- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Има значение, при това голямо. Баловете и паралелките се променят всяка година, а и тази година изпитът е в друг формат.
P.S. Сега съм 8 клас и съм минал през всичко това, така че ако имате въпроси-пишете.![]()
Positive rate, gear up!
Обаче на мен ми трябва за Русе,а на този пише:Първоначално написано от UnForgettableDream
план-прием София..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какво става?
Миналата седмица я изпуснахме цялата, защото ходихме 5 дена на лагер и сега почва да ме хваща яд.
Предполагам няма тази година да попълваме заявления и подобни документи, нали? На нас ни казаха, че е само ако ще кандидатства някой със спорт или изкуства.
Основно се притеснявам за втория модул и по-точно за геометричната задача, която трябва да я пишем подробно, трябваше да си помагам с решението.
Хей..Здравейте седмокласници
Как сте ? Как върви подготовката ?
Чувствате ли се вече подготвени ?
Аз лично не..И адски много се притеснявам..
Здрасти!Първоначално написано от SmilezZz
Зле съм, нещо не върви особено.
Не особено.![]()
^ Аз си мислех,че съм единствената,която се чувства зле и неподготвена![]()
То повечето седмокласници не са много уверени преди изпитите, почти всички се притесняват.![]()
Абе дано всички се справим успешно на изпитите![]()
И аз да се разпиша.![]()
Имам притеснения само за матурата по математика.. По български имам страшно готина учителка, няма нещо, което да не разбирам![]()
Успех на всички (:
Леле , направо не ми се мисли за тези изпити!Доколкото знам няма да са много лесни така че трябва да се стягаме!!! Иначе късмет
![]()
![]()
Да, сигурна съм, че ще са трудни. Все пак доста ще са кандидатстващите и те едва ли ще пропуснат да ни направят мръсно![]()
доколкото разбрах , а и ни каза класната заявления ще се подават само за тези ,коите ще се явят на втория модул тоест за кандидатстващите , а за матурите мисля, че ще се справя и най-вече за с математиката с българския хич не съм добре но на пробният по БГ имах 5 и 15 ли нещо такова а по математика имах 5 75 мисля ,че е добър успех , все пак искам в НПМГ с математика, а за справочниците взех си един син за софия , как ни плашат всеки ден с тез изпити , а да ви питам отделно ли се подават заявление за софия аз съм от дупница
другите предмети съм ги забравила![]()
На мен ми се каза, че не е нужно да подаваме заявления, а класната беше питала и директора за информация...
Успех,седмокласници,ще успеете!Преди година и аз бях като вас,притеснявах се,но се справих и ме приеха,където исках!! Няма нищо страшно,само не бързайте ,четете условията по няколко пъти.
Успех. Няма да казвам да не се притеснявате, защото си е в реда на нещата. Аз като кандидатствах колкото и положителни и успокоителни неща да четях, пак си мислех, че нищо няма да стане.
Пригответе си всичко (шоколади, води, моливи, химикалки и т.н.) и дайте всичко от себе си.
Та, понеже вече идва краят на уч. година, кой къде иска да кандидатства?![]()
НПМГ , Френската , НТБГ ..![]()
![]()
Хах,на моя изпит след седми клас имаше някви образи си носеха банички,кифли,пици,кроасан ,сандвичи![]()
Аз съм от силистренския край (Първоначално написано от edelweiss96
), та искам Варна, ще пробвам и София, но едва ли ще ме приемат. Иначе във Варна първото ми желание е Първа езикова гимназия [-o<
ОМГ ...обаче ше видим.....[т'ва са депресирани точици]![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
АЗ съм си харесала няколко училища в софия
НПМГ ; НФСГ ; НТБГ![]()
МГ "Баба Тонка" град Русе с биология..Дано ни приемат всички от първо желание..Първоначално написано от edelweiss96
*Иначе да попитам..Вие подадохте ли/ще подавате ли заявление за полагане за изпит на способностите ?
Искам да кандидатствам и доколкото разбрах трябва да подам такова заявление*
За мен поне срока мина този петък...Аз съм от Пловдив,но пък мисля,че е еднакво за цялата страна...Иначе аз подадох за изпит по изобразително,защото ще кандидатсвам с компютърна графикаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ми днес ни дадоха някакви брошурки и там пише,че срокът е до 21 май
П.С - То и аз мисля да се явявам на такъв изпит ИИ..Та може ли да ми дадеш някаква инфомация относно изпита..??