробните изпити,ще ходя
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
и аз ще ходя на пробните, след 1-2 седмици са ..