- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Ами то и аз нямам честно казано...сега ще ходя на няколко урока при частен г/д да ме светне...и ще пишаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Дано.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Едит: сега видях, че става въпрос за проверка на способностите. Аз лично няма да подавам за такива изпити.
Ясно..БлагодаряПървоначално написано от krokkrok
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аа, krokkrokкакво съвпадение.
В Пловдив ли искаш с ОМГ-то.
Аз също имам желание за там, също с компютърна графика. Радвам се, че намерих някой с моето желание.
На нас ни дадоха справочниците чак вчера. Ужас беше. Бях притеснена, че няма да мога да видя информацията за училищата преди изпитите. Полудяла бях. То нямах никаква информация. С подготовката по български съм добре, по математика хич не ми се занимава и мисля, че няма да се справя подобаващо. Скоро разбрах за изпита по изобразително, който ще ми трябва. Добре, че класната ми е художничка и ми помага в часовете през седмицата. Хубаво е, че и имам 4 часа изобразително на седмица.Радвам се, че и мама ми помага много с оправянето на всичките му документи и тъпотии, с които попринип никак не се оправям.
![]()
Надеждата ми е голяма. Просто искам да се реализирам, но сега ме е яд, че по математика не се подготвих както трябва и ще разчитам почти на късмета си.Дано другите два изпита са ми успешни..
Късмет и на всички останали!
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
И аз съм така ягодке...изпита по математика не мисля,че ще изкарам повече от 4 и нещо...но ако по български изкарам повече (както и се надявам) смятам,че ще ми стигне бала...Сега привилегията ми е изобразителното...от трите само него целя в десятката
надявам се да вляза...казаха ми,че сега вече не се изкало чак толкова висок бал но да видим...Късмет! Дано да се видим там
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Хахха, да обаче аз пък на втория модул хич не го хващам.Айде да почна някоя задача или нещо подобно, ама все ми се обърква нещо, пък и това подробното .. Големите претенции за математическа, апък една задача като хората не мога да реша...
Ужас.
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Всъщност за кое заявление става на въпрос ?Първоначално написано от hrisana
SameПървоначално написано от qg0dkata
![]()
Само дето на мен и не ми се влиза в математическаЩо не я махнат като предмет
![]()
Аз лично се притеснявам повече за математиката, тъй като българския ми е супер. Но математиката не е чак толкова добре ....![]()
Аз се притеснявам за изпитите по всичките предмети![]()
![]()
Влизай в клуба "Математико,изчезни ми от живота!!",аз съм му прецедателяПървоначално написано от DarkWhisper
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ Не ви разрешавам![]()