.
Отговор в тема
Страница 35 от 35 ПървиПърви ... 253132333435
Резултати от 851 до 862 от общо 862
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ми днес ни дадоха някакви брошурки и там пише,че срокът е до 21 май

П.С - То и аз мисля да се явявам на такъв изпит ИИ..Та може ли да ми дадеш някаква инфомация относно изпита..??
    Ами то и аз нямам честно казано...сега ще ходя на няколко урока при частен г/д да ме светне...и ще пиша
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Та, понеже вече идва краят на уч. година, кой къде иска да кандидатства?
    МГ "Баба Тонка" град Русе с биология..Дано ни приемат всички от първо желание..

*Иначе да попитам..Вие подадохте ли/ще подавате ли заявление за полагане за изпит на способностите ?
    Искам да кандидатствам и доколкото разбрах трябва да подам такова заявление*
    Дано.
    Едит: сега видях, че става въпрос за проверка на способностите. Аз лично няма да подавам за такива изпити.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Ами то и аз нямам честно казано...сега ще ходя на няколко урока при частен г/д да ме светне...и ще пиша
    Ясно..Благодаря
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аа, krokkrokкакво съвпадение.
    В Пловдив ли искаш с ОМГ-то.
    Аз също имам желание за там, също с компютърна графика. Радвам се, че намерих някой с моето желание.

На нас ни дадоха справочниците чак вчера. Ужас беше. Бях притеснена, че няма да мога да видя информацията за училищата преди изпитите. Полудяла бях. То нямах никаква информация. С подготовката по български съм добре, по математика хич не ми се занимава и мисля, че няма да се справя подобаващо. Скоро разбрах за изпита по изобразително, който ще ми трябва. Добре, че класната ми е художничка и ми помага в часовете през седмицата. Хубаво е, че и имам 4 часа изобразително на седмица. Радвам се, че и мама ми помага много с оправянето на всичките му документи и тъпотии, с които попринип никак не се оправям.
    Надеждата ми е голяма. Просто искам да се реализирам, но сега ме е яд, че по математика не се подготвих както трябва и ще разчитам почти на късмета си. Дано другите два изпита са ми успешни..

Късмет и на всички останали!
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

И аз съм така ягодке... изпита по математика не мисля,че ще изкарам повече от 4 и нещо...но ако по български изкарам повече (както и се надявам) смятам,че ще ми стигне бала...Сега привилегията ми е изобразителното...от трите само него целя в десятката надявам се да вляза...казаха ми,че сега вече не се изкало чак толкова висок бал но да видим...Късмет! Дано да се видим там
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Хахха, да обаче аз пък на втория модул хич не го хващам. Айде да почна някоя задача или нещо подобно, ама все ми се обърква нещо, пък и това подробното .. Големите претенции за математическа, апък една задача като хората не мога да реша... Ужас.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от hrisana
    доколкото разбрах , а и ни каза класната заявления ще се подават само за тези , коите ще се явят на втория модул тоест за кандидатстващите
    Всъщност за кое заявление става на въпрос ?

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Хахха, да обаче аз пък на втория модул хич не го хващам. Айде да почна някоя задача или нещо подобно, ама все ми се обърква нещо, пък и това подробното .. Големите претенции за математическа, апък една задача като хората не мога да реша... Ужас.
    Same

Само дето на мен и не ми се влиза в математическа Що не я махнат като предмет

Аз лично се притеснявам повече за математиката, тъй като българския ми е супер. Но математиката не е чак толкова добре ....

Град
    Русе
    Аз се притеснявам за изпитите по всичките предмети

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от DarkWhisper
    Same

Само дето на мен и не ми се влиза в математическа Що не я махнат като предмет
    Влизай в клуба "Математико,изчезни ми от живота!!",аз съм му прецедателя
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Русе
    ^ Не ви разрешавам

Правила за публикуване